- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
-
Pencerede butun gun oturma gibi bir adetim yok, guneslikleri cekiyorum, pencereyi aciyorum ama biliyorum ki bir cift gozle karsi karsiya gelecegim
Aynen canım.Aynen canim, millet disariya bakip durarak baskalarina rahatsizlik verdiginin farkinda degil. Bir insan kokuyorsa elbette onu banyoya sokamayiz ama sinirlenir ve ayiplariz. Bu da bunun gibi, toplu yasamanin kurallari vardir, elbette butun gun gelene gecene bakmalarini engelleyemem ama elestiririm cunku rahatsizlik verici.
Her gun ya da senede bir fark eder mi? Onemli olan benim karanlikta korkarak uyanmam ve bunun tedirginligini yasamam. Evet oyle yapmak zorunda kalacagimNe sıklıkta elektirikleriniz kesiliyor cok merak ettim... neyse gidin binbir cesitciden sarjli isildak alin koyun odaniza, perdenizi cekersiniz sorununuz biter.
Isildak diye bir sey var hani elektrikler gidince otomatik devreye girip isik yayan... Bildiniz mi? Ayrica elektrikler gidince sokak lambalari da gidiyor o zaman tam olarak ne yapiyorsunuz?
Karşı evle aranız 1 metre filan mi, nasıl o evde yanan ışık sizin odayı aydınlatıp onlara gösterecek? Çok saçma. Konuyu oraya bağlamanıza da şaşırdım zaten. Adam da sokağa bakıyordur, sizin evi dikizlediğini nereden çıkarıyorsunuz, o zaman siz sürekli onları dikizliyorsunuz zaten olaya bu şekilde bakacak olursak. Çekin perdenizi uyuyun bence. Sorun yok.
Sokagin yarisi farkli sekilde bir yere mi bagli bilemiyorum, elektrikler gidince tum sokak gitmiyor ya bizim taraf ya karsi taraf. Zaten her iki taraf gitse bile disarisi her zaman iceriden aydinliktir. Isildagim vardi, bozuldu. Hayir isildak alacagim yine ama yaz geliyor penceremi acip tulumu cekip karanlikta uyuyamayacak miyim?
O halde adamin evini basin bir daha o isigi oyle gormiyim falan deyin. Zaten isik yakiyor adam suclu bir kere, cevredeki herkese sormasi gerekiyordu en basta.
Ona yok buna yok tek cozum bu kaldi yani.
güneşlik :)Gunes ligi nedir?
Koyu kahve stor yaptır.Evimin tam karsisinda bir apartman var, apartmanlar birbirine cok yakin. Karsimdaki ev surekli perdesinin bir kanadi acik oturuyor, simdi elbette herkes istedigini yapabilir ama o kat benim katimdan bir parca yuksekte oldugu icin isiklarini yaktiklarinda isik benim odama yansiyor.
Ben de yatarken gunesligi cektigim icin tul perdem olsa bile isigin yansimasi ile benim yatak odam onlara gorunuyor mudur diye tedirginim. Cunku bir defa adami benim odaya bakarken yakaladim. Yani benim oda karanlik ama tul perde oldugu icin onlarin isiginin yansimasiyoa benim yatak odami gorebilirler mi sizce?
Gunesligini cek oyle uyu diyeceklere: karanlikta uyumaktan korkuyorum, gece lambasi elektrikler kesilmesi durumunda ise yaramiyor ve korkarak uyaniyorum
Gorunebilirde elektrik kesilince sokak lambalari ve o apartmanin isigida gider gene karanlik olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?