Kişiye ve duruma göre değişir. Bir obsesife neden bunları kafaya takiyorsun deme hakkını doktorlar bile kendilerinde bulmuyorlar bulamazlarKime neye tehdit
Dışarda bahsettiği şekilde bir sürü kadın var
O zaman eşine camdan fanus yapsın yani, başka çözümü yok
Can havli bana göre kafasına silah dayanmaktır, çoluğun çocuğun sağlık durumunda sıkıntı vardır vs.
off ne sarışını yaNiye başka komşudan değil ondan o zaman
Niye sabah akşam eşi işe dönerken yolda gördüklerinden değil de ille de bu kadından o zaman
Bariz kocası yok dul ve sarışın diye demeye getirmiş
Herkes boşanabilir, beddua vb şeyler etmem ben ama hangi evlilik %100 yani. Niye bir kadın başka bir kadını sırf boşandı diye böyle görür ben buna kızıyorum
Kızacağım
İki cümle ile stres atmam ben varsa da oyun oynar hobilerimle ilgilenirim, cengaverlik edeceğim derken tanımadığınız insanlara kılıf uydurmayın
Ben psikolog değilim iki cümleyle kimseye teşhis te koyamamKişiye ve duruma göre değişir. Bir obsesife neden bunları kafaya takiyorsun deme hakkını doktorlar bile kendilerinde bulmuyorlar bulamazsanız kime ne kalmış dinlemek zoruna giden ya da komigine giden alaycı yorum yapmaz o kadar.
Yorumlarımı görüyosan sende eş zamanlı burdasındır, ha ben işimi de yapabiliyorum aynı zamanda o ayrıoff ne sarışını ya
kadın esmerde olsa aynısını söylerdi
o zamanda esmer kadın derdi renkle ilgisi yok bunun . hemen sarışınlar alınmış .
ya tamam uzatma .yorumlarını görüyorum hep işin gücün pek yok ehralde neyse iyi günler sana .
sen kıskanmazsın ok biz kıskanıyoruz .
konu sahibi olabiilir mi demiş kadına gidipte kötü birşey söylememiş .
Ben kimseye obsesif demedim bir örnektir.Ben psikolog değilim iki cümleyle kimseye teşhis te koyamam
Başına ben obsesifim dedi de biz mi vurun abalıya dedik
Hala diyorum sorun sarışın kadınsa her yer dolu yani tek balkona çıkıp çıkmama meselesi değil bu
O da desin ki evet bu daha tehlikeli, ben bi doktora görüneyim madem
Ya da kocam bana bunu bunu yapmıştı ondan güvenmiyorum, kendime ediyorum desin.
Biz müneccim miyiz ne yazılıyosa ona yorum yapıyorum ben
Bende hamile oldum
Bizim de ne komşularımız oldu
Hiç tehdit ya da o biçim bi kadın diye bakmadım hiç bir kadına
Yolda her yerde var ayrıca bahsettiği şekilde kadınlar
Eşimle sorunum varsa ya çözerim çözemiyosam boşanırım, kadın ya da kadınların giyimi duruşu medeni hali beni bağlamaz
Yarın bir gün o boşanmış diye damgaladığınız kadınların yerinde olmayacağınızın garantisi var mı
Yapmayın lütfen, önce güven probleminizi çözün. Yoksa sarışın, kumral, esmer her yerde gani gani
orda sarışın -esmer vs değil olay
bir kadın hisseder bazı şeyleri
konu sahibi haklı olabilir hemen huraa hücum etmeyin . burası sizin stresinizi atmak için kullandığınız platform değil .insanlar sıkıntılarını yazıyor . kadın dememiş ki gidip kadının saçını başını yolucam diye .sadece kıskanmış eşini çok normal . bende olsam kıskanırım .
Bir derdim vara her açılan konuya belki obsesif diye yorum yapmamBen kimseye obsesif demedim bir örnektir.
Sizin insanların bir derdim var bölümüne yazdıklarına verdiğiniz yorumlar bu şekilde ise yorum yapma şekliniz bu ise zaten diyecek birsey yok .
Iste olduğum için yorumların tamamına bakamadım.ama çok acımasız yorumlar var ben esime nasıl davranmaliyiM.kadından banane evinde ne yaparsa yapsin.ama ben kendim şahsen o şekilde karşımda bir erkek varken perdeyi de açmam balkonda ona doğrudan oturmam o yüzden tuhaf geldi.
Yok artık o kadar da değilKadını iyi takibe almissiniz.inşaallah taşıdığınız canla sinanmazsiniz
Bende hamile oldum yaşamadım diye belki bana tuhaf geldiÇek, ama hamilelik bazı kadınlarda çok farklı duygular uyandırabiliyor.
Ben eşimi hiç kıskanmam kısıtlamam mesela. Ama o dönemde abla bile dediğimiz insanlardan aşırı derecede rahatsız oldum. Çok kıskandım. Herkesten, neredeyse dişi sinekten bile.
Çünkü kendimce haklı sebeplerim vardı, çok kilo almıştım, çirkinleştim vs vs. Sanki eşim beni artık sadece anne olarak görecek bundan sonra hiç karısı gibi olamayacağım falan diye düşünüyordum. Salakça tabi ki ama o zamanlar için duygularım bunlardı.
Olabilir yani.
Ben kimseye obsesif demedim diye yazdım örnek verdim..konu sahibesi anlar zaten kendisine destek ciktigimi obsesif demedigimi ortaligi kizistirmaya calismayin..Bir derdim vara her açılan konuya belki obsesif diye yorum yapmam
Sırf konu sahibini tutmak için kuru sıkı yorum da yapmam
Bana tuhaf geldi, her yerde kadın / kadınlar var her tür de giyinen
Balkona çıkmasa yolda görecek diyorum, derim
Siz yorum değerlendirme heyeti misiniz
Herkes kendi düşüncesini yazıp geçiyo, siz niye kendi düşüncenize uygun olmayan yorumlara atıfta bulunup duruyorsunuz
Ben örnek verdiğinizi anladım ama diyorum ki her konu sahibine belki obsesiftir diye mi yorum yapacağızBen kimseye obsesif demedim diye yazdım örnek verdim..konu sahibesi anlar zaten kendisine destek ciktigimi obsesif demedigimi ortaligi kizistirmaya calismayin..
bence siz milletin duygularıyla dalga geçme hakkını kendinizde buluyorsaniz bende bunun yanlış olduğunu söyleme hakkına sahibim
Bende hamile oldum yaşamadım diye belki bana tuhaf geldi
Haklısın herkesin hamileliği ya da psikolojisi her an aynı olmayabilir
Ama durun konu sahibi kıskanır ama siz eleştirmeyin ne demek
Herkes ne düşünüyorsa onu yazar
Sarışın kadını eleştiren de olur, konu sahibini eleştiren de
Her konu da bu böyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?