Karşı taraftan beklemek

Ilk baslarda karsi taraftan bekliyordum. Simdi 6 ay oldu kim once uyanirsa o atiyor. Birbirinize alismaniz gerek. Zaten o attikca gun geliyor bugunde ben atiyim diyorsun. Ama birgun farkedersen o seni en son plana atiyor, inat eder atmamaya baslarsin

Mesaj at gitsin canım

attım zaten canım

Ne zamandır berabersiniz

15 gün falan oldu dha yeni

Ilk baslarda karsi taraftan bekliyordum. Simdi 6 ay oldu kim once uyanirsa o atiyor. Birbirinize alismaniz gerek. Zaten o attikca gun geliyor bugunde ben atiyim diyorsun. Ama birgun farkedersen o seni en son plana atiyor, inat eder atmamaya baslarsin

geri plana atma yok çnkü her zaman yazıyor işte yazmadığm zaman hayırsız vs dye mesaj atıyor

Şu önce baba olur,sonra da anne gider,anne olur olur cümlesinin modası daha geçmedi mi yav?
Hala kullanılıyor mu muhtelif sosyal ağlarda?

Ya ben bunu anlamadım. anlamadan geçeyim dedim geçemedim de. Aklıma takıldı. Ne ki bu? Ben bunu bilmiyorum? Hani bir şeyi de bilmeyim ama merak ettim.

Benim sevgilim bana çok atıyor ama ben sürekli yazışmayı sevmiyorum. Atıyorum bir gecede iyi geceler yazmayalım. Kurulmuş gibi hergün günaydın iyi geceler mesajları saçma geliyor sonuöta ikimizde bir bireyiz. dışarı çıkarken yazarım gün içinde konuşuruz ama sürekli her saat değil . 3 saatte bir konuşuruz mesela yani yeni bir konu olduğunda diyim. 3 sene oldu her saniye konuşucak bişey kalmadı Günde on kere de eeee napıyosun yazmamak için çok fazla mesajlaşmıyoruz ama yinede hergün konuşuruz

Ya ben bunu anlamadım. anlamadan geçeyim dedim geçemedim de. Aklıma takıldı. Ne ki bu? Ben bunu bilmiyorum? Hani bir şeyi de bilmeyim ama merak ettim.
Ya geçen yıllarda bir söz vardı,herkes paylaşıyordu sosyal ağlarda.
'Onu tanıdım ve dedim ki: ' Bu adamdan, baba olur ve öyle ki ölsem gitsem, benim yerime anne de olur'

Yanlışım yoksa böyle bir cümleydi.
Ölümlü cümlelerden hoşlanmadığım için ben oraya tam yazamamıştım.
Şimdi bile bakmadan kopyala yapıştır yaptım inan ki...
Neyse...

Ay ben hiç görmemişim ama şimdi anladım. Teşekkür ederim sırf bana açıklamak için girdiğiniz bu çaba için. Sevgiler.

Merhaba jamaisvu
Bu takma adınızın anlamı nedir? Merak ettim de

bizde mesaj olayı serbest
kim ne zaman istiyorsa atıyor
ama telefonuna ulaşamayacak bir durum varsa önceden söylüyor
yoksa mesaj atsam ya da arasam ulaşamasam panikliyorum

ilk zamanlar ondan bekliyordum.
Simdi artik hic umrumda degil kim baslatmis konusmayi, ilk o mu yazmis ben mi yazmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…