simdi bunu okudumda...kocasinin gozden cikardigi bir kadina tehdit falanda sokmez...esiniz mumkun oldugunca uzak dursun ondan...insallah defolur giderde kurtulurdunuz...burda okuduklarimdan sonra bu kadinin her turlu pisligi yapma ihtimali yuksek diye dusundum...hic ustune gitmeyin,Allah muhafaza gider ayak huzur bozacak daha kotu seylerde yapabilir...Allah yardimciniz olsun...
bende sapık olduğundan emin oldum artıık.. evli erkekler kadının ilgisini çekiyor resmen . aynen aynen adam boşancam demiş zaten inşallah kurtarır kendini bu adamdan.. eşimde istersen onlar taşınana kadar annemlerde kalalım sen canını sıkma dedi bakalım belki kayınvalidemlere giderim bir süreliğine bu kadın taşınana kadar
bence de gidin canım huzurunuz kaçmasın durduk yere onlar taşınınca dönersiniz
eşin de çok anlayışlıymış bu arada takdir ettim seni düşünüyo
ben farklı senaryolar çizmeye başladım şimdi.
eşin kaç defa dedi sana annemlere gidelim diye? umarım çok ısrar etmemiştir.ediyosa şüpheli gelir bana şahsen.
kadın iftira atıcaksa ordan gittikten sonrada iftira atabilir sonuçta sizi nerde bulacağını biliyor.
amin canım sağol eşimde sizin gibi düşündü gider ayak iftira falan atar dedi seni huzursuz eder dedi istersen annemlerde kalırız onlar gidene kadar dedi bakalım kayınvalidemlere gidecek gibiyiz ..
Isabetli bir karar bencede ordan biraz uzaklasmak sizi rahatlatir...dondugunuzdede hala orda olursa gormezden gelin mumkun oldugunca ki rahatsiz oldugunuzu gormek o pisligi dahada memnun eder...buna firsat vermeyin...
cama çıplak mı çıkıyormuş
tövbe bismillah:26:
Canım geçmiş olsun dicem ama inşallah geçmiş olmuştur,
Kadının kocası sormayacak mı neden taşınıyoruz diye?
ben farklı senaryolar çizmeye başladım şimdi.
eşin kaç defa dedi sana annemlere gidelim diye? umarım çok ısrar etmemiştir.ediyosa şüpheli gelir bana şahsen.
kadın iftira atıcaksa ordan gittikten sonrada iftira atabilir sonuçta sizi nerde bulacağını biliyor.
ya kaç defa belli ettim benim eşimle ilgili neden sorular soruyorsun herkesin özeli kendine lütfen ben bu konulardan rahatsız oluyorum dedim eşim gelince gecelikle kapıya çıkınca sende hep benim eşimin saatinde yapıyorsun bu işlerini ne hikmetse dedim ama yok kadın takmıyor resmen
annemlerin oturdugu apartmanda bi kadın vardı ,kücük yasta evlenmis 4 cocugu vardı kadının.durumlarını da önceden iiymis ama sonra adam iflas etrmisti.bayagı sıkıntılı gunler yasadılar .evde tek calısan adamdı cunku.neyse karsıya 7-8 aylık yeni evli bi cift tasındı .kadında genc adamda. yalnız allah icin adam cok yakısıklı manken gibiydi.esi de hostu .neyse bu bayanlar samimi olup ,gidip gelmeye sonra esler görüsmeye basladı.aradan bi kac ay gecti ,yeni gelinden kadın borc para almaya baslıor.aldıgı parayla sürekli dekolte kıyafetler alıp ,aile toplantılarında giyior. yeni gelin anneme gidip ,anlatıor bunları.kadının ,kızın kocasına tavırları bakısları degisior .ürekli kıza diormuş ki keske senin kocan gibi kocam olsa,benim kocam kısa boylu sisko ,seninki öyle mi ama felan demeye baslamış .kız varyaaa 1 yıla kalmadan topladı pılısını pırtısını evde kendilerinin olmasına ragmen baska semten ev aldı ,gitti tasındı.yuvasını kurtardı. sana simdi tasın demiorum amaaaaa kadınla konusmayı kes.tersle gitsin .herkesin bi it yüzü vardır ,onu gösteceksin .baska cözüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?