- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Evet bende arastirdim cinsel taciz olarak degerlendiliyor ve hapis cezasi varmisNe demek yapacak bir şey yok. Üniversite de arkadaşlar tamda böyle bir durumu şikayet etti tâbi ülke şartlarında adil yargılanma! sonucu adama 2000 küsürlük ceza verildi
Yani yatsın içerde sapık. Ev mahremiyeti diye birşey var sonuçta öyle evi diye her b.ku yemeye kalkmasınEvet bende arastirdim cinsel taciz olarak degerlendiliyor ve hapis cezasi varmis
Hapiste de oynasın şeyiyle de göreyim onuEvet bende arastirdim cinsel taciz olarak degerlendiliyor ve hapis cezasi varmis
Esin bu olaya hiç şahit oldu mu?? Benim eşim olsa adamı balkonda görünce pantolonunu indirir komşu gel sıkıntıni cozeyim derdi..veya gider apartmanın kapısına gün saat olarak adamın rezilligini anlatan bir mektup asardi ..
Ya gangsta Allah iyiligini versin
Siz balkona çıktığınızda kendi evinden cinsel organını açıp gösteren ve mastürbasyon yapan komsunuzu çocuklarınız görmesin diye köşe bucak kacin..ya da polis cagirdiginizda adamın hala o eyleme devam ediyor olması için dua edin...cunku polis şahit ve delil istiyor...başka bir yol da komsunuz evinde cinsel organı ile haşır neşir olmaya başlayınca onu goruntulemek ..ama bu eylem süresince sizin onu izlemeniz demek ve sizin migseniz yorumumla bu hale gelmişken gördükleriniz ile ne hale gelir bilemiyorum..tabi olayın sizin rontgencilik yaptığiniz yönünde suclanmaniz boyutu da var...
Yorumunuz gerçekten çok çirkin. Pantolonunu indirir gel sıkıntını çözeyim derdi ne demek ya? Yorumunuz apaçık cinsel şiddeti destekliyor farkında mısınız? Ay gerçekten midem çok bulandı sapığa sapıklık yaparak mı haddini bildirmek gerekiyor?
Aman Tanrım, yine yazım yanlışı!
Hani aci cekmek masturbasyon cekmekle ayniydi? Herkes ceker ama soylemezdi?
Anlamadim?Profil resmi ile konuyu bağdaştırıp yazıyorum
. Burası o site değil ablacığım
En gereksiz yorum birinciliğini aldınız tebrikler.Profil resmi ile konuyu bağdaştırıp yazıyorum
. Burası o site değil ablacığım
Fakesin demek istedi sanirim:)) burasi o site degil ablacigim derken erkeksin imasi yapmis da olabilir hatta:))Anlamadim?
Hapiste başkalarının şeyiyle oynatırlar onunHapiste de oynasın şeyiyle de göreyim onu
Hiç hoş değil bu yazdığınız profil resmine bir kez bakın kör değiliz hoşEn gereksiz yorum birinciliğini aldınız tebrikler.
Ne varmis profil resmimde? Gercekten ne gordugunuzu merak ediyorumHiç hoş değil bu yazdığınız profil resmine bir kez bakın kör değiliz hoş
Resimle ne alakası var allah askina burada insanlar bir sürü resim koyuyor gögüs resmi koyuyır bilmem. Bacakları acık resimler konuluyor onlar dikkatinizi çekmedide bumu çekti ?Hiç hoş değil bu yazdığınız profil resmine bir kez bakın kör değiliz hoş
Kirmizigitar bu profil resmini dun kullanmaya başlamadi ki ?!Hiç hoş değil bu yazdığınız profil resmine bir kez bakın kör değiliz hoş
Ayrıca konu sahibi 2011 kayıtlı siz ize 2018 kayıtlı hanginiz daha gerçek tartısmayalim bence.Hiç hoş değil bu yazdığınız profil resmine bir kez bakın kör değiliz hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?