Karokum'un evi karşınızda....:)

bu kadar zevkle döşenmiş bir ev görmeyi beklemiyordum gerçekten..allahım ağız tadıyla oturmak nasip etsin...
benim böyle koltuklarım olsa batar diye oturmaya kıyamam valla...
ayrıca çok büyük temzilik için de kolay gelsin ...
ay valla çok güzel bir ev ya..
tv ünitesi falan...
güle güle oturun inşallah

canım evin çok güzel ...iyi günlerde oturun inşallah.ben yatak odanızı nerden aldıgınızı markasını öğrenebilirmiyim acaba?

karokummm ben soru sordum ama cevap yazmadım yatak odasındaki tülleri nasıl yıkayacaksın ben çok merak ettimm yazarmısınn

tek kelimeyle muhteşemmmmmmmmm
canım saolun duvarları duvarkağıdıylamı kaplı???

karokummm ben soru sordum ama cevap yazmadım yatak odasındaki tülleri nasıl yıkayacaksın ben çok merak ettimm yazarmısınn

canım şimdi onları ikiye üçe dörde ayırıp nasıl istersen sonra büküp bağlıyormuşsun ama ben cesaret edemeyeceğim için temizlemeye vereceğim

yaww cennetemi düştüm nee sorması ayıp olmasın istanbulun neresinde oturuyosun ve mobilyaların nerden aldın kaç para halıların markası nee cevabını acil bekliyorum evlenecem düğünüm var :)

Cnm çok güzel valla çok begendim .güle güle otur.kız bizler memur kısmıyız bide sürekli tayin ( böle bi evimiz anca emekli olunca olur sanırım siz sürekli istanbuldasınız.ve sanırım kocada zengin :)))

yaww cennetemi düştüm nee sorması ayıp olmasın istanbulun neresinde oturuyosun ve mobilyaların nerden aldın kaç para halıların markası nee cevabını acil bekliyorum evlenecem düğünüm var :)

halkalıda oturuyorum.maskodan ama halılar mobilyalar hep kendi tasarımımız mutluluklar sanada

Slm iyi gunlerde mıutlulukla oturun evinizde hepsi uyumlu canım benimde berkayın yatak örtüsü hosuma gitti cocukların yatak örtüsü değişecek benimde markası ne veya nerden aldın tşk

maskodan aldım ama bunların hepsi özel yapım.ayrıca ne güzel beğenmeniz aynıda olsa hiç farketmez benim için

Çok incesin karokum.Allah inşallah ağzınızın tadını hiç bozmasın.nazarlardan gözlerden sözlerden pis nefeslerden korusun Rabbim sizi evinizi ailenizi

halkalıda oturuyorum.maskodan ama halılar mobilyalar hep kendi tasarımımız mutluluklar sanada

merhaba karokum halilari nasil yaptirdiniz acaba biraz detya verebilrimisiniz.diyelim maskoda bi hali magazasina girip renk su desen su mu olucak dediniz.ve yeni cikan shaggy turunden gorunuyo yanlis degilsem dimi.ve maliyeti kabaca diger hazir halilara gore cok mu tuttu. bende bu gidisle kendim yaptircam da fikirlerine ihtiyacim var.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…