karşı komşumm :(

söylediklerinizde çok haklısınız eşim bugün görüşecekti ev sahibiyle Allahtanki avantajımız ev sahibi eşimin arkadaşı..

eşlere güven oluyorda kadınlara güven olmuyor bazen aslında kadının düşmanı yine kadın oluyor , erkeğin erkekle aldatması nadir hemcinsler birbirini üzen oluyor , benimde kk da gözüm açıldı , kimseye güvenemiyor insan,
eşin şimdi dürüst saolsun da ne olur ne olmaz, biz bile teşhirci kadınlar görünce bakıyoruz kadın olduğumuz halde erkek nasıl bakmasın, bazen hak vermiyor değilim, zorla çağıran tipler var ve bu yaş oldukça düşmüş durumda orta okulda lisede ki kızlar bile, rabbim ıslah etsin doğru yoldan ayırmasın inş.

orta okulda bi kızın evli 3 çocuk adama musallat olduğunu duydum bizzat , her gün adamın yoluna çıkıp kaş göz ediyormuş , adam tersliyormuş evliyim diyormuş kız dinlemiyormuş adam kendini koruyor kızdan , traji komik

bence şöyle olabilir, eşi falan işten geldi ya kadın karşılamıyor mu? bekleyeceksin tam o sırada sende açacaksın kapıyı nasılsınız falan formalite bir hoşbeşten sonra kadına diyeceksin ki ya hep söyleyeceğim unutuyorum her defasında bak gecelikle ayakkabı düzeltmeye çıkıyorsun üşüteceksin komşu, birde ne olur ne olmaz apartmana afedersin iti uğursuzu girer seni öyle görmesinler , falan dersen kocası ne yapar düşün artık.yada iki adam sizin evi gösterip şurdaki kadını gecelikle gördüm varya falan diye aralarında konuştuklarını duydum desen katil olur adam o kadar da abartmasan mı

Son düzenleme:

hala değil canım bu hareketlerini görene kadardı gördüm ve görüşmeyi kestim..

Kadını karşına alıp sert bir dille uyarmalısın madem sakin uyarıdan anlamadı.Bu tip kadınları anlamak güç gerçekten Dayaklık bunlar dayaklık.

aynen canım.. eşimle görüştüm şimdi ev sahibinin yanına gitmiş görüşmüş durumu açıklamış sağolsun adamda kiracısını arayıp evi boşaltmalarını istemiş kurtuluyorum :)

ama benim anlamadığım şey, nasıl anlıyor asansörle eşinin çıktığını
belki başka kata başka biri çıkıyor.

aynen canım.. eşimle görüştüm şimdi ev sahibinin yanına gitmiş görüşmüş durumu açıklamış sağolsun adamda kiracısını arayıp evi boşaltmalarını istemiş kurtuluyorum :)

hadi gözün aydın kuzum ama kimbilir kimin yuvasını yıkacak Allah korusun.

yuhh diyorum yuuuh.. ortaokuldaki kız mı yuh yanii.. ne oluyor bu çocuklara anlamıyorum.. Allah ıslah etsin doğru yoldan ayırmasın..

canım çok haklısın böylede yapmak gerekiyor ama artık muhattap olmama gerek kalmadı ev sahibi evden çıkarıyor şükür yarabbimmm

canım çok haklısın böylede yapmak gerekiyor ama artık muhattap olmama gerek kalmadı ev sahibi evden çıkarıyor şükür yarabbimmm

neyse bu taktiği senin bu giden komşu yüzünden kk ya konu açan yeni madureye veririz artık, o kadın rahat durmaz belli hamurunda var bu arada sakın yanlış anlama ha, işin şakasında değilim durum çok sinir bozucu, çok kızdım o cadıya.

Son düzenleme:
ama benim anlamadığım şey, nasıl anlıyor asansörle eşinin çıktığını
belki başka kata başka biri çıkıyor.

canım eşimin geliş saati belli o saatte başka gelen olmaz bizim kata canım sanırım eşimin geliş saatinden anlıyor asansörün kapısı kapandığı an kadın kapıda beliriyor.. neyseki kurtuluyorum

çok sevindim canım kurtuluyosun
kendi derdine düşsün artık
inşallah başkalarının başına da bela olmaz gittiği yerde

sağol canımm.. Allahım bu kadından korusun inşallah gitceği yerde karşı komşusu yaşlı başlı ihtiyar insanlar olur ne diyim..

yada karşısında kendinden daha edepsiz senin korkularını ona yaşatacak bir kadın olsun hemde bekar

canım eşimin geliş saati belli o saatte başka gelen olmaz bizim kata canım sanırım eşimin geliş saatinden anlıyor asansörün kapısı kapandığı an kadın kapıda beliriyor.. neyseki kurtuluyorum

hadi bakalım hayırlısı
ama ben olsam yine resmini çekerim sonra kocasının facebookuna atarım
hatta kocasının akrabalarınada atarım

yok canım yanlış anlamam çok haklısın Allahım bu kadınlardan hepimizi hepimizin yuvasını korusun..

hadi bakalım hayırlısı
ama ben olsam yine resmini çekerim sonra kocasının facebookuna atarım
hatta kocasının akrabalarınada atarım

o kadının boşta kalması daha tehlikeli hemde cinayete neden olur belki adam namus sonuçta ani çıkış yapar ayyy insanın aklına neler geliyor Allah korusun böylelerinden hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…