Karokum'un evi karşınızda....:)

vaayy bee...böyle evim olsun 10 milyar borcum olsun....tek kelimeyle bayıldım yavvv...:lepi:

ya canım , biricik arkadaşım
böyle evin olması için 10 milyar borç yetmez
bikere ev 250 milyar. halkalıda bikaç tane yeni site yaptılar.güneş park evleri olabilir bu belki
mobilyalar en az 60-70 milyar
halı-perde de 10 milyar tutsa
aksesuarlar da hadi 2 milyar olsun
kaba hesap...
bilemiyorum yanlış mı düşünüyorum

yani şu paranın gözü çıksın ne diyelim

aman canım arkadaşım sakın sen yanlış anlama evin çok güzel güle güle otur Allah nazardan saklasın,ben biriciğin yazdığı rakama kayıtsız kalamadım sadecesüprizzzzz

harika bencede topiğinen güzel evi waow diye diye baktım allah sağlıkla oturmayı nasip etsin ..canım..

Evde kahve tonları ve krem renkleri arasında geçişler olmuş odaların hepsinde aynı tonlar hakim bu aslında bir bütünlük sağlıyor hoş olmuş ama en azından çocuk odalarının yatak örtüleri,perdeleri,duvar renkleri,halıları vs. canlı renklerden bir seçilip onun tonları şeklinde olsaydı belki daha iyi olurdu ayrıca salondaki parlak kumaşlar polyester top boya ya da kadife top boyadır ışıl ışıl gayet güzel.
güle güle oturun, buda benden ev hediyesi a.s.

canım evin çok Allah güle güle oturmayı nasip etsin,yalnız nasıl temizliyosun o evi çok büyük insan eşyalara oturmaya kıyamaz çok şatafatlı...

eviniz eşyalarınız herşey harika çok beğendimm güle güle oturun...

Canım güzel günlerde oturun, İnşallah

Sorması ayıptır ama mobilyalarını ortalama ne kadara malettin? Maskoyu duydum bende ama fiyatlar hakkında pek bir bilgim yokda...

evin çok şık canım...güsel günlerde otur...özellikle salon tam benim tarzımm..ilerde bn de sen gibi kendi evimi en küçük ayrıntısına kadar döşemeyiçokk istiyorumma.s.

canım güle güle otur resmen göz banyosu yaptık
bence çocuk odası renkli olmalıydı onun ruh halini yansıtan açık bir renk

Güle güla otur canım gerçekten de harika bir ev ya allahım banada kısmet etsin böyle güzel bir ev....

Herşey çok zevkli maşallah.Allah huzurlu gunlerde oturmayı nasıp etsın ınsallah

Bende senin evine ölüp bitenler arasina girdim.
Yemin ederim agzim acik bir sekilde tekrar tekrar izledim resmen.
Resmen saray....Mükemmel..Tam benim zevkim.Bayilirim böyle
isiltili piriltili seylere.Ama tabiiki sadece bayilmakla olmuyor.
Iste o asil arac yok bizde maalesef.Yine cok sükür diyelim.
Allah'im evinizi nazarlardan saklasin.Güle güle oturun.

evin gerçekten çok güzel her yer şıkır şıkır güle güle otur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…