- 15 Nisan 2011
- 1.353
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Bence cok güzel bir fotoğraf artı 18 değil siz arti 18 resim görmemissiniz teşekkürler iyi günler+18 bir fotoğraf olduğu içindir belki de
Ay o resim ne cidden şimdi farkettimKonu sahibi profil resmini bi adamın instagram hesabından mı ekran resmi aldın? Adamın adı soyadı çıkıyor şaka mısınız?
Hadi adamın size yaptığı kabus gibi de senin bize bu yaptığın ne...
Senin yerinde olsam adamı kesinlikle videoya çeker karısına söylerdim. Manyak herif.
Evet birbirini seven iki yaşlı insanın öpüşmesi ile yabancı ve sapık bir erkeğin sizi düşünerek teşhircilik yapması aynı şey çünkü.Profil resminize bakılırsa, bu durumdan pek de rahatsız olduğunuzu düşünmüyorum
Evet birbirini seven iki yaşlı insanın öpüşmesi ile yabancı ve sapık bir erkeğin sizi düşünerek teşhircilik yapması aynı şey çünkü.
Bu insanlar çocuk yetiştiriyor, kadın cinayetleri böyle işleniyor. Kafanın geriliğine bak.
Karşıt görüşlere olan bu saygısızlığınızın ve tahammülsüzlüğünüzün sebebi nedir?Bir kk konusu daha abuk sabuk seylere baglanarak devam ediyor insani konu actigina pisman etmek icin hazir bekleyen bir kitle var burda amaclari sadece bu enteresan yahu
Profil fotosunda masturbasyon yapan sapik resmimi var da bu anlami cikariyorsunuz..sapigin biri masturbasyon yapiyor kadina sizin rahatsiz oldugunuzu dusunmuyorum diyorsunuz o kisinin namusuna laf soylemek oluyor birsey yaziyorsunuz da nereye gider diye hicmi dusunmuyorsunuzProfil resminize bakılırsa, bu durumdan pek de rahatsız olduğunuzu düşünmüyorum
Begenmediginiz profil fotolarina sahip olan uyeye olan bu saygisizliginizin sebebi neyse bizimkide odur diyelimKarşıt görüşlere olan bu saygısızlığınızın ve tahammülsüzlüğünüzün sebebi nedir?
Ben konu sahibinin profil resmini hiç estetik bulmadım bana hoş gelmedi, dahası resmi büyütünce bir erkeğin hesabından alınmış ve ismi soyismi yazıyor, bana tuhaf geldi bu durum. Birde kadın cinayetleriyle çocuk yetiştirmeyle bunun ne alakası var ya. Ayıp mı denmiş, olamaz mı denmiş, bana estetik gelmiyor ve beni rahatsız etti, başkalarının nasıl öpüştüğünüde görmek bana haz vermez merak da etmem. Yani siz aksini düşünebilirsiniz.
Üyeye saygısızlık yaptığım cümleyi alıntılarmısınız.Begenmediginiz profil fotolarina sahip olan uyeye olan bu saygisizliginizin sebebi neyse bizimkide odur diyelim
Siz de benim ki alintilayabilirmisiniz..benim yazdigimi saygisizlik algiliyorsaniz kendi yazmis oldugunuzu da saygisizlik olarak gormeniz gerekiyorÜyeye saygısızlık yaptığım cümleyi alıntılarmısınız.
Siz de benim ki alintilayabilirmisiniz..benim yazdigimi saygisizlik algiliyorsaniz kendi yazmis oldugunuzu da saygisizlik olarak gormeniz gerekiyor
Bence yorumunuz aksini düşünen insanlara başlı başına saygısızlık içeriyor. Hayatta herkes herşeyi aynı düşünmek zorunda değil. o zaman bir anlamı olmaz zaten. Tabiki insanlar özgür resmi istediği gibi yayınlayabilir. Benim için iki yaşlı insanı bu şekilde görmek rahatsız edici yani bana estetik gelmiyor, aslında bu çok umrumda değil ama resmi aldığı beyfendinin hesabı yayınlanmış oluyor. Ben buna takıldım.Bir kk konusu daha abuk sabuk seylere baglanarak devam ediyor insani konu actigina pisman etmek icin hazir bekleyen bir kitle var burda amaclari sadece bu enteresan yahu
Bir kk konusu daha abuk sabuk seylere baglanarak devam ediyor insani konu actigina pisman etmek icin hazir bekleyen bir kitle var burda amaclari sadece bu enteresan yahu
Sakamisiniz ? Pek saygi iceren bir hitap olmasa gerek hani benim yazdigima takildiginiza gore kendi yazmis oldugunuz cumlelere de dikkat etmis olmaliydiniz..Bence yorumunuz aksini düşünen insanlara başlı başına saygısızlık içeriyor. Hayatta herkes herşeyi aynı düşünmek zorunda değil. o zaman bir anlamı olmaz zaten. Tabiki insanlar özgür resmi istediği gibi yayınlayabilir. Benim için iki yaşlı insanı bu şekilde görmek rahatsız edici yani bana estetik gelmiyor, aslında bu çok umrumda değil ama resmi aldığı beyfendinin hesabı yayınlanmış oluyor. Ben buna takıldım.
Bir arkadasimin hikayesinde gorup kaydetmistim cok hosuma gittigi icin evet ismin goeundugunu fark etmemisim o konuda haklisiniz hemen duzeltecegim.Bence yorumunuz aksini düşünen insanlara başlı başına saygısızlık içeriyor. Hayatta herkes herşeyi aynı düşünmek zorunda değil. o zaman bir anlamı olmaz zaten. Tabiki insanlar özgür resmi istediği gibi yayınlayabilir. Benim için iki yaşlı insanı bu şekilde görmek rahatsız edici yani bana estetik gelmiyor, aslında bu çok umrumda değil ama resmi aldığı beyfendinin hesabı yayınlanmış oluyor. Ben buna takıldım.
Derdimi anlatamıyorum sanırım uzlaşıcı değil de aksi bi tutumdasınız çünkü. Konu içerğinide dağıtmak istemiyorum.Sakamisiniz ? Pek saygi iceren bir hitap olmasa gerek hani benim yazdigima takildiginiza gore kendi yazmis oldugunuz cumlelere de dikkat etmis olmaliydiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?