Karşı cinsten arkadaş krizi

Dün telefonuna baktım araba kullanıyordu. Bi sinirlendi.
Telefon verme olayında absürt borşey görmedim ben. Avukatların istenir. Anahtar olayını sevgilisine sordurabilirdi . Ama burada sizin suçunuz yok.O nedenle uzak durun bence . Ama eşiniz cidden bir haltlar karıştorıyor.

Açıkçası 20 yıllık arkadaşım da olsa sevgilimle birlikte bi arkadaşımın evine gitmem. Caya giderim mesela. Gece kalmam otelime giderim.
Telini istiyorsa verebilirsin ben almazdım sahsen. O alsın. Arkadaşın bile rahatsız olmuştur. Sana değil ona güvenmiyordur.

Anahtarı da sana sormazdım, arkadaşına sordururdum. Böylesi daha şık.

Eşine gelinceeeee...
Ben masum oldugunu düşünmüyorum. Rahatsız olacağım. O ise gece onun arabasıyla dönecek. Oldu.
Kesinlikle takip ederdim. Gerekirse mekana giderdim. Geri dönüşüne bakardım
Bu paranoya değil. Aptal yerine konmak.
Evet eşiniz kadınla tek araba gidecekmiş.siz kızınca canlı konum acmamak için arabadan inmiş. Onun arabayla gidip dönmüşler.
Eşimin rahatsız olduğu biriyle mesafemi korurdum. Korumuyorsam var bir bit yeniği.
Hani derler ya sizi düpedüz kaybetmeyi göze almış.
Bi şekilde TLF takip etmeniz lazım. Artık nasıl olur bilmiyorum.öğlen arası bi bakın bakalım çıkıyorlar mı beraber?
Hiç hoşlanmadım bu işten.

Başta çoğu kişi gibi düşündüm ama eşinizin tavrı bana ikircikli geldi. Bazı erkekler kendileri bi haltlar karıştırıyorsa olur olmadık şeyden karşıyı suçlayarak yediği naneleri gizleme çabasına giriyor. Eşiniz için bu olay sulu nimet olmuş siz de ona istediğini vermişsiniz. Böyle düşündüğüm için önceki konularınızın sadece başlıklarına baktım. Sizi eski konularınızdan vurmak için değil de düşündüğüm şey doğru mu diye. Üzülerek söylüyorum ki, bence eşiniz o kadınla beraber gitmek için arabayı size vermiş. Aralarında bir şey olduğundan değil belki ama eşiniz size karşı fazlasıyla kayıtsız aslında. Bana göre de sevgiliyle erkek arkadaşı evde ağırlamak çok tuhaf ama eşiniz buna ses etmemiş bana ne demiş. Numara olayına mı takılmış bu kadar.

Kafam karışık

ıyyy cümleyi bile anlayamayacak kıvama getirmiş herif seni. yazık
Gene midesi bulandı Senin cidden midende ve malesef beyninde problem var. Verdiğin cevaplar çocukça ve sığ. Daha konuya kattığın hiç bir şey yok, fikrin yok bana sataşıyorsun bunun için benim konuma geliyorsun bu kadar mı boş bir hayatın var. Hadi canım başka yerde oyalan. Mendil salla bir şeyler yap kafan dağılsın. Biz çok ciddi bir şey konuşuyoruz.

ciddi: kendisi arkadaşının sevgilisiyle numaralaşıyor, eşi başka kadınlarla dolaşıyor. puhahahahaha ne kadar dolu bir hayatın var ve açtığın konu ne kadar ciddi :') neyse hayat sana cezanı zaten vermiş baysss

Ben anahtar konusunun bahane olduğunu düşünüyorum ,eşiniz o konuda haklı.Afsm yoklama çekmiş.Kadınla arabada dönme konusunda ise siz haklısınız eğer rahatsız olduğum biri varsa hareketinden hoşlanmıyorsam eşime görüşme diyebilirim o da aynı durumda bana diyebilir . İnsanız fark etmediğimiz şeyler olabilir.Dışardan bir gözün tavsiyesiyle olaylara bakmak daha sağlıklı

Ben de buna çok takıldım. Arabadan neden inip gitmiş ki

Benim arabama o kadın binemez demiş ve adam arabadan inmiş bu masum mu sizce

Karşı tarafın sevgilisi olan adam usul bilmiyor direk size yazmammalıydı ya da yürüyor
Sizin eşiniz de çoktan başka diyarlara yelken açmış maalesef ya da sizden çok korkuyor yanlış anlamayın diye her şeyi gizli saklı yapıyor

Benim evliligimde de ,esimin de benim de karşı cinsten arkadaşlıklarimiz var , çift olarak görüştüklerini de var.Ve evimizde de kalabilirler.Telefon alma verme olayı gereksiz bence.Hic böyle birşey başıma gelmedi.Fazla geliyor bana.Ama orda telefon istenmiş , verilmemesi de garip olurdu.Ben karşı tarafı laubali buldum.Hadi istedin danışmak için anahtar olayı ne? Ama sizlik bir durum yok.Muhabbet uzamadiysa veya gorusulmediyse.

Ama eşinizin olayında durum çok daha farklı.Siz normalde kıskanç veya tutucu bir tip olamdiginizi belirtiyorsunuz.Bu kadından rahatsız olduğunuzu acik açık soyluyorsunuz .benim arabama binemez diyorsunuz.Hala 2 yaşındaki çocuk mantığıyla kadının arabasinda geliyorlar.Arabadaki koltuğu mu kiskandiginizi dusunuyor eşiniz? Tamamen isguzarlik.İkinizin yaptığının eşit olması için sizin de o adamla birebir görüşmeniz lazım.O zaman eşiniz gemileri yakardı eminim.Ben sizi haklı buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…