Karokum'un evi karşınızda....:)

evinize bende bayıldım
allah güle güle oturmayı nasip etsin!
allah benim gibi olmayanlarada versin!!!

Rabbim bir ömür boyu ağız tadıyla oturtmayı nasip etsin :1hug:

o taşlara bayıldım bu arada tam benlik hihoyyyt

evinizin aydınlığı gibi içlerinizde aydınlık olsun

RABBİM evi olmayan herkeze böyle bi ev nasip etsin gamyoncuiremsu

arkadaşlar çok sık giremiyorum siteye bu yüzden iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederimŞeniz

ev çok güzel hatta mükemmel güle güle otur canım
halıların markasını yazarmısın girişteki ve mutfaktaki ltfn

vallahi ne diyim mükemmel bir ev bence benim için rüya gibi bir ev .güle güle otur canım.huzurun hiç eksik olmasım içinden.allah bizlerede nasip etsin inş.ya insan görünce çok özeniyo hele birde kiradaysan.olsun napalım sağlık olsun demi birgün belki bize de nasip eder allah.bu kadar değil bana 75-80 M2 verse razıyım kirada yaşamak çok zor.

evin süper ötesi , çok kullanışlı bir ev. topikteki en güzel evler arasında
Sağlık ve mutlulukla oturun

güle güle oturun. sade ve sık bir eviniz var. hersey para ama paran varsa zevkine gore dosersin.allah herkese istedi gibi bir ev versin iysallah. bide sormak ayıp olmasın ne kadara mal oldu esyalar.

herkes çok begenmiş sanırım yarışmada birinci seçilmiş merak ettim bende baktım gule gule oturun.yorumları okudum ama benim hiç tarzım degil soguk bir ev magaza gibi ruhu yok..ama evin büyüklügü yapımında kullanılan malzemeler duş,wc,fayans hoş..ama mobilyalar çok ruhsuz geldi bana..

aynen katılıyorum.magaza gibi duruyo.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

2çocuk olduguna göre bu eşyaların vay haline hem salon hem oturma odasında swaroski taşlar tercih edilmiş aynı konsept olmuş biraz ama yine de güzel günlerde kullanınız.....

şu evi mağazaya benzetenlere şaşırdım doğrusu çok zevklisin ve asil bir dizayna sahip evin güle güle ağız tadıyla sağlıcakla çoluğunla çocuğunla o evde yaşalnmayı allah nasip etsin.

çok merak ettim yeni eve taşındın galiba koltuk takımların (salondaki) ve aksesuarların fiyatı ne kadar acaba masko dediğin yer anadolu yakasındada varmıdır.

çok şık evin çok güzel çok alımlı ama bana böyle bi evde oturmak ağır gelir herşey taşlı herşey çıt kırıldım havasında bende aşırı titiz hasta ederdi bu ev beni :)

canım ewin çok güzel allah olmayanlara ve en başında bizide nasip etsin mutlu günlerde otur.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…