Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortadoğu ülkelerinden bahsediyorsan haklısın tabi.Türkiye cinsel saldırılar anlamında diğer ülkelere göre daha iyi... istatislikleri inceleye bilirsiniz. yabancı ülkede kaldığım kısa süreli seyahatlerde kadına karşı çok fazla fiziksel tacize şahit oldum. ülkemde şahit olduğum taciz yöntemi sadece sözlü ve gözle yapılıyor ki artık bunu kızların daha fazla yaptığını düşünüyorum. (İşi sapıklık boyutuna götürenlerden bahsetmiyorum)
Konu sahibi böyle birşeyi kesinlikle eşine söylemelisin. Yrn öbür gün olay ortaya çıkar eşiniz adamın size baktığına şahit olursa nüye söylemedin diye size kızabilir illa eylememi geçmesi gerekiyor.
....Ortadoğu ülkelerinden bahsediyorsan haklısın tabi.
Sıze baktı dıye bagırdınıız mı kadına çok ayıp etmıssınız.ınsan dalıp bakabılıyor ne varkı bundaBugün hastanede sira beklerken kadinin biri dikmiş gozlerini bana bakıyordu bir cevirdim yüzümü iki çevirdim belki denk gelmistir diye en sonunda üçüncü yine bana bakiyordu sabit ama dikmis gozlerini beni seyrediyor bende diktim gozlerimi ona baktim sert bir sekilde.. Baktim kacirmiyor bile gozlerini "neden surekli bana bakiyorsunuz ben sizi taimiyorum birine mi benzettiniz "dedim bu beklemiyordu aaa falan geveledi yok fln "rahatsiz ettiniz ama " dedim hemen gecti baska tarafa..
Bazen sessiz kalmamak lazim
Hani sokakta karsilasmiissin ya sesli bi sekilde "ne bakiyorsun be manyak misin nesin " gerizekali" derdim ben olsam.. Onun duyabilecegi sekilde soylen kizginlikla..
hıc ılgılenme sonunda pes ederKızlar iyi akşamlar .
Yan apartmanımızdaki şahıs babam kadar vardır devamlı gözü üzerimde .
Balkona ne zaman çıksam camdan baksam adamı bana bakar görüyorum . balkonlarimiz birbirine bakıyor .
Ağustos da evlenip taşındım buraya o zamandan beri durum böyle . bana taktı kafayı .
Geçenlerde balkondan bakıyorum o da yoldan geçiyor, ben ona bakmıyorum yanlış anlaşılmasın sen bakıyor musun da sana baktığını görüyorsun diyebilirsiniz gerçekten bakmıyorum ama yoldan geçiyor mesela gözümün önünden geçiyor adam geri geri bana baka baka yürüyor kafamı çeviriyorum .bir kere daha aynısı oldu .
Ayrıca adam evli ve küçücük bebeği var eşini görüyorum balkonda .
Eşini de ilk kızı sanmıştım bu arada ona göre genç ve güzel bir kadın.
Çok bunaldım bana kalsa ne bakıyorsun diye bağırırim ama etraftan laf falan olursa ayrıca eşim duysun istemem .
Geçen akşam da eşimle dolaşmaya çıkmıştık arabayı parkediyordu ben önden gittim adam apartman kapısının önündeydi o karanlikta ben evime yürüyene kadar baktı kapıyı açmadı çok sıkıldım artık .
Cam silmek bile dert oldu bana . balkon kapısının camından bakınca direkt adamın ev gözüküyor ben camdan bakınca direkt onu görüyorum yani görünce hemen giriyorum içeri .
Eşimi de görüyor biliyor evliyim utanma yok bu kadın evli deyip ki kendisi de evli ve baba utansa karısıyla çocuğundan utanır .
Bir şey yapmalı miyim sizce bulaşmak da istemiyorum .
Eşim gelecek kızlar işten cevap veremeyebilirim fırsat olunca yazcam size.
Bugün hastanede sira beklerken kadinin biri dikmiş gozlerini bana bakıyordu bir cevirdim yüzümü iki çevirdim belki denk gelmistir diye en sonunda üçüncü yine bana bakiyordu sabit ama dikmis gozlerini beni seyrediyor bende diktim gozlerimi ona baktim sert bir sekilde.. Baktim kacirmiyor bile gozlerini "neden surekli bana bakiyorsunuz ben sizi taimiyorum birine mi benzettiniz "dedim bu beklemiyordu aaa falan geveledi yok fln "rahatsiz ettiniz ama " dedim hemen gecti baska tarafa..
Bazen sessiz kalmamak lazim
Hani sokakta karsilasmiissin ya sesli bi sekilde "ne bakiyorsun be manyak misin nesin " gerizekali" derdim ben olsam.. Onun duyabilecegi sekilde soylen kizginlikla..
Benim hoşuma gittiğini neden düşünsün ben adamla göz göze gelsem kafamı çeviriyorum sinirli bir surat ifadesi takınıyorum perdeyi hızlıca çekiyorum gözgöze gelsem bir sn ylik bir şey devamlı adama göz dikip bakmıyorum kiKafasini tasla eziceksin boyle serefsizlerin. Ne var bee ne bakiyosun de sert ve bagirarak sanirim sizin de hosunuza gittigini dusunuyo sapik herif.
Eşine söylemelisin bence başina başka
iş açar kocaninda haberi olsun nedir
nasil bi insandir neler yapabilecegini bilemezsin...
Onun eve bakan kısımda oturuyoruz zaten nadir olarak çıkıyorum ama artık şu ara hiç çıkmıcamZaten edeple büyümüş bir erkek balkona çıktığında gözünü karşıya dikmez. Arkasını döner oturur.
....
Kendinize dikkat edin diyebiliyorum sadece. Iftira bile atabilir böyle zihniyetler.
Onun evine bakan tarafa uzun süre çıkmayın bence.
Nasıl o kadar çok denk geliyorsunuz ki? Ben karşı komşumu ay olmuştur görmedim. Giriş çıkışlarda karşılaşmak zor, balkona cama da pek çıkmazsanız haliyle yani görmezsiniz... Siz de çıkmayın, kullanmayın orayı pek. Eşe söyleseniz olmaz, kendiniz bi tepki gösterseniz konu belki dallanır budaklanır, en iyisi bu. Zaten kiracıysanız da illa ki taşınırsınız oradan.
Yok yok açmıyorum hiç , gelen zaten arar gelmeden önce, yada aşağıdayım aç diye arar, bizim zil nedense çok çalıyor gelen geçen bizim zile basıyor bende hiç tınlamıyorum bile artık . adam biraz sorunlu bir tipe benziyor o yüzden eşime anlatmak istemiyorum.Canım asla zil çalınca kim olduğunu anlamadan pat diye açma bakarsın sapık herif içeri dalabilir Allah korusun gerisini düşünmek istemiyorum eşinle paylaşsan o adamı korkutsa biraz ?
Balkonum açık balkon kapalı olsa tamam da açık olduğu için perde olmaz ki zaten bu yağmurlu günlerde kullanışlı olmaz.Balkonunuza perde cekin bir kornije bakar. Ben öyle yapıyorum rahat rahat oturuyorum. Hem anlar hanzo belki rahatsız olduğunuzu...
Bu dediğinizi zaten yapıyorum adam ona sinir olduğumu biliyor anlaması lazım, bazen de bana bakarken gülüyor falan bir tuhaf görünce zaten perdeyi hızlıca çekiyorum kaşlarımı çatıyorum ama adam arsız.Maalesef böyle sapiklar karşılık bulduğunu saniyor.buyuk ihtimal sizin de ona bir şekilde yüz verdiğinizi dusunmustur.niyeyse böyle iğrenç bir psikolojileri oluyor.birsey yapıp rahatsız olduğunuzu bildirmek lazım. Ama nasıl yaparsınız bilmiyorum.b aktiniz balkona cıktığınızda bakıyor sınırlı bir şekilde bakıp hizlica içeri girip kapıyı çarpıp belki anlar.
Bende bu durumları yaşadım hala da yaşıyorum markete bile gitmek istemiyorum mesela artık eşimle defalarca gitmeme rağmen parmağımdaki yüzüğe rağmen orda da biri taktı kafayı . hani sokakta orda burda hemen her kadının yaşadığı bir şey o markete gitmem başka markete giderim kafam rahat eder ama bu konu farklı ben evimde bir balkona çıkmaya bile rahatsız oluyorum çıkmak istemiyorum bu yüzden kafama taktım aşağıda da denk geldik bir kaç kere saçma sapan bakışlar gülümsemeler çok rahatsız oluyorum başka erkeklerin tacizci bakışlarından.Olur böyle şeyler. Her bayan dönem dönem yaşayabilir niye bu kadar kafaya taktın ki ? Sen hiç karşılık verme . 1 bakar 2 bakar .. sakın karşılık verme , eşine de söyleme . Erkekler bizim gibi düşünmezler.kalkar bir laf söyler canın sıkılır. Bırak o farkeder zaten. İlgilenme unut.