bu topicde gördüğüm en güzel ev kesinlikle
güle güle oturun darısı hepimize
kaç odalı bu ev yauuu kaydirigubbakcemile3
dört oda bir salon sanırım hatta giyinme odasını da sayarsak beş oda mı oluyor kaydirigubbakcemile3
çok büyükmüş evin, harika..
bir de sanırım ev hanımısın. eşinin işi sanırım çok iyi, ne güzel..
aman hep böyle devam edersiniz umarım. gerçi her şeyden önce huzur gelir ve sanırım siz bunu çoktan yakalamışsınız, öyle ki evnize de yansımış..a.s
ayrıca istanbul'da nerede oturyorsunuz çok merak ettim..
umarım cevap verirsin bize bu gece yerimseniben
Rabbim bütün fitne ,fücur, kötü niyetli gözlerden korusun inşaallah......
haftaya kadar cevap alamayacağız ama sanırım yeni taşınmışsın evine.ağız tadıyla ve huzurla oturun inşaallah.
bazı küçük detaylar ve renk seçimleri tabiki herkese göre değişir ama şöle baktığımda huzur veren bir evin var insana.
zaten o mutfakta bir bayan olarak ömrümü geçirsem yeter sanırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
para hiç kolay kazanılmıyor.eminim ki buralara gelebilmek için ne zorlu yollardan geçmişinizdir.
hayır ve huzur he sizinle olsun.güle güle otur....
çok güzel güle gele oturun ama bana göre çok şatafatlı
zevk meselesi tabiki...
ayıp olmazsa mutfağın maaliyetini öğrenebilirmiyim acaba??
Bayıldım bittim evine maşallah acaip güzel güle güle otur Allah nazarlardan saklasın.mobilyalarını nerden aldın acaba? en azından civarını söylesen yeter.aynısından almak için değil.en çok zevkime hitap eden eşyalar senin evinde gördüm ondan.şimdiden tşk
allaha şükür ev kend,m,z,n ist halkalıda oturuyorum...teşekkürleray başım döndu:bbo: yahu bu ne guzellık ya bayılan smıleykaydirigubbakcemile3
valla bız bekarlara böle guzel evlerı gosterıyonus sonra zengın koca dıe ara durmaşallah ya maşallah şimdık sorularım olcek az bucukta ev kendınızın mı ıst neresı kac m2
bebeğimmm bayıldım ya evine eşyalarına çok güzel Allah güle güle oturmayı nasip etsin.bide biz bekarlara böle güzel evler nasip eder inşallah.özellikle misafir odana hasta oldum maşşallah.zevk süpermiş.mobilyalarını nerden aldın öğrenebilimiyim acaba
güle güle otur canımsınkaydirigubbakcemile5
eviniz gerçekten çok hoş olmuş. mobilya ve eşya seçiminde profosyonel yardım aldınız mı? kendi zevkiniz mi? ALLAH güle güle oturmayı nasip etsin.
maşşallah çok güzel evin güle güle sağlıkla oturun inşallah.
mobilyalar kaliteli belli.özellikle hatlarına bayıldım.
yalnız biblolar konusunda çekimser kaldım,biraz büyük mü durmuşlar.nacizane fikrim tabi.
unutmadan giriş kapısı,iç kapılar mükemmel.
bir de mutfakta sol tarafta tezgah altı boş bırakılmış özellikle mi bırakıldı çamaşır mak. falan konulması için?
ayrıca mutfaktaki dolapların bolluğu süper,çok kullanışlı olacak mutlaka.
bi arkadaşa katılıyorum belki mutfak halısında değişiklik yapabilirsin.
çocuk odaları içinde biraz renklendirme güzel olur canım.
ama yeni taşinilmiş ev sonradan binbir şekle renge sokarsın sen eminim.
kısacası gerçekten çok iddialı ben burdayım diyen bir ev.bende çok aşırıya kaçılmadığı sürece severim böyle taşlı tüylü kokoş evleri :)ayrıca büyük evler mükemmel duruyor.
bende hangi semtte olduğunuzu merak ettim.ataşehir,çekmeköy or beylikdüzü diyor şansımı deniyorum.
ya tekrar baktım da detaylıca valla burda gordüğüm en guzel ev... o antredeki dresuar,ayna....
aksesuarlara takıldım tekrar.. nasıl guzel maşallah,tam benlik.. umarım okursun da cevaplarsın :) bu aksesuarlar nereye ait,nerden alınmalı? :)))))
bi de salon halılarının cinsi markası nedir? annemin shaggyleri ezildi,sizinkinin ipliği farklı,çok hoş çok! :))
umarım cevaplarsınız.....[/QUOmaskodan ama halılar özel yapım bütün eşyalar aksesuarlar maskodan
ya tekrar baktım da detaylıca valla burda gordüğüm en guzel ev... o antredeki dresuar,ayna....
aksesuarlara takıldım tekrar.. nasıl guzel maşallah,tam benlik.. umarım okursun da cevaplarsın :) bu aksesuarlar nereye ait,nerden alınmalı? :)))))
bi de salon halılarının cinsi markası nedir? annemin shaggyleri ezildi,sizinkinin ipliği farklı,çok hoş çok! :))
umarım cevaplarsınız.....[/QUOmaskodan ama halılar özel yapım bütün eşyalar aksesuarlar maskodan
cnm çok sağol ankarada yok sanırım maskobiz de aksesuar için tepe home takılıcaz yine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?