karşı evdeki sarışın kadın...

• Konu Sahibi Konu Sahibi blue_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kişiye ve duruma göre değişir. Bir obsesife neden bunları kafaya takiyorsun deme hakkını doktorlar bile kendilerinde bulmuyorlar bulamazlar
kime ne kalmış dinlemek zoruna giden ya da komigine giden alaycı yorum yapmaz o kadar.

Bende hamile oldum
Bizim de ne komşularımız oldu
Hiç tehdit ya da o biçim bi kadın diye bakmadım hiç bir kadına
Yolda her yerde var ayrıca bahsettiği şekilde kadınlar
Eşimle sorunum varsa ya çözerim çözemiyosam boşanırım, kadın ya da kadınların giyimi duruşu medeni hali beni bağlamaz
Yarın bir gün o boşanmış diye damgaladığınız kadınların yerinde olmayacağınızın garantisi var mı
Yapmayın lütfen, önce güven probleminizi çözün. Yoksa sarışın, kumral, esmer her yerde gani gani

off ne sarışını ya
kadın esmerde olsa aynısını söylerdi
o zamanda esmer kadın derdi renkle ilgisi yok bunun . hemen sarışınlar alınmış .
ya tamam uzatma .yorumlarını görüyorum hep işin gücün pek yok ehralde neyse iyi günler sana .
sen kıskanmazsın ok biz kıskanıyoruz .
konu sahibi olabiilir mi demiş kadına gidipte kötü birşey söylememiş .

Ben psikolog değilim iki cümleyle kimseye teşhis te koyamam
Başına ben obsesifim dedi de biz mi vurun abalıya dedik
Hala diyorum sorun sarışın kadınsa her yer dolu yani tek balkona çıkıp çıkmama meselesi değil bu
O da desin ki evet bu daha tehlikeli, ben bi doktora görüneyim madem
Ya da kocam bana bunu bunu yapmıştı ondan güvenmiyorum, kendime ediyorum desin.
Biz müneccim miyiz ne yazılıyosa ona yorum yapıyorum ben

Yorumlarımı görüyosan sende eş zamanlı burdasındır, ha ben işimi de yapabiliyorum aynı zamanda o ayrı
İşine gelmeyince niye çirkinleşiyosun
Aynı fikirsek beğeniyosun yorumlarımı değilsek böyle mi oluyomuş, ilahi
Kıskanın durun madem ne diyelim

Ben kimseye obsesif demedim bir örnektir.
Sizin insanların bir derdim var bölümüne yazdıklarına verdiğiniz yorumlar bu şekilde ise yorum yapma şekliniz bu ise zaten diyecek birsey yok .

Çek, ama hamilelik bazı kadınlarda çok farklı duygular uyandırabiliyor.
Ben eşimi hiç kıskanmam kısıtlamam mesela. Ama o dönemde abla bile dediğimiz insanlardan aşırı derecede rahatsız oldum. Çok kıskandım. Herkesten, neredeyse dişi sinekten bile.
Çünkü kendimce haklı sebeplerim vardı, çok kilo almıştım, çirkinleştim vs vs. Sanki eşim beni artık sadece anne olarak görecek bundan sonra hiç karısı gibi olamayacağım falan diye düşünüyordum. Salakça tabi ki ama o zamanlar için duygularım bunlardı.
Olabilir yani.

Bende oldukça kıskanç bir kadınım ve muhtemelen bu durum benimde canımı sıkardı.çünkü dışarda gelip geçen bir sürü güzel kadın var doğrudur ama sürekli göz önünde olmuyorlar o yüzden pek sıkıntı duymuyorsunuz muhtemelen.iş karşı komşu olayına gelince ve eşiniz sık olarak sigara içiyorsa bu sefer kıskançlık hat safhaya çıkabilir.ama kadının ne giyip nasıl davranacağına müdahale edemeyeceğinize göre eşinizi diğer balkona alın.hiç değilse hamile halinizde sürekli stres olmaktan kurtulursunuz.bir üyeninde dediği gibi ıvır zıvır koyun ön tarafa eşinizede orası kalabalık arkada içiver deyin.

canım konu kıskanmak değil.. öyle olsa konu başlığı şöyle olabilirdi: "karşı balkondaki kadın ve eşim"

ama evde erkek olmaması, çocuğun resmen kimden olduğunun belli olmaması gibi bir ima, kadının kendi evinin sınırları içinde olmasına rağmen açık saçık giyinmesine gösterilen tepki ve resmen başlıkta ve yazının içeriğinde gözümüze gözümüze giren sarışın kadın algısı ve bunların ayrıntıları sebebiyle toplumumuzda açık giyinen ve/veya sarışın kadınlara bakış açısının çirkinliğine tepkimiz.. konu sahibi biraz hedef olmuş gibi oldu sanırım ama kadın kadına bunu yaparsa erkekler ne yapmaz...

yoksa bir kadın tabi ki kocasını kıskanacak, yeri gelecek o kadın ordayken çıkma dışarı ben rahatsız oluyorum denecek bunda bir şey yok.. hemcinslerimizi bu kadar aşağılayıcı cümleler kurulunca kadınlar olarak otomatik tepki veriyoruz stresimizi atmak gibi bir derdimiz yok emin ol..

soru şu olsa bu yorumlara ben de kızardım.. "eşim sigara içmeye çıktığında karşı balkondaki kadının varlığından çok rahatsız oluyorm.. bunun için eşime nasıl bir uyarıda bulunmalıyım" minvalinde...

Ben kimseye obsesif demedim bir örnektir.
Sizin insanların bir derdim var bölümüne yazdıklarına verdiğiniz yorumlar bu şekilde ise yorum yapma şekliniz bu ise zaten diyecek birsey yok .
Bir derdim vara her açılan konuya belki obsesif diye yorum yapmam
Sırf konu sahibini tutmak için kuru sıkı yorum da yapmam
Bana tuhaf geldi, her yerde kadın / kadınlar var her tür de giyinen
Balkona çıkmasa yolda görecek diyorum, derim
Siz yorum değerlendirme heyeti misiniz
Herkes kendi düşüncesini yazıp geçiyo, siz niye kendi düşüncenize uygun olmayan yorumlara atıfta bulunup duruyorsunuz

Ifade edis tarziniz yanlis olmuş
Bizim karsi binada ciplak gezeni de var ara sira goruyorum malesef sadece acik giyinmesi yada sarisin olmasi onu suclu kilmaz

Kadinlar her yerde, illa ki komsun olmasi gerekmiyor. Is senin kocanda bitiyor ama perdeyi kapatarak, onu balkona cikarmayarak degil. Kocanin aklinda var ise, sen ne yaparsan yap istedigini ve bildigini yapacaktir.

Sen kocana guveniyorsan bitmistir olay. Kendini bos yere strese sokma.

tamamda kadin istedigi gibi hareket eder gayet normal. önemli olan kocanin davranisi.
siz kadin gibi perdeyi acmayabilirsiniz ama kadin öyle yapmak istiyor - Bunda bisey yok.

Bende hamile oldum yaşamadım diye belki bana tuhaf geldi
Haklısın herkesin hamileliği ya da psikolojisi her an aynı olmayabilir
Ama durun konu sahibi kıskanır ama siz eleştirmeyin ne demek
Herkes ne düşünüyorsa onu yazar
Sarışın kadını eleştiren de olur, konu sahibini eleştiren de
Her konu da bu böyledir

Ben kimseye obsesif demedim diye yazdım örnek verdim..konu sahibesi anlar zaten kendisine destek ciktigimi obsesif demedigimi ortaligi kizistirmaya calismayin..
bence siz milletin duygularıyla dalga geçme hakkını kendinizde buluyorsaniz bende bunun yanlış olduğunu söyleme hakkına sahibim

Ben örnek verdiğinizi anladım ama diyorum ki her konu sahibine belki obsesiftir diye mi yorum yapacağız
Ne düşünüyorsak onu yazıyoruz
Tek bu konu shaibinin değil hiç kimsenin psikolojisini bilemem ben

Bir kadını sözde koruyup kollarken diğer kadının aşağılamasını normal karşılayanlar pes

çocuk varmış babası belli değilmişte bilmem ne

belki kadın eşinden ayrıldı bu durumda kötü kadın koca avcısı mı olmuş sayılıyor

hamileyse hamile takıntılıysa takıntılı

gözü dışarıda olan kocasına toz kondurmayıp elin kadınını yerden yere vuruyorsa kimseyi pışpışlama mecburiyetimiz yok

Aynen canım doğru söylüyorsun.

balkonunuza perde takın yada panjur yaptırın yanı karsı evdekı bırıne sızın mudahale etme sansınız olmadıgına gore durup durukende kocanızı suclayamıcagınıza gore gunahını almamak ıcın sız care bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…