- 2 Kasım 2023
- 3.225
- 6.069
- 78
- 31
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
Telefon verme olayında absürt borşey görmedim ben. Avukatların istenir. Anahtar olayını sevgilisine sordurabilirdi . Ama burada sizin suçunuz yok.O nedenle uzak durun bence . Ama eşiniz cidden bir haltlar karıştorıyor.Dün telefonuna baktım araba kullanıyordu. Bi sinirlendi.
Laf sokmaya çalışmışsın ama alakasız olmuş. Hastanelerde aldatılma testi mi yapılıyorbence sen test yaptırmalısın aldatılıyorsun
Kafam karışıkBaşta çoğu kişi gibi düşündüm ama eşinizin tavrı bana ikircikli geldi. Bazı erkekler kendileri bi haltlar karıştırıyorsa olur olmadık şeyden karşıyı suçlayarak yediği naneleri gizleme çabasına giriyor. Eşiniz için bu olay sulu nimet olmuş siz de ona istediğini vermişsiniz. Böyle düşündüğüm için önceki konularınızın sadece başlıklarına baktım. Sizi eski konularınızdan vurmak için değil de düşündüğüm şey doğru mu diye. Üzülerek söylüyorum ki, bence eşiniz o kadınla beraber gitmek için arabayı size vermiş. Aralarında bir şey olduğundan değil belki ama eşiniz size karşı fazlasıyla kayıtsız aslında. Bana göre de sevgiliyle erkek arkadaşı evde ağırlamak çok tuhaf ama eşiniz buna ses etmemiş bana ne demiş. Numara olayına mı takılmış bu kadar.
ıyyy cümleyi bile anlayamayacak kıvama getirmiş herif seni. yazıkLaf sokmaya çalışmışsın ama alakasız olmuş. Hastanelerde aldatılma testi mi yapılıyorYaratıcı ve zeki cevaplar vermeyi dene bundan sonra komik duruma düşmemek için
Gene midesi bulandııyyy cümleyi bile anlayamayacak kıvama getirmiş herif seni. yazık
ciddi: kendisi arkadaşının sevgilisiyle numaralaşıyor, eşi başka kadınlarla dolaşıyor. puhahahahaha ne kadar dolu bir hayatın var ve açtığın konu ne kadar ciddi :') neyse hayat sana cezanı zaten vermiş baysssGene midesi bulandıSenin cidden midende ve malesef beyninde problem var. Verdiğin cevaplar çocukça ve sığ. Daha konuya kattığın hiç bir şey yok, fikrin yok bana sataşıyorsun bunun için benim konuma geliyorsun bu kadar mı boş bir hayatın var. Hadi canım başka yerde oyalan. Mendil salla bir şeyler yap kafan dağılsın. Biz çok ciddi bir şey konuşuyoruz.
Arkadaşım aradı bu tarafa geliyormuşsunuz (erkek arkadaşımdan) x den öğrendim diye ona da anlattım anahtar meselesini bir daha iletişime gecmedi o taraf.Gelişme var mı?
Ben de buna çok takıldım. Arabadan neden inip gitmiş kiArkadaşlar farklı yere takılmış ama ben kocanızın yaptığı olaya daha çok takıldım, o kadını arabaya alamazsın deyince sırf onunla gidebilmek için arabayı size bırakmış ve kadınla gitmiş inanılır gibi değil… ve hala üste çıkmaya çalışıyor kadının niyeti öyle değildi diyip onu savunuyor, niyeti öyle değilse beraber dönmiyceklerdi bal gibi beraber gidip dönmeyi planlamışlar plan buymuş gayet açık ve net. Arkadaşınızın sevgilisiyle numara alıp vermeniz bana abes gelmedi avukatmışsınız herkesin arkadaş olmak isteyeceği birisiniz her zmn bi avukata ihtiyacımız olabiliyor çıkar ilişkisi olarak değil ama bende olsam bi avukatla tanışsam arkadaşlığımı ilerletmek isterim bence adamda bu mantıkla numara istedi kötü niyeti olduğunu sanmıyorum.
Benim arabama o kadın binemez demiş ve adam arabadan inmiş bu masum mu sizceBakın eşiniz belli ki bu adamdan baştan beri hoşlanmamış ve bu adam anahtarı bahane ederek sizinle iletişim kurmuş. Bence bu konu da önemli silmeyin!
Eşinizin durumu bana daha masum geldi. Onlar çalışma arkadaşı kocanız kötü niyetli değilse, her şeye bir anlam yüklemiyorsa ve siz Kocanıza güveniyorsanız denk gelmiştir birlikte işe gidebilirler tabi bunların hepsi inat yüzünden olmuyorsa..
Ben anahtar konusunun bahane olduğunu düşünüyorum ,eşiniz o konuda haklı.Afsm yoklama çekmiş.Kadınla arabada dönme konusunda ise siz haklısınız eğer rahatsız olduğum biri varsa hareketinden hoşlanmıyorsam eşime görüşme diyebilirim o da aynı durumda bana diyebilir . İnsanız fark etmediğimiz şeyler olabilir.Dışardan bir gözün tavsiyesiyle olaylara bakmak daha sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?