Karokum'un evi karşınızda....:)

Maşallah Maşallah Maşallah Allah huzurla mutlulukla sevdiklerinle bir ömür boyu oturmayı nasip etsin inşallah a.s.

bu tpicte gördüğüm en güzel ev bayıldım 41 kere maşallah
güzel evinde güzel bir hayat diliyorum canım güle güle otur

canım evin çok güzel tam benim zevkim ve istediğim eşyalar ben de evleniyorum yakında çok güzel bir örnek oldu benim için gerçekten bayıldım zevkine güle güle otur canım mobilyalarını nerden aldığın hakkında bilgi verirsen çok sevinirim

Şimdiye kadar gördüğüm evlerin arasında en beğendiğim,
bana hitap eden tek ev budur işte..
Resimlere baktığımda gözüme batan en ufak birşey bile olmadı
Allah huzurla oturmayı nasip etsin arkadaşım
Haa bu arada ruhumuzda da biraz kokoşluk var galiba:jeyyar:
hayır bende de varda ondan şeyettimkaydirigubbakcemile3

gerçekten eviniz çok güzel.kendi zevkiniz mi iç mimardan falan yardım aldınız mı ben böyle güzel tasarlıyamıyorm da merak ttim MAAŞALLAH.

çok güzel ve çok büyük bir ev...
güle güle oturun..

hepinize ayrı ayrı teşekkürler.beni çok mutlu ediyorsunuz.mobilyalarım ist maskodan ayrıca kendi zevkimiz kimseden yardım almadık.soran arkadaşlara duyurulur.

güle güle oturun güzelmiş eviniz ama renklerden dolayı bana rehavet bastı. hep pastel renkler. çocukların odası bile (((

maşallahhh diyilcek bir sz yok eve =))
Süper Rüya gibi bi ev =)
Allah mutluluğunuzu bozmasınn =)

valla güzel kelimesi solda sıfır kalacak galiba o yüzden ilk önce maşallah çekmek istiyorum.. sağlıkla sıhhatle mutlulukla oturun inşallah

her ayrıntısı çok ince düşünülmüş gerçektende muhteşem bir ev:asigim:
Allahım sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…