Karokum'un evi karşınızda....:)

allah herkeze böyle güsel ev nasip etsin çok hoş gerçekten tam istediğim gibi bir evvvva.s

bayıldık evinize güle güle oturun süper seçmişiniz mobilyalarını dekorasyonu kendi fikrinizmi yoksa başkasından yardımmı aldınız

ıyyy berbat, çok çirkin, iğrenç, zevksiz, küçük, şekilsiz bir ev:dilcikar:-tatlicadiarzu-

böyle şeyler sölimki kem gözlerin, bed sözlerin nazarı değmesinyerimseniben

evetttt şimdi gelelim sorularıma

1- Ev kaç metrekare, kaç oda?

2- Mutfak sandalyelerini nirden aldın, çok güzel... ben bulamıyom mutfağıma güzel sandalye de:1hug:

Allah huzurlu, sağlıklı, mutlu oturmayı nasip etsin çoluğunla çocuğunla inşallaha.s.

teşekkürler arkadaşım cevap veriyorum evim 4 oda 1 salon sandalyeleri maskodan aldım ben tüm eşyalarımı maskodan aldım istersen mağaza ismini atarım

güle güle otur,evinde, mobilyalarında,zevkinde süper....her şey çok uyumlu....artık yeni ev döşediğimizde sana danışacağız :)....

hepinize teker teker teşekkürler.danışmak değil ama fikir verebilirim.o kadarda değil yani....:asigim:

canım evin gerçekten süper ötesi olmuş.bişey sorucam koltuk takımın ve aksesuarlarını nerden aldın?gerçekten süper duruyorlarda.

çoookk güzel olmuş evin canııımm... ellerine emeğine sağlık....güle güle otur...

müthişşş ev dedimii ev işdee yaa dedirtiiooo:CüvCüv: olana da şükür tebii allahım olmaayanlara da nasipp etsinnn çok güsell bura yaaaaaaaaaa ama ya-tatlicadiarzu-

müthişşş ev dedimii ev işdee yaa dedirtiiooo:CüvCüv: olana da şükür tebii allahım olmaayanlara da nasipp etsinnn çok güsell bura yaaaaaaaaaa ama ya-tatlicadiarzu-

birtanem sağol.önce sağlık mutluluk sonra helal kazanç ve çok çalışmak sonrası rabbime kalmışa.s.

evınız oldukca buyukmus ama bence esya konusunda bıraz abartmıssınızz ... gercı zevk meselesı ama genel olarak hep aynı tonlar en azından oglunuzun odasını farklı bı renkte tasarlayabılırdınız gule gule oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…