Karokum'un evi karşınızda....:)

nacizane bende fikrimi söylemek isterim...
Bir kere mutfak şahane ne cici mamalar yapılır orda...:1hug:
antrelerde halılar çok zarif.
aksesuarların tamamı çok modern ve mobilyayla mükemmel uyumlu.
Ancak mobilyarlar benim için fazla ihtişamlı ve göz alıcı.
Ben daha sade naturel,spor dekorasyonlardan hoşlanıyorum. Taşlı ve yaldızlı mobilyalar bana göre değil. Ama tabiki bu çirkin oldukları anlamına gelmez kendi tarzınız doğrultusunda en harikasını oluşturmuşsunuz.
Can sağlığıyla oturmanız dileğiyle... a.s.

eviniz çok güzel,büyük ve kullanışlı..
özellikle banyolara, asma klozetlere ve gömme rezervurlara bayıldım..
allah huzurla ve sağlıkla oturmayı nasip etsin.....

evin super canım hatta muhtesem allah saglıkla huzurla oturmak nasıp etsın buarada cok zevklısın bı arada benım evı dekor edlım canım olurmu

Evinin her kösesi kalite kokuyor sanki... cok masraf etmisin, cok özenerek dösemisin belli... salonun cok istisamli, sanki bi dekorasyon dergisine bakar gibi oldum birden...
herseyin cok güzel gercekten, ama keske herseyini kahverengi almasaydin... evin herseyi cok süper ama tek renk olmasini tercih etmezdim ben...
ama zevkler tartisilmaz elbette, mutlulukla oturun insallah ailenle...

sağol iyi dileklerin için halkalıda oturuyorum

sizin gibi insanlar ve böyle içten dualarla bize rabbimin izniyle hiç bişey olmaz.hep yanımda olun........

maskodan aldım ama bunların hepsi özel yapım.ayrıca ne güzel beğenmeniz aynıda olsa hiç farketmez benim için

allaha şükür ev kend,m,z,n ist halkalıda oturuyorum...teşekkürler

Bende raflarınızı kopya aldım odama yaptırıcam
Yatak odasınınki gibi taşta koydurucam herhalde :smiley-cool:

maskodan aldım ama orj,nal,nden çok farklı çok şeyler değiştirdik

eviniz gerçekten çok hoş olmuş. mobilya ve eşya seçiminde profosyonel yardım aldınız mı? kendi zevkiniz mi? ALLAH güle güle oturmayı nasip etsin.

benden çok eşimin zevki açıkcası ama bende beğendim tabiiki.benim eşim çok meraklı her eve lazım......

maalesef halkalıda evim beklerimmmmmmmmmmmmmm

çok güzel şıkır şıkır bir ev zevkinizden dolayı kutluyorum her şey çok uyumlu sağlık ve huzurla oturun

maşallaaah mütiiiş taşlı mobilyalarına bayıldııım mükemmeeel ALLAH EVİN BEREKETİNİ ARTIRSIIIN GÜLE GÜLE OTUR..

Arkadasim mobilyalarina bayildim.. Güle güle huzur icinde oturun insallah..
Merak ettigim birsey var, bende biraz süslüyümdür :) Mobilyalarin üzerinde simli taslar yapistirma mi ? Yapistirma ise biraz bilgi alabilirmiyim, nerden temin edebilirim birde maaliyetleri asagi yukari ne kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…