Karokum'un evi karşınızda....:)

süper süper süperrrr bayıldım tarzlarımız benziyor allah sağlık ve mutlulukla oturtsun canım

Bence güzel olan herşey paylaşılmalıdır,sende bunu yapıp bizlerle paylaşmışsın ne mutlu bizlere demeliyiz...ayrıca diğer tarafa ölüp gidiceğiz diye ölü gibimi yaşayalım bu hayatta çok saçma...
evinde eşin ve çocuklarınla mutlu mesut yaşamayı nasip etsin Allahım,gerçekten muhteşem olmuş eviniz sadece çocuk odası biraz daha renkli olsaydı daha hoş olurdu ama yinede gayet güzel..
eşiniz ve sizin zevkinizi tebrik ederim:lepi:

çok şık döşenmiş şekil olarakta çok güzel bir ev güle güle oturun allah olmayanlarada nasip etsin.

banada çok abartılı geldi yani ben rahatıma düşkünüm öylede döşedim evimi belkide kirada oturdugumdan az esya aldım
amaaaa şimdiye kadar gördüğüm en zevkle döşenmiş ev oldugunu söylemeden geçemem herşey çok uyumlu allah mutlulukla oturmayı nasip etsin

Evinize hayran kaldım..çok güzel dizayn edilmiş.. güle güle oturun :)

Harika bir eviniz var odalarin esyalarla uyumu dekorasyonu hersey cok ince dusunulmus detaylarla suslenmis desteklenmis bayildim gercekten 4/4 luk bir eviniz var güle güle oturun huzurla mutlulukla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…