Karokum'un evi karşınızda....:)

bence çok ağır eşyalar.evden ziyade bi eğlence mekanını andırıyor.güle güle otur canım ama tarzım değil hiç! kusura bakma.

çok kaliteli duruyor eviniz...
allah ağız tadıyla saglıklı, sıhatli, mutlu oturmayı nasip etsin..
güle güle ii günlerde oturun...

malesef biz burada böyle güzel mobilyalar bulamiyoruz siz sanslisiniz bizim buralarda cok basit mobilyalar.en pahalisida en ucuzuda ayni hic fark yok ne diyelim hayirli huzurlu günlerde kullanin canlarim

vaayy bee...böyle evim olsun 10 milyar borcum olsun....tek kelimeyle bayıldım yavvv...:lepi:

eviniz sanki mobilya dükkanına giriyormuşun showroom havası var...
pek ev ruhu yok...

cok şık ve asil duruyor kesınlıkle benım tarzım zevkınız mukemmel
allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın ınsallah nazarlardan saklasın

Allah huzur mutluluk hayırlı uzun ömürler versin. Ağız tadıyla oturun. Her şey çok güzel. Bana biraz şaşalı geldi ama en önemlisi sizin beğeneren severek oturmanız. Misafirlerinizin yaramaz çocukları ile nasıl başediyorsunuz. :roflol:

Canım evin güzel ötesi harika..Ama ben en çok salonuna bayıldım..Ben ışıltılı şeyleri severim...Mobilyada ki taşlar da çok güzel bir hava katmış...Salonun harika...
Allah huzurunuz bozmasın ve nazarlardan korusun..

evin çok güzel.sağlıklı ve huzurla oturmanı dilerim.bende senin gibiyim.taşlı boncuklu şeyleri severim.ayrıca eşyaların çokşık.

saray yavrusu demek daha doğru olur her halde mükemmel bir ev olmuş her bir parça ayrı ayrı düşünülmüş renkler aksesuarlar bu kadarmı uyumlu olur tebrik ediyorum seni ankara da olsaydın kahve içmeye kesin gelirdim ağız tadı ve sağlıkla otur sarayında

karaokum bittim geberdim evine nasıl bi uyum bu ya süper ben anlamam mobilyalarının aynısından bulmamız lazım yemek odası aksesuarlar yaaaaaaaaaaaaaa bende istiyorummm evlendiğim zaman mobil ya seçimimize ve dizayn konusunda yardım edicen bana söz ver maşaallah çok güzel ya Şeniz güle güle oturun

süper ya bakmaya doyamıyo insan... eviniz çok güzel mobilyalar çok uyumlu ve gösterişli çok çok şık güle güle oturun mobilyalarınızın markasını merak ettim ben yazarsanız sevinirim huzur ve mutlulukla oturun insallah...

siz mutlulukla huzurla evlatlarınızla beraber sağlıkla oturun inşallah
ama hiç benim tarzım bir ev değil...

canım cok guzel evın sorması ayıptır kac metre kare baya bı genıs hayran kaldım .....mutlu huzurlu saglıklı sekılde yasamanız dılegıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…