Karşı taraftan beklemek

kızlar sevgililerinize sizde mesaj atıyor musunuz yoksa hep karşı tarafın atmasını mı bekliyorsunuz ilk olarak?
sevgılınden yakınlık bulamıyorsun ki bu soruyu sormussun
ust uste ılk atan taraf olmak senı neden rahatsız edıyo sevgılın ılgısız mı yoksa tamamen kendı kendıne ılk o atmalı dusuncesı mı
..
ben sevgılıme atarım veya sevgılım zaten benı hep merak eder cevaplarından zıyade sende bu soruyu sorma nedenın ne merak ettım
..
aramız iyi ise ben atarım dusunmem kım atmıs kım atmamıs
aramız limoni ise yanı o da atmalı degıl mı

hayır ilgisiz değil aksine ben yazmadan yzan yada ben konuşalım demeden arayayım mı müsait misin diyen biri. sadece sormamın amacı hep karşı taraftan beklemek ne kdr doğru diyeydi

Ben de atarım ilk o da böyle aman o atmalı diye düşünmedim bile hiç.Sevgiliye inat yapmak neden ki ?

Mesajlaşma işine ifrit olanlardanım ben.
Oldum olası sevemedim. Bir ara mesajlaşırdık her gün. Konular biterdi, sonra bir bakmışız tartışıyoruz birbirimize sarıyoruz. Yanlış anlıyoruz. Ama sudan sebep yani. Böyle ola ola bir bunaldım bir bunaldım kesinlikle ya çok çok az mesajlaşılmalı, ya da kesinlikle aramalı gerektiğinde.. Soruna gelince; kim isterse o atmalı.. dozunda olduğu sürece.

Küs olduğumuz zamanları hariç tutuyorum; Eğer iki taraf da bunun hesabını yapmıyorsa, kimin ilk mesaj attığı aradığı önemli değildir. Sevgilim bunun hesabını yapmadığı için yapmıyorum. (Tabi ki abartmıyorum da, dengeli şekilde arayıp mesaj yazıyorum) Ama eğer hesap yaptığını bilseydim ben de yapardım. şunu da unutmayın ki kimse vazgeçilmez değildir, bu tavrınız bıktırabilir.

Beklemiyorum, mesaj atarken de bunu düşünmüyorum o bana yazmadı,o yazsın demek aklıma gelmiyor, sevgilimin de aklına gelmiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…