Karakter de önemli ama dinin de etkisi var. "Yapma" denileni yapmıyor çünkü dindar biri ve dolaylı olarak aldatmıyor. Düzgün dindarlardan bahsediyorum tabi. Kur'an'a göre yaşadıkları için de otomatikman karakterli oluyorlar. "Karakterli olmak" öneriliyor çünkü o da onu dikkate alarak yaşıyor.
Karakter,özsaygı,merhamet,sadakat duygusu olan kişi aldatmaz ki dinde çokeşlilik makul göründüğüne göre,dindar insanlar da aldatabilir.
[Cehennem justice, post: 36821340, member: 339967"]
bana saygısından sevgisinden değilde sırf cehennemde yanacam korkusuyla aldatmıcaksa aldatsın daha iyi günahını ben alim kadını ben verim ellerine gocunmam..
Ve tabiki terbiye aile oğlunu iyi egitip terbiye ederse vicdanli hoşgörülü olur ve bu tip bir adam ne aldatir ne döver nede sovervicdan.
herkesin kendi görüşü tabiki,benim görüşüm çok eşliliğin aldatma olduğu yönünde,inan hiçbir kadın istemez.Bu aradakonu dini değil ama cevapların din üzerinden giderse konun kapanır.Çok eşlilik, kadının rızası olmadan ve mecburi olmadan yapılmıyor ki "dindar insanlarda aldatıyormuş" gibi garip bi kanıya varalım. Din de söylediğin duyguları aşılar zaten onu demek istiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?