Karsi komsum cam acik masturbasyon yapiyor!

Yorumunuz gerçekten çok çirkin. Pantolonunu indirir gel sıkıntını çözeyim derdi ne demek ya? Yorumunuz apaçık cinsel şiddeti destekliyor farkında mısınız? Ay gerçekten midem çok bulandı sapığa sapıklık yaparak mı haddini bildirmek gerekiyor?

Valla profil fotosunu gorunce derin bir amin dedim yani Esimle o yaslardayken biz de boyle tutkulu oluruz insallah. Bence cok minnoslar
Opusmenin de nesi ayip anlamadim? Kocanizi , sevgilinizi opmuyonuz mu siz arkadas? Burdaki kadinlar bazen cok tuhaf dusunuyorlar gercekten
"Senin profil fotonda ciplak ciftler opusuyor. Sen de sapiksin. Sen mast. Yapan adamdan sikayet edemezsin. Hatta eline cekirdek alip izlemelesin. " dicekler nerdeyse Ay cok tuhaflar

Siz balkona çıktığınızda kendi evinden cinsel organını açıp gösteren ve mastürbasyon yapan komsunuzu çocuklarınız görmesin diye köşe bucak kacin..ya da polis cagirdiginizda adamın hala o eyleme devam ediyor olması için dua edin...cunku polis şahit ve delil istiyor...başka bir yol da komsunuz evinde cinsel organı ile haşır neşir olmaya başlayınca onu goruntulemek ..ama bu eylem süresince sizin onu izlemeniz demek ve sizin migseniz yorumumla bu hale gelmişken gördükleriniz ile ne hale gelir bilemiyorum..tabi olayın sizin rontgencilik yaptığiniz yönünde suclanmaniz boyutu da var...

Ev kendinize ait ise cam balkon yaptırıp perde takın.. O balkonun varlığını unutun. Ahlaksız adam, ne bileyim belki çocuğum görecek sonra ona musallat olacak Allah korusun

Hiç hoş değil bu yazdığınız profil resmine bir kez bakın kör değiliz hoş
Resimle ne alakası var allah askina burada insanlar bir sürü resim koyuyor gögüs resmi koyuyır bilmem. Bacakları acık resimler konuluyor onlar dikkatinizi çekmedide bumu çekti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…