malesef biz burada böyle güzel mobilyalar bulamiyoruz siz sanslisiniz bizim buralarda cok basit mobilyalar.en pahalisida en ucuzuda ayni hic fark yok ne diyelim hayirli huzurlu günlerde kullanin canlarim
Allah huzur mutluluk hayırlı uzun ömürler versin. Ağız tadıyla oturun. Her şey çok güzel. Bana biraz şaşalı geldi ama en önemlisi sizin beğeneren severek oturmanız. Misafirlerinizin yaramaz çocukları ile nasıl başediyorsunuz. :roflol:
Canım evin güzel ötesi harika..Ama ben en çok salonuna bayıldım..Ben ışıltılı şeyleri severim...Mobilyada ki taşlar da çok güzel bir hava katmış...Salonun harika...
Allah huzurunuz bozmasın ve nazarlardan korusun..
saray yavrusu demek daha doğru olur her halde mükemmel bir ev olmuş her bir parça ayrı ayrı düşünülmüş renkler aksesuarlar bu kadarmı uyumlu olur tebrik ediyorum seni ankara da olsaydın kahve içmeye kesin gelirdim ağız tadı ve sağlıkla otur sarayında
karaokum bittim geberdim evine nasıl bi uyum bu ya süper ben anlamam mobilyalarının aynısından bulmamız lazım yemek odası aksesuarlar yaaaaaaaaaaaaaa bende istiyorummm evlendiğim zaman mobil ya seçimimize ve dizayn konusunda yardım edicen bana söz ver maşaallah çok güzel ya Şeniz güle güle oturun
süper ya bakmaya doyamıyo insan... eviniz çok güzel mobilyalar çok uyumlu ve gösterişli çok çok şık güle güle oturun mobilyalarınızın markasını merak ettim ben yazarsanız sevinirim huzur ve mutlulukla oturun insallah...