Karokum'un evi karşınızda....:)

canlarım beğenene de beğenmeyene teşekkür .daha iyileri sizlerin olur inş.

Çok güzel döşenmiş evin.Dekorasyon dergilerindeki gibi aynen. Eşinle çocuklarınla güle güle otur İNŞ.

Tek kelimeyle süper Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin.Hayalımdeki ev diyebilirim rabbim inş bizede nasip eder.Maskodan aldım demişsin ama magaza adı vermemişsin kendi tasarımınızmış ama nerde yaptırdınız ögrenmek istesem çokmu şey istemiş olurum:)

eviniz gercekten cok guzel allah agiz tadiyla saglikla huzurla oturmanizi nasip etsin renkler harika tam benim sevdigim renlker cok sik cok sade ve zarif durmus hic kalabalik yok ta,m benim tarzim piril piril burdan soyle bir iic gecirmek mumkun deil yani allah evi olmayanlara boyle bir ev nasip etsin tabi once para ondanda once saglik gule gule oturun

ay ablacım yaa evin çokk çookk güzel bittim bayıldım valla allahım her isteyene böyle bir e nasip etsin allah mutluluğunu bozmasın güle güle otur inşş..:1hug:

bence cok abartılı olmus bana hıc hıtap etmıyor ben o evde rahat edemem oturup kalkarken aman bı yerıne bısey olur aman kırlenır yok masada yemek yerken taslara yemek dokulur ortu orteyım bu seferde ne anlamı kalır masanın??
yok yok spor olsun rahat olsun evımde rahat oturmadıktan sonra heryerı taş olsa napım ben o evı..

ben karakum'un kardeşiyim.
evin içine girip çıkan biri olarak şunu söylemeliyim ki ablam bu kadar kasmıyor kendini canım.
gayet rahatlar evin içinde.
taşlarla ilgili de bir sorun yaşamadı çok şükür.

Hersey zevk meselesi...sikir sikir seviyorsan mesele yok..ALLAH agiz tadi ile yasamak nasip etsin..!

Ben biraz daha sadelikten yanayim..!

a.s.

merhabalar evinizi çook begendim harika bir zevkle döşetmişsiniz renkler çok uyumlu iyi günlerde ve ailenizle mutlu ve huzuru bir şekilde oturmak nasip etsin ve allah herkese versin hoşçakalın

karaokum evin şahanemaaşallah çok geniş ve muntazam..evin kaç metrekare canım? 250 falan sanırım dimi?a.s.

ya herşey tek kelimeyle mükemmel...zevkin de harikaymış canım ya :) Allh güle güle torumayı nasip etsin

arkadaşım kimseye zorla bişey beğendiremeyiz değilmi.ayrıca sen değil ben oturuyorum.isterdimki iyi dileklerde bulunmanı diğer arkadaşlar gibi.....BEĞENMESENDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…