- Konu Sahibi esmer_lover
-
Arkadaşlar en son nişanlımla anlaştığımı sölemiştim ama anlaşamamışız.. Telde konuşurken yine konusu açıldı bana ne dedi biliomusunuzsenağlama Senin bazı şeyleri izin wermen benim dışarıya qitmemi enqellio yani elimde fırsatım war ama gitmiorum qitsem qiderim dedi bende sinirlenip teli yüzüne kapattım qece 2.30 kapıma qelmiş bağcılardan okmeydanına.. Nese indim aşa konuştuk felan ama hala çok sinirliyim ertesi qünde yine bu konu açıldı we bana dediki senle olmiycak qibi hissediorum tmm ağzımdan kaçmış olabilir ama yapıcı olabilirsinn kırıcı diil dioo.. Buqünde teyzeme anlattım olayı kesinlikle HAYIRR dioo.. Sakın izin werme dioo.. Nişanlım eniştemin abisinin oğlu yani bi nevi akraba .. Eğer bu iş olmassa sonra nasıl bakarsınız birbirinizin yüzüne ellemiş öpmüşş felan dedi teyzem.. We şunuda asöledi gelin ata binmiş ya nasip demiş.. Çok kötüyüm yhaaGerçi barıştık gibi ama yinede o senle olmicak galiba lafı beni ok üzdüsenağlamasenağlama
Nasıl yani ?
Anlamadım pardon
Sen seni öpmesine dokunmasına vs. yapmasına izin verdiğin için dışarıya gitmiyor.
Bu mu dur?
Yani izin vermesen hemen soluğu dışarda alacak...
Bence güzelim sen olmucak galiba lafına takılana kadar izin vermesen dışarı giderim lafına takıl ve üzül :1closedeyes:
Allaaaaaaaaah sabır versin bütün nişanlılara :)))
koptummmmmmm :roflol:Oniki yaşındaki olan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor:
- Abi ablam nişanlanıyor biliyorsun...
- Yaz sonu nikahı varmış, bizim evde de konuşuyorlardı.
- Ben sana bir şey sormak istiyorum...
- Söyle...
- Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, 'Eh evlenecekler işte' diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim.
- Hımmm... Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım...
- Dinliyorum.
- Diyelim ki Şubat'ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve 'Haziran'da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin' diyorlar. işte şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye 'nişanlılık dönemi' deniyor.
- Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıf geçene kadar. Peki dokunmaya izin var m?
- Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinkes yasak da, galiba ziliyle oynayabiliyorsun!..
- ............???...!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?