karşı evdeki sarışın kadın...

• Konu Sahibi Konu Sahibi blue_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Can havillik birsey yok duyanda ümüğüne çöküldü sanacak, ben de hamile oldum kimseyi böyle zan altında bırakmadım

Bi de bende sarışın - kumral arası bişeyim
Eğilip bükülmem pek hatta tekken hızlı bile yürürüm , metro filan zaten hiç çekilmiyo ama eve dönmek için şart onda da camdan dışarı bakarım
Ama mal mal bakınan adamlar yok değil
Demek ki kadının tavrı fasa fiso, adam adam olmadıktan sonra..

o millete kötü kadın damgasını yapıştırırken iyi

biz destek olmadık diye tüh kakayız öyle mi

koyun muyuz biz denilenin arkasından sorgusuz sualsiz gidelim

koçiş sevdalısı kadınlarımız iğneyi koçişinize çuvaldızı başkasına batırın rica edeceğim

bzmki balkonda sigara icer..bundan sonra takibe alicam ensesindeyim.varmi bzm mahallede komsulardan sarisin bekar acik giyinen potansiyel bi tehlike? hadi varsa? ya kocama goz dikerse ? kafamda deli sorularr

Sarıya boyatsana

Tehdit olarak görüyor kadını ve kafaya takmış durumda tabiki buna can havlı denir
Kime neye tehdit
Dışarda bahsettiği şekilde bir sürü kadın var
O zaman eşine camdan fanus yapsın yani, başka çözümü yok
Can havli bana göre kafasına silah dayanmaktır, çoluğun çocuğun sağlık durumunda sıkıntı vardır vs.

Can havillik birsey yok duyanda ümüğüne çöküldü sanacak, ben de hamile oldum kimseyi böyle zan altında bırakmadım
1 elin 5 parmağı bile birbirinden farklı
Herkez kendini niye kendinden duygusal olarak çökmüş biriyle kıyasliyor ki
Bana bol gelen sana dar gelir diye bir laf var ...
kadına zan altında bırakma sana öyle geliyodur demek daha kibar olur du bence

Uzaktan dinlemesi komik geliyo bana hava hoş tabi
Sana zordur , Allah kolaylık versin

Önemli olan kadının tavrı niye olsun, adam adam olsun önce. Evliyse evli gibi dursun yoksa kah sarışın kah kumral fark etmez yani
orda sarışın -esmer vs değil olay
bir kadın hisseder bazı şeyleri
konu sahibi haklı olabilir hemen huraa hücum etmeyin . burası sizin stresinizi atmak için kullandığınız platform değil .insanlar sıkıntılarını yazıyor . kadın dememiş ki gidip kadının saçını başını yolucam diye .sadece kıskanmış eşini çok normal . bende olsam kıskanırım .

Ne tehditi olacak sarışın bomba tehditi

Hiroşimaya atılan atom bombasından daha tesirli onların gözünde bu kadın

tez kırmızı alarm verile

Niye başka komşudan değil ondan o zaman
Niye sabah akşam eşi işe dönerken yolda gördüklerinden değil de ille de bu kadından o zaman
Bariz kocası yok dul ve sarışın diye demeye getirmiş
Herkes boşanabilir, beddua vb şeyler etmem ben ama hangi evlilik %100 yani. Niye bir kadın başka bir kadını sırf boşandı diye böyle görür ben buna kızıyorum
Kızacağım
İki cümle ile stres atmam ben varsa da oyun oynar hobilerimle ilgilenirim, cengaverlik edeceğim derken tanımadığınız insanlara kılıf uydurmayın

Yok artık ya kafanda senaryo yazmış oynuyorsun.Elin kadınının günahını alma.Dünyada en ve esin yaşamıyor sadece

Iste olduğum için yorumların tamamına bakamadım.ama çok acımasız yorumlar var ben esime nasıl davranmaliyiM.kadından banane evinde ne yaparsa yapsin.ama ben kendim şahsen o şekilde karşımda bir erkek varken perdeyi de açmam balkonda ona doğrudan oturmam o yüzden tuhaf geldi.

sigarayı bıraktırın bence en mantıklısı bu olur. hem kadından hemde sigaradan kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…