Karsi komsum cam acik masturbasyon yapiyor!

Adamın eşine dile getirsen rahatsızlığı acaba başına bela olur mu ki?

İlk once lazer ile uyarmayi deneyecegiz hani bir ihtimal gorundugunun farkinda segilse toparlanain siye sonrasinda da devam ederse avukat ile gorusecegiz bugun ne yapabiliriz diye
Yapmayın lütfen nasıl farkında olmaz. Alenen göstermek için açık tutuyo perdeleri. 2 yaşındaki oğlum bile kakasını yapacağı zaman masanın altına giriyor. Kocaman adamın mahremiyet bilgisi hiç mi yoktur? Resmen sapık. Siz lazer tutunca ‘aaa demek ki hoşuna gidiyor işaret çakıyor’ diye düşünebilir. Bence polise haber verin. En azından onlar söyler göründüğünü.

Adamın eşine dile getirsen rahatsızlığı acaba başına bela olur mu ki?
Ayni sokakta degiliz hatta apartmanlarin girisleri tamamen birbirine uzak iki sokaktan,sadece ikimiz de arka cephede oldugumuz icin evlerimiz birbirine bakiyor.balkondan bagira bagira konusmadigim surece biraz zor ki zaten krisi yasli bir kadin ayrica adam da yasli. Yani bunu anlatabilecegim insanlar degil gibi. Kaldiki karisi burda degil uzun suredir zaten kadin evdeyken perdeler hep kapali

Derdimi anlatamıyorum sanırım uzlaşıcı değil de aksi bi tutumdasınız çünkü. Konu içerğinide dağıtmak istemiyorum.
Siz baslattiniz saygisizlik yaptigimizi soyleyerek bu dusuncenize devam ettiginizi yazdiniz aksi tutum sergileyen ben oluyorum neyse konu dagilmasin evet

Teshircikliken sikatyetci olabilirsiniz. Polise sikayet ederdim ben olsam. Perde acik yaptigina gore amaci teşhircilik.

Ben genç sandım ya inanmıyorum, ya insan yaşlıları daha masum görüyor ama hiç alakası yok

Bu arada, profil fotosu eklerken kimsenin begenisine sunmak zorunda degilim sacmalamayin lutfen. Size gore cinsel icerik bana gore tutkulu ve yillara meydan okuyan bir ask var orda, yonetim site kurallarina aykiri oldugunu belirtmedikce degistirmeyi dusunmuyorum bu konu tartismaya acik degil lutfen konumu dagitmayin.

Bir sapik ile karsikarsiyayim,ve fikir almak icin benzer hisey basina gelen varsa diye konu actim, konu lutfen dagitilmasin

Adamla yüzleşmeyin gence. Görmezlikten gelin. Karşı karşıya gelmek çok daha nahoş bir durum. Bir de polise söyleseniz evin içinde olduğu için bir yaptırımı olmaz sanırım. Teşhircilik sayılır mı pencere perde açık göstermek. Onu da bilemiyorum.

Kanunda yasakmis arastirdim. Mahrem bir olay yasarken gorunmemesi icin tum onlemleri almak zorundaymisiz, almadigimizda cinsel taciz olarak degerlendiriliyormus.

Eklentiler

• B6856A57-61F3-421E-A02B-929DE02C2DDC.webp
    69,8 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…