Karokum'un evi karşınızda....:)

çok güzel çok şık bayıldım eviniz çok güzel
eşyalarınız çok orjinal
güle güle iyi günlerde oturun

Slm iyi gunlerde mıutlulukla oturun evinizde hepsi uyumlu canım benimde berkayın yatak örtüsü hosuma gitti cocukların yatak örtüsü değişecek benimde markası ne veya nerden aldın tşk

canım brillantta yaptırdım,teşekkürler beğendiğin için

evin tek kelimeyle kusursuz canım allah sağlıklı huzurlu maddi anlamda kimseye muhtaç etmicek sekilde yaşamanızı nasip etsin..
mobilyalarına bayıldım masko bize cok yakın nasip olursa 2 sne sonra bizde kaybaşı tarafına evimize cıkıcaz bende maskodan düşünüyorum bana örnek oldu mobilyaların

Tek kelimeyle muhteşem...Her yer ışıl ışıl,şıkır şıkır.....kesinlikle benim tarzım.....Valla ne yalan söyleyim salonunda bi çay içmek isterdim.....Allah ağzınızın tadını bozmasın canım güle güle oturun....

çocuklarının odasındaki perde benim oturma odamın perdleri cnm ve fonlarımda senin çocuklarının yatak örtülerinden sen örtü diktirmşsn sanırım çok güsel evin

herzaman beklerim ne iyi olur ya

canım hani sormustum ya sana bu aksesuarlar çok guzel nerden aldın diye?buldum canım ankara da tepehome da çok ceşitli var. evlilik hazırlıgı yapmadan once bakmadığım için hiç aksesuarlara,aklımız hep giyimde,kremlerde,parfumlerdeydi! :))) neyse gittim baktım ki fiyatları gordum.. o vazolar falan en az 100 ytl :)) ama olsun evlenmeden once aksesuarın hazır olması gibi bi durum yok.evlendikten sonra her ay bir tane ala ala bitiricem..sonucta bu tur seyler bir kere alınır ve evin tim kavasını değiştirir.ev dolu gözüksün diye evi 1 milyonceya donusturmenin anlamı yok dimi?:)

enlerin yarışında 1.olmuşsun şekerim....kesinlikle benimde favorim arasındaydın.....
tebrik ederim canım...kesinlikle hakettin...........
mutluluklar dilerim.................

Evin tek kelime ile mukemmel saray yavrusu diye una denir herhalde süper ötesi iyi günlerde agız tadı ile oturmanız dilegi ile a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…