- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Bana da fake diyorlar ya bu kk kadinlari cok fenaKirmizigitar bu profil resmini dun kullanmaya başlamadi ki ?!
Profesyonel fake seni 8 yil acik etmedin ama herseyin bir sonu varPopuler uye olmusuz surda 8yilimizi vermisiz bu siteye gordugumuz muameleye bak yaziklr olsun
Polise sikayet edin diycem ama siz haksiz duruma dusebilirsiniz. Iki ucu b.klu degnek.
Kahretsin! Birde zeki saniyorsunuzdur kendinizi bak kac yildir anlamadiniz yeni uye sip diye cozdu beniProfesyonel fake seni 8 yil acik etmedin ama herseyin bir sonu var
Video da suc olabilir onu sormak lazimBirkaç sefer videoya çekip şikayetçi olun yaptığı cinsel tacize giriyor
Şöyle yapmanız lazım 1 video çekin ve polisi arayın. Aksi takdirde sistematik olarak video çekmek evet yasakİlk once lazer ile uyarmayi deneyecegiz hani bir ihtimal gorundugunun farkinda segilse toparlanain siye sonrasinda da devam ederse avukat ile gorusecegiz bugun ne yapabiliriz diye
Kahretsin! Birde zeki saniyorsunuzdur kendinizi bak kac yildir anlamadiniz yeni uye sip diye cozdu beni
Video da suc olabilir onu sormak lazim
Polis gelene kadar adam isini bitirip gidebilir diye dusunuyorum. Aprtmanimizda bir polis komsumuz var, acaba ona rica etsek o tutanak tutabilir mi?Şöyle yapmanız lazım 1 video çekin ve polisi arayın. Aksi takdirde sistematik olarak video çekmek evet yasak
Profil resmini tam ekran yapınca üstte erkek resmi ve ismi çıkıyor oradan bagdastidi galiba ekran resmi cektiyseniz fln bişey sandı heralAnlamadim?
Ben bir tartışma konusu yazmadım zaten herkes gibi yorumumu yazdim yoruma bu kadar tepki gelmesi de saçma yaniAyrıca konu sahibi 2011 kayıtlı siz ize 2018 kayıtlı hanginiz daha gerçek tartısmayalim bence.
Ben hiç görmedim göğüs vs birşey bu dikkatimi çekti yorum yaptım savunma yapmanizq gerek yoktuResimle ne alakası var allah askina burada insanlar bir sürü resim koyuyor gögüs resmi koyuyır bilmem. Bacakları acık resimler konuluyor onlar dikkatinizi çekmedide bumu çekti ?
Hiçbir şey görmüyorum ben hanımefendi tamamNe varmis profil resmimde? Gercekten ne gordugunuzu merak ediyorum
Valla ben cok gördüm gögüs büyütme konuladına bakarsanız görürsünüz.Ben hiç görmedim göğüs vs birşey bu dikkatimi çekti yorum yaptım savunma yapmanizq gerek yoktu
Lazer olayına güldüm bakalım cücüğünde lazeri görünce ne tepki verecekİlk once lazer ile uyarmayi deneyecegiz hani bir ihtimal gorundugunun farkinda segilse toparlanain siye sonrasinda da devam ederse avukat ile gorusecegiz bugun ne yapabiliriz diye
Kahretsin! Birde zeki saniyorsunuzdur kendinizi bak kac yildir anlamadiniz yeni uye sip diye cozdu beni
Video da suc olabilir onu sormak lazim
+18 bir fotoğraf olduğu içindir belki deÇünkü konu dısında resme yorum yapılmasi benim sinirimi bozdu konu ile resmin ne alakası var gerçekten biri bana acıklasin benmi anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?