- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Adamın eşine dile getirsen rahatsızlığı acaba başına bela olur mu ki?Bir arkadasimin hikayesinde gorup kaydetmistim cok hosuma gittigi icin evet ismin goeundugunu fark etmemisim o konuda haklisiniz hemen duzeltecegim.
Estetik gelir gelmez ayri konu ancak degistir diyenlere, +18 icerikli diyenlere anlam veremiyorum. Kaldiki konuyu sapik komsumdan profil fotografima baglayip “boyle profili olana mubahtir” seklindeki yorumlari da hic mi hic anlamiyorum.
Yapmayın lütfen nasıl farkında olmaz. Alenen göstermek için açık tutuyo perdeleri. 2 yaşındaki oğlum bile kakasını yapacağı zaman masanın altına giriyor. Kocaman adamın mahremiyet bilgisi hiç mi yoktur? Resmen sapık. Siz lazer tutunca ‘aaa demek ki hoşuna gidiyor işaret çakıyor’ diye düşünebilir. Bence polise haber verin. En azından onlar söyler göründüğünü.İlk once lazer ile uyarmayi deneyecegiz hani bir ihtimal gorundugunun farkinda segilse toparlanain siye sonrasinda da devam ederse avukat ile gorusecegiz bugun ne yapabiliriz diye
Heeec ya Populer uye olmusuz surda 8yilimizi vermisiz bu siteye gordugumuz muameleye bak yaziklr olsun
Ayni sokakta degiliz hatta apartmanlarin girisleri tamamen birbirine uzak iki sokaktan,sadece ikimiz de arka cephede oldugumuz icin evlerimiz birbirine bakiyor.balkondan bagira bagira konusmadigim surece biraz zor ki zaten krisi yasli bir kadin ayrica adam da yasli. Yani bunu anlatabilecegim insanlar degil gibi. Kaldiki karisi burda degil uzun suredir zaten kadin evdeyken perdeler hep kapaliAdamın eşine dile getirsen rahatsızlığı acaba başına bela olur mu ki?
Adamın eşine dile getirsen rahatsızlığı acaba başına bela olur mu ki?
Siz baslattiniz saygisizlik yaptigimizi soyleyerek bu dusuncenize devam ettiginizi yazdiniz aksi tutum sergileyen ben oluyorum neyse konu dagilmasin evetDerdimi anlatamıyorum sanırım uzlaşıcı değil de aksi bi tutumdasınız çünkü. Konu içerğinide dağıtmak istemiyorum.
tam o esnada Bi tas atacaksın camı pencereyi indirceksin
İnsan soğukkanlı olamıyor ama oylr bu manzarada. Ben denk geldiğimde acayıppanıkşemıstım. Iğrenc yaadam omru billah masture sevismeye tobe eder
Ben genç sandım ya inanmıyorum, ya insan yaşlıları daha masum görüyor ama hiç alakası yokAyni sokakta degiliz hatta apartmanlarin girisleri tamamen birbirine uzak iki sokaktan,sadece ikimiz de arka cephede oldugumuz icin evlerimiz birbirine bakiyor.balkondan bagira bagira konusmadigim surece biraz zor ki zaten krisi yasli bir kadin ayrica adam da yasli. Yani bunu anlatabilecegim insanlar degil gibi. Kaldiki karisi burda degil uzun suredir zaten kadin evdeyken perdeler hep kapali
2 yasinsa oglum balkonda adami gorsugunde dede diye bagiriyor dusununBen genç sandım ya inanmıyorum, ya insan yaşlıları daha masum görüyor ama hiç alakası yok
Sen napmistinkiİnsan soğukkanlı olamıyor ama oylr bu manzarada. Ben denk geldiğimde acayıppanıkşemıstım. Iğrenc ya
Aklıma şu geldi o apartmanın yöneticisine bilgi verilse o uyarsa?2 yasinsa oglum balkonda adami gorsugunde dede diye bagiriyor dusunun
Kanunda yasakmis arastirdim. Mahrem bir olay yasarken gorunmemesi icin tum onlemleri almak zorundaymisiz, almadigimizda cinsel taciz olarak degerlendiriliyormus.Adamla yüzleşmeyin gence. Görmezlikten gelin. Karşı karşıya gelmek çok daha nahoş bir durum. Bir de polise söyleseniz evin içinde olduğu için bir yaptırımı olmaz sanırım. Teşhircilik sayılır mı pencere perde açık göstermek. Onu da bilemiyorum.
O da geldi aklima ama apartmanin yoneticisi yokmusAklıma şu geldi o apartmanın yöneticisine bilgi verilse o uyarsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?