- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Kadın can havli birsey sormuş soracağına pişman etmişsiniz vallahi böyle bir sürü insan can sıkıntısı ile içinden geçenleri soyleyiveriyor ve burda bu kadar dalga geçilince birdaha siteye gelmiyorlar. Herkezin derdi ayrıdir arkadaşlar kadın hamile duyguları zaten karışık iyiye yönlendirmek daha güzel olmaz mı
İnsan derdini yazamaz hale geldi herseyi 4 4luk o kadar çok kadın var burda gelip birde dalga geciyorlar milletle
Sarıya boyatsanaEvde erkek yok kısmı rahatsız edici ama hamileliğinize veriyorm bunu.
Zira 28 yaşındaym ve 4 yasında oğlu olan yalnz bi anneyim kimsenin biseyinde gözümüz olduğu anlamına gelmiyor bu
İyiki esmerimde cok göze batmiyorum
Allah korusun nasi bi msj bu ya. Kadincagiz hamile duygusal kocasini kiskanmis ne var bundaKadını iyi takibe almissiniz.inşaallah taşıdığınız canla sinanmazsiniz
Kadını iyi takibe almissiniz.inşaallah taşıdığınız canla sinanmazsiniz
Kime neye tehditTehdit olarak görüyor kadını ve kafaya takmış durumda tabiki buna can havlı denir
1 elin 5 parmağı bile birbirinden farklıCan havillik birsey yok duyanda ümüğüne çöküldü sanacak, ben de hamile oldum kimseyi böyle zan altında bırakmadım
Değişik bi düşünce yapısı var ben de nasıl davranacağımı şaşırdım
Aynı sokağa aynı bluzla çıkınca sorun yok ama balkona çıkınca büyük meseleBalkon da fransız yani bir tek çamaşır için çıkılıyor.
Faceden bana biri yazsa "öff engelle gitsin" der sallamaz, garson suyumu açıp bardağa dökse "senin yanında kocan varken niye garsona açtırıyorsun" diye küser
orda sarışın -esmer vs değil olayÖnemli olan kadının tavrı niye olsun, adam adam olsun önce. Evliyse evli gibi dursun yoksa kah sarışın kah kumral fark etmez yani
Ne tehditi olacak sarışın bomba tehditiKime neye tehdit
Dışarda bahsettiği şekilde bir sürü kadın var
O zaman eşine camdan fanus yapsın yani, başka çözümü yok
Can havli bana göre kafasına silah dayanmaktır, çoluğun çocuğun sağlık durumunda sıkıntı vardır vs.
Niye başka komşudan değil ondan o zamanorda sarışın -esmer vs değil olay
bir kadın hisseder bazı şeyleri
konu sahibi haklı olabilir hemen huraa hücum etmeyin . burası sizin stresinizi atmak için kullandığınız platform değil .insanlar sıkıntılarını yazıyor . kadın dememiş ki gidip kadının saçını başını yolucam diye .sadece kıskanmış eşini çok normal . bende olsam kıskanırım .
Bazen şaka yaptığını falan zannediyorum, bi gülüyorum şöyle, bakıyorum adam gülmüyor suratım değişiyorUzaktan dinlemesi komik geliyo bana hava hoş tabi
Sana zordur , Allah kolaylık versin
Benim üst komşum yukardan kullanılmış kondom attı geldi pervaza yapıştı ben bunu neye yorsam mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?