- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
daha çok inatçılık benimkisi
bende ondan eminim ama işte ondan bekliyorum daima
E oda işi inada bindirmiş olabilir ya da yoğundur işi aklıma iki seçenek geliyor sadecehaberdar
benmde kaybetmek istemediğim biri çnkü cidden kibar düşünceli hani derler ya onu tanıdım ve dedim ki "Bu adamdan, baba olur.. Ve öyle ki ölsem gitsem, Benim yerime anne de olur! öyle biri işte
gurur değilde inadım ben işte
bende güveniyorum çnkü her an her dakika zaten istesem ulaşabileceğim drumda adam
sanırım savunma mekanizması. hani çok konuşursam çok bağlanırım hesabı
hahah mesajlar da değişiyor tabi eskiden özledim yerini eve gelirken iki ekmek 1 yoğurt oluyor
kendimi ağırdan satmakla alakası yok inatçılığım birazda . başkası içinde geçerli kız arkdşm da olsa o yazmadan yazmam. demek müsait değil diye düşünürüm.
Mantıklı bir bakış açısı, doğru bir tavır değil bu yaptığın. Biri bana bu şekilde davransa bir kez ararım, iki kez ararım üçüncüde aramam. Bir insan müsait değilse açar müsait değilim der ya da meşgule atar sonra arar, mesaja sonra cevap verir.
İnsan ilişkileri karşılıklı yürür. Bir taraf sürekli bekliyorsa o masanın bir bacağı eksik eninde sonunda devrilecek demektir.
Sevgilimse düşünmeden istediğim zaman yazarım
Flört ediyosak çok yazmam
Dogru yapiyorsun ama bunu istedigin icin yap inatlasmak ugruna olunca cok goze batar.
Sevgilim yok ama oyle her an mesajlasmalar sikiyor beni.
Biraz agir olmak/davranmak sana her zaman daha cok kazandirir.
Bilmem ki hiç düşünmedim.
Kim müsaitse arar,konuşur bizde.
İlk zamanlardan beri hep aynı.
Hatta kocamı ilk flört ettiğimiz dönemlerde ona göre fazlasıyla aramışımdır.
E oda işi inada bindirmiş olabilir ya da yoğundur işi aklıma iki seçenek geliyor sadece
Şu önce baba olur,sonra da anne gider,anne olur olur cümlesinin modası daha geçmedi mi yav?haberdar
benmde kaybetmek istemediğim biri çnkü cidden kibar düşünceli hani derler ya onu tanıdım ve dedim ki "Bu adamdan, baba olur.. Ve öyle ki ölsem gitsem, Benim yerime anne de olur! öyle biri işte
gurur değilde inadım ben işte
bende güveniyorum çnkü her an her dakika zaten istesem ulaşabileceğim drumda adam
sanırım savunma mekanizması. hani çok konuşursam çok bağlanırım hesabı
hahah mesajlar da değişiyor tabi eskiden özledim yerini eve gelirken iki ekmek 1 yoğurt oluyor
kendimi ağırdan satmakla alakası yok inatçılığım birazda . başkası içinde geçerli kız arkdşm da olsa o yazmadan yazmam. demek müsait değil diye düşünürüm.
Twitterda sürekli paylaştığım bir durum var ona benzemiş şu son yazdığın.öyle ama cidden karşımdakini rahatsız etmekten çekinen biriyim ben sadece onun için geçerli değil bu. neyse ben bir hal hatır sorayım gidip
ben her ikisinde de çok yazmıyorum
bende fazla muhabbet tez ayrılık getirir diye düşünüyorum
yapı meselesi sanırım
oda sık sık mesaj atıp da bunaltmayayım diye düşünüyor
öyle ama cidden karşımdakini rahatsız etmekten çekinen biriyim ben sadece onun için geçerli değil bu. neyse ben bir hal hatır sorayım gidip
ben her ikisinde de çok yazmıyorum
bende fazla muhabbet tez ayrılık getirir diye düşünüyorum
yapı meselesi sanırım
oda sık sık mesaj atıp da bunaltmayayım diye düşünüyor
Twitterda sürekli paylaştığım bir durum var ona benzemiş şu son yazdığın.
Ona cevap verirken parmaklarım acımasın diye mesaj yazmıyor.
En sevdiklerimdendir...
benm burcum oğlak yükselenm akrep onun da burcu akrepBurc ne kova ya da oglak mi?
ilk arşı taraftan beklerim
sanırım bir yandan da o yüzden alıştırdı mesaj atmayaHa sen alismissin o yüzden hep ondan bekliyorsun bence e hep o atiyosa sende at düşünmebile derim ben
kızlar sevgililerinize sizde mesaj atıyor musunuz yoksa hep karşı tarafın atmasını mı bekliyorsunuz ilk olarak?
Yok ben anlatamadım demek istediğimi...benim işim gereği çok kişi ekli sosyal medya hesaplarımda aşırı derecede mesaj atanlar var oda bunu biliyor ve onlar gibi olmak istemiyorum ben senin için özel olmalıyım seni boğarsam mesajlarla onlardan ne farkım var ki diyor
benm burcum oğlak yükselenm akrep onun da burcu akrep
bende :)
Editörüm; doğal olarak yazan okurlar ya da kitabını okumamı yorum bekleyen yazarlar, şairler vs.Yok ben anlatamadım demek istediğimi...
Neyse çok düşünceli ve kibar biriymiş.
İnşallah hayırlı olur.
Hangi işte bu kadar çok mesaj yazılıyor,çok merak ettim,paylaşır mısın bizimle?
Neyin inadı?daha çok inatçılık benimkisi
bende ondan eminim ama işte ondan bekliyorum daima
bilmiyorum bakalm arayayım dedi müsait değildim yarın konuşucazKastırma derim, iliskide samimiyet varsa taktikle sıra beklemeyle ugrasmaya luzum yok.. Estigi an yazarsin, bunlarin derdine dusmezsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?