karşı komşumm :(

amin canım sağol eşimde sizin gibi düşündü gider ayak iftira falan atar dedi seni huzursuz eder dedi istersen annemlerde kalırız onlar gidene kadar dedi bakalım kayınvalidemlere gidecek gibiyiz ..

bence de gidin canım huzurunuz kaçmasın durduk yere onlar taşınınca dönersiniz
eşin de çok anlayışlıymış bu arada takdir ettim seni düşünüyo

Son düzenleme:
ben farklı senaryolar çizmeye başladım şimdi.
eşin kaç defa dedi sana annemlere gidelim diye? umarım çok ısrar etmemiştir.ediyosa şüpheli gelir bana şahsen.
kadın iftira atıcaksa ordan gittikten sonrada iftira atabilir sonuçta sizi nerde bulacağını biliyor.

Son düzenleme:

yok çok ısrar etse hadi gidelim hadi gidelim diye banada şüpheli gelir ancak eşim sadece ben bütün gün evde yokum eğer rahat edemyceksen huzursuz olcaksan annemlerde kalabilirz bunlar gidene kadar dedi bende bi düşüneyim dedim oda tamam canım sen bilirsin sen nasıl istersen öyle yapalım dedi . Allahtanki bizden önce şikayetçi olanda olmuş bi biz değilmişiz yani

amin canım sağol eşimde sizin gibi düşündü gider ayak iftira falan atar dedi seni huzursuz eder dedi istersen annemlerde kalırız onlar gidene kadar dedi bakalım kayınvalidemlere gidecek gibiyiz ..

Isabetli bir karar bencede ordan biraz uzaklasmak sizi rahatlatir...dondugunuzdede hala orda olursa gormezden gelin mumkun oldugunca ki rahatsiz oldugunuzu gormek o pisligi dahada memnun eder...buna firsat vermeyin...

Isabetli bir karar bencede ordan biraz uzaklasmak sizi rahatlatir...dondugunuzdede hala orda olursa gormezden gelin mumkun oldugunca ki rahatsiz oldugunuzu gormek o pisligi dahada memnun eder...buna firsat vermeyin...

haklısın canım bende gitmeyi düşünüyorum zaten daha fazla canımı sıkmak istemiyorum

Bana yanlis anlamiyorsunuz gibi geldi ama benden tavsiye esine o kadindan bahsedip durma ne olur ne olmaz erkek milleti.Ilisigini de yavas yavas kes kadinla gozunu dort ac.

cama çıplak mı çıkıyormuş
tövbe bismillah:26:

Canım geçmiş olsun dicem ama inşallah geçmiş olmuştur,
Kadının kocası sormayacak mı neden taşınıyoruz diye?

annemlerin oturdugu apartmanda bi kadın vardı ,kücük yasta evlenmis 4 cocugu vardı kadının.durumlarını da önceden iiymis ama sonra adam iflas etrmisti.bayagı sıkıntılı gunler yasadılar .evde tek calısan adamdı cunku.neyse karsıya 7-8 aylık yeni evli bi cift tasındı .kadında genc adamda. yalnız allah icin adam cok yakısıklı manken gibiydi.esi de hostu .neyse bu bayanlar samimi olup ,gidip gelmeye sonra esler görüsmeye basladı.aradan bi kac ay gecti ,yeni gelinden kadın borc para almaya baslıor.aldıgı parayla sürekli dekolte kıyafetler alıp ,aile toplantılarında giyior. yeni gelin anneme gidip ,anlatıor bunları.kadının ,kızın kocasına tavırları bakısları degisior .ürekli kıza diormuş ki keske senin kocan gibi kocam olsa,benim kocam kısa boylu sisko ,seninki öyle mi ama felan demeye baslamış .kız varyaaa 1 yıla kalmadan topladı pılısını pırtısını evde kendilerinin olmasına ragmen baska semten ev aldı ,gitti tasındı.yuvasını kurtardı. sana simdi tasın demiorum amaaaaa kadınla konusmayı kes.tersle gitsin .herkesin bi it yüzü vardır ,onu gösteceksin .baska cözüm yok

bir erkek için ağır olsa gerek karısı hakkında bu şekilde şikayet duymak.
Allah ıslah etsin kadını.. neysekii eşiniz anlayışlı ılımlı bir insan ve komşunuz kiracıı ya kendi evleri olsaydı.
bence arkalarından sadaka verin. bu da bi çeşit bela bana göre

iftira çok kötü birşey ama
yazın babannemlere gitmiştik köy evine
karşı komşuyla aramız çok iyiydi gidip geliyoduk birbirimize ama kayınpederi bizi hiç sevmiyodu gelip gitmemizi istemiyodu
son akşam komşumuza oturmaya gittik yine adam kapıya geldi bize ters ters baktı biz de kalkıp gittik
sonra hepimiz evdeyiz yattık adam gece 3te çıktı geldi güya evlerinin avlusunda birini görmüş o adam babammış hemen kaçıp gelmiş falan filan olay çıkarttı bi sürü küfür etti gece gece

biz onlardan çıkarken babam eve geliyodu birlikte oturduk tv izledik sonra yattık babam da annemin yanındaydı zaten
ertesi günde biz kavga ettik adam kim olduğunu da görmemiş ben gelene kadar kaçıp eve girmiştir heralde diyo
adam resmen gözümüzün içine bak baka yalan söylüyo iftira atıyo 80 yaşında bide
sonra karşıdan bize sırıtıp duruyo sinir etmek için
artık onlara gidemicemizi biliyo göbek atacak nerdeyse sevinçten
ben böyle bi insan ömrümde görmemiştim ilk defa birine beddua ettim resmen

biz de duramadık babam üzüntüden odadan çıkamadı iki gün sonra eve döndük Allah kimsenin başına vermesin
adam gidip oğluna işine geldiği gibi anlatsa adam sinirle gelip babama saldırsa çok kötü sonuçlar bile doğurabilirdi bu olay

o yüzden Allah herkesi iftiralardan korusun gerçekten çok zor bi durum
belki adam da bunlara maruz kalmamak için gidelim diyodur
ben adamın suçu olduğunu düşünmüyorum aksi halde karısına çaktırmadan devam ettirirdi durumu

Tam bir o..pu örneği.ben dayanamaz üstüne atlardım Allah yarattı demezdim artık ne geliyorsa...tabi ben böyle konularda sinirlerine hakim olamayan biriyim.daha akıllıca,serinkanlı çözümler vardır elbet:)

askılı mini gecelikle çıkıyorsa niyeti kötü belli ve bu tavrıyla karşıya zarf atıyor..dikkatli ol..yuvanı dağıtır haberin bile olmaz..böyleleri var malesef etrafta...şeytan bile elini öper bu tarz kadınların...

allah böyle insanlardan korusun cidden.. canım benim karşı komşu taşınıyor zaten artık kurtuluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…