Karşı cinsi ne engeller de aldatmaz ve şiddet göstermez?
Örneğin Allah korkusu olan, dindar biri aldatmaz diye düşünüyorum zina günahından dolayı, benim çevremde de durum böyle hiç sapıklıkları yok ama son zamanlarda dindarların da aldattığını, dövdüğünü duyuyorum.
Sizin fikirleriniz neler? İyi akşamlar bu arada.. :)
kesinlikle genler ve yapıyla ilgili,dinle hiç bir alakası olmayan bir konu..Allah korkusuyla bir alaksı yok bence bu işin, yanma korkusundan değil sırf bana saygısı olduğu için yapmamalı bunları.
Allah korkusuyla bir alaksı yok bence bu işin, yanma korkusundan değil sırf bana saygısı olduğu için yapmamalı bunları.
Allah "korkusu" olarak siz bahsetmişsiniz ona istinaden yazdım. Gerçek dindarlık da öyle bir bakışta görülebilen bir şey değil ne yazık ki kim inançlı kim değil bilemiyoruz. Ayrıca herhangi bir dine ya da tanrıya inanmadığı halde sadece ahlak ve vicdan sahibi olduğu için bu tip şeyleri yapmayan bir çok insan var.Ameller niyetlere göredir zaten, aman yanmıyım diye olmaz ki. Allah'ta kadına saygı duyulup ona göre hareket edilmesini istiyor, oda yaratıcısını dinliyor. Yanmamak için iyi davranmaz yani hiç bi dindar, Allah öyle uygun gördüğü için sana "gerektiği" gibi davranır. :)
karakter meselesi dinle falan ilgisi yok bu işlerin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?