Ne kadar sinirlendigimi anlatamam! Acaba yerinizde olsam napardim!!! Bu isi insanlar duyarsa esinizi zan altina sokabilir o ahlaksiz. Mazallah kadin evli kocasi da karisirsa isin icine Allah korusun. Napmak lazm bilmiyorum baska bi sebepten kavga cikartp guzelce bi yolsaniz iyicr bi korksa keske! Kadinin ev sahibiyle mi gorusseniz acaba? Ama lutfen sabirli olmayin!!!! Ben kesin kafasini klozete sokardim bu pisligin!
sanırım döverim o kadını, böyleleri laftan anlamaz
canım kocama güvenim sonsuz aslında erkeklere tam güvenmemek lazımmış bu sitede onu anladım ama eşim kendisi de dedi bana çok rahatsız oluyorum ev sahibiyle görüşcem çıkarsın bunları diye ev sahibi eşimin arkadaşı bir de..
Kızlar yaaaa çok sinirlerim bozukk.. Karşı komşumdan çok çok şikayetçiyim ne yapacağımı bilemiyoruumkendisi evli çocuğu yok.. Benmi yanlış anlıyorum diye düşünüyordum başlarda ama eşimde farkedince dedim ben yanlış düşünmüyormuşum.. Komşumla başlarda iyiydik ailecek falan görüşürdük sonra beni rahatsız eden bir kaç davranışını gördüm ve kendimi çektim biraz.. beni rahatsız eden davranışlarıda mesela gündüz kahveye çağırır giderdim eşimle ilgili sorular sorardı afedersiniz yatakta nasıl filan gibi soruyla bile karşı karşıya kaldım bu gibi şeyler sürekli eşimle ilgili sorular soruyordu.. Benim eşim ne zaman eve gelse asansörden iner inmez komşum kapısını gecelikle açıyor dışarıdaki ayakkabıları içeri alma bahanesiyle yada kapının önünü silme bahanesiyle.. üstelik eşimin önünde eğiliyor ve 2 3 dakika öyle oyalanıyor birde laf atıyor iştenmi geliyorsun falan diye ben bu duruma çok sinirleniyorum eşimde bu davraşı fark etmiş ve 2 3 gündür asansörü kullanmıyor okadar katı merdivenle çıkıyor ki karşılaşmamak için. Tamam kapının önünü silebilir ayakkabıları düzeltebilir ama askılı minicik bir gecelikle ve üstelik neden hep asansör bizim katta durup eşim gelince bunu anlayamıyorum.. Ve bizim yatak odalarımız yan yana kalıyor yani duvar birleşik ve biz gece kocasıyla yaptıkları herşeyi duyuyoruz ve bu bizi çok rahatsız ediyor kaç kere kalkıp oturma odasında yattık eşimle rahatsız olup.. Ne yapacağım ben.. Taşınma durumumuzda yok çünkü kendi evimiz ancak karşı komşum kiracı inşallah o taşınır gider..
Onasıl iş yaa siz hala okadını evinizemi alıyosunuz kahve içmeye
Benim yuvamı huzursuz edenin benim etrafımda yeri olamaz.kesinlikle herşeyi söyleyin açık,açık bırakın sizin canınız sıkılacağına onun canı sıkılsın.
uygun bi dille anlat derken kayınpederini kastettim
eğer taşınmak isterseniz diye
yoksa o kadının utanması olsa böyle şeyler yapmaz zaten
ama ev sahibiyle konuşup öyle karar verirsiniz umarım çıkartırlar evden
ama ben kadının locasına üzüldüm cidden ne kadar kötü bi duruma düşürüyo adamı
eşime dikkat ediyorum oda rahatsız bu durumdan eşim bana çok bağlıdır.. asansörün sesini duyup kadın kapıya çıkamasın diye merdiveni kullanıyor okadar katı merdivenle çıkıyor sabah işe giderken aşkım sen aç kapıyı yoksa öyle çıkayım gideyim diyor ev sahibi arkadaşı eşimin onunla konuşcak bu bu şekilde davranışları var biz rahatsız oluyoruz eşim huzursuz diye.. Bu tür insanlar yüzünden kimsenin evliliği bozulmasın..
aynen canım.. eşimle görüştüm şimdi ev sahibinin yanına gitmiş görüşmüş durumu açıklamış sağolsun adamda kiracısını arayıp evi boşaltmalarını istemiş kurtuluyorum :)
eşlere güven oluyorda kadınlara güven olmuyor bazenaslında kadının düşmanı yine kadın oluyor , erkeğin erkekle aldatması nadir hemcinsler birbirini üzen oluyor , benimde kk da gözüm açıldı , kimseye güvenemiyor insan,
eşin şimdi dürüst saolsun da ne olur ne olmaz, biz bile teşhirci kadınlar görünce bakıyoruz kadın olduğumuz halde erkek nasıl bakmasın, bazen hak vermiyor değilim, zorla çağıran tipler var ve bu yaş oldukça düşmüş durumda orta okulda lisede ki kızlar bile, rabbim ıslah etsin doğru yoldan ayırmasın inş.
orta okulda bi kızın evli 3 çocuk adama musallat olduğunu duydum bizzat , her gün adamın yoluna çıkıp kaş göz ediyormuş , adam tersliyormuş evliyim diyormuş kız dinlemiyormuşadam kendini koruyor kızdan , traji komik
bence şöyle olabilir, eşi falan işten geldi ya kadın karşılamıyor mu? bekleyeceksin tam o sırada sende açacaksın kapıyı nasılsınız falan formalite bir hoşbeşten sonra kadına diyeceksin ki ya hep söyleyeceğim unutuyorum her defasında bak gecelikle ayakkabı düzeltmeye çıkıyorsun üşüteceksin komşu, birde ne olur ne olmaz apartmana afedersin iti uğursuzu girer seni öyle görmesinler , falan dersen kocası ne yapar düşün artık.yada iki adam sizin evi gösterip şurdaki kadını gecelikle gördüm varya falan diye aralarında konuştuklarını duydum desen katil olur adam o kadar da abartmasan mı
canım çok haklısın böylede yapmak gerekiyor ama artık muhattap olmama gerek kalmadı ev sahibi evden çıkarıyor şükür yarabbimmm
ama benim anlamadığım şey, nasıl anlıyor asansörle eşinin çıktığını
belki başka kata başka biri çıkıyor.
hadi gözün aydın kuzum ama kimbilir kimin yuvasını yıkacak Allah korusun.
aynen canım.. eşimle görüştüm şimdi ev sahibinin yanına gitmiş görüşmüş durumu açıklamış sağolsun adamda kiracısını arayıp evi boşaltmalarını istemiş kurtuluyorum :)
sağol canımm.. Allahım bu kadından korusun inşallah gitceği yerde karşı komşusu yaşlı başlı ihtiyar insanlar olur ne diyim..
canım eşimin geliş saati belli o saatte başka gelen olmaz bizim kata canım sanırım eşimin geliş saatinden anlıyor asansörün kapısı kapandığı an kadın kapıda beliriyor.. neyseki kurtuluyorum
neyse bu taktiği senin bu giden komşu yüzünden kk ya konu açan yeni madureye veririz artık, o kadın rahat durmaz belli hamurunda varbu arada sakın yanlış anlama ha, işin şakasında değilim durum çok sinir bozucu, çok kızdım o cadıya.
hadi bakalım hayırlısı
ama ben olsam yine resmini çekerim sonra kocasının facebookuna atarım
hatta kocasının akrabalarınada atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?