Karşılaşma

Eşin konuyu kapatması veya hesap ayrıntı verme işini yokuşa sürmesi durumunda silinen fotonun geri getirilebilme ihtimali de var.

Kadının diğer ilişkilerinden kocasının haberdar olup bir şey yapmamasının konuyla bağlantısını ise çözemedim
umarım eşiniz bunu kendini savunurken söylememiştir, başka bir yerden öğrenmişsinizdir.

Neyin hesap ayrıntıları gercekten dediğinizden tek bir kelime anlamadım . Belinde gercekten aklımı yitirdim. Biraz acar mısınız?

QUOTE="aptalasik, post: 38445658, member: 245458"]Hanımefendi aklınız da yok olmak üzere

Hesap ayrıntılarına bakacağım demeniz 2 saniye, onun reddetmesi ya da kabul etmesi 2 sn, her halükarda gerçeği öğrenmeniz en az 4(bakmanızı istemezse) en fazla 60 saniye(hesap kontrolü).

Bunu düşünemiyor musunuz?
[/QUOTE]

Telefonum iPhone 4 . Bu telefonumuz onun telefonundan gelen mesajin fotosunu çektim

Kadının diğer iliskilerini degil, esimle olan iliskissini daha önce öğrenmiş ve birsey yapmamış. Yaşadığım yerde cogu kisi bu kadının evliyken eşimle olan iliskisini biliyor.
Benim telim iPhone 4 ben Msji fotografladim ancak esim ben uyurken bu fotoyu silmiş. Geri getirme ihtimalim var mı?

Evet gecen hafta öyle denedim. Kadını gördüm apartmandan çıktı. Beni gördü. Birden kıçını falan kivirtarak sacını attirarak yürümeye başladı. Aynı yerden 3 kere gecti. Esim asisine söyledim sen paranoya yapıyorsun sen hastasin dedi.

Telden yazıyorum otomatik kafasına göre tamamlıyor. Lütfen okuyanlar kusura bakmasın.cümlelerin kotu olduğunun farkındayım

Telefonum iPhone 4 . Bu telefonumuz onun telefonundan gelen mesajin fotosunu çektim

ios işletim sisteminde de silinen dosyaların geri getirilebilme ihtimali varmış, ben android için konuşmuştum ama.
Eşiniz fotoyu neden sildi o ayrı muamma tabi. Olayı unutturacak bir şey değil sonuçta.

[Kadının diğer iliskilerini degil, esimle olan iliskissini daha önce öğrenmiş ve birsey yapmamış. Yaşadığım yerde cogu kisi bu kadının evliyken eşimle olan iliskisini biliyor.
Benim telim iPhone 4 ben Msji fotografladim ancak esim ben uyurken bu fotoyu silmiş. Geri getirme ihtimalim var mı?

QUOTE="cetiner, post: 38445866, member: 250155"]Telefonum iPhone 4 . Bu telefonumuz onun telefonundan gelen mesajin fotosunu çektim[/QUOTE]

Ben Msj bakıp bakıp sinirleniyormusum, evin huzuru bozuluyormus.kadının kayınpederi buranın tanınmış bir kisisi ona gidip olayı anlatmakla tehdit ettim. Umruna bile takmadı.

ios işletim sisteminde de silinen dosyaların geri getirilebilme ihtimali varmış, ben android için konuşmuştum ama.
Eşiniz fotoyu neden sildi o ayrı muamma tabi. Olayı unutturacak bir şey değil sonuçta.

[/QUOTE]

Kendiniz yapamazsanız, İlla ki yaşadığınız yerde bir telefoncu vs. vardır.
iTunes falan kullanıyorsanız pc ile bağlantı için orada da bir yedeği bulunabilir.
Fotograf silindi diye çareler tükendi değil, hesap dökümünü almak en garantisi tabi.

Telden yazıyorum otomatik kafasına göre tamamlıyor. Lütfen okuyanlar kusura bakmasın.cümlelerin kotu olduğunun farkındayım
Eşinizin hattı turkcell ise. onun telefonundan mesaj bölümüne girin ve şifre yzıp 2222 ye gönderin. Sanırım böyleydi. Ve size eşinizin internet hesap şifresi gelecek. turkcell menüye girip eşinizin numarasını ve gelen şifreyi görüp hat özetinden kimlerle konuşup kimlerle mesajlaştığına bakabilirsiniz.
Ka.tak kadın bi de saçını savura savura geçti önünüzden he? İkisini de perişan edin de görsünler günlerini. Çok sinirlendim şu an..

Cook özür dilerim ama hesap dökümü dediğiniz şey nedir?QUOTE="safkelebek, post: 38445951, member: 515083"][/QUOTE]

iTunes falan kullanıyorsanız pc ile bağlantı için orada da bir yedeği bulunabilir.
Fotograf silindi diye çareler tükendi değil, hesap dökümünü almak en garantisi tabi.[/QUOTE]

[Bunu yaptım şifreyi aldım. Ancak esim teline şifre koymuş telini açamıyorum. Şifresi bende var ama ne fayda ???? QUOTE="Bilgece, post: 38445952, member: 377773"]Eşinizin hattı turkcell ise. onun telefonundan mesaj bölümüne girin ve şifre yzıp 2222 ye gönderin. Sanırım böyleydi. Ve size eşinizin internet hesap şifresi gelecek. turkcell menüye girip eşinizin numarasını ve gelen şifreyi görüp hat özetinden kimlerle konuşup kimlerle mesajlaştığına bakabilirsiniz.
Ka.tak kadın bi de saçını savura savura geçti önünüzden he? İkisini de perişan edin de görsünler günlerini. Çok sinirlendim şu an..[/QUOTE]

Cook özür dilerim ama hesap dökümü dediğiniz şey nedir?QUOTE="safkelebek, post: 38445951, member: 515083"]

Fotograf silindi diye çareler tükendi değil, hesap dökümünü almak en garantisi tabi.[/QUOTE][/QUOTE]

@Bilgece'nin bir yorum üstte anlattığı şey.

Canım,
şimdi gün içinde hani telefon edip mesajlaşıyoruz ya, online hizmetlere girdiğimizde buna ait döküme ulaşabiliyoruz.Oraya girip kadına giden bri arama veya sms var mı bunu görebilirsin. Tabii facetimyaptılarsa veya whatsapp dan yazışıyorlarsa çıkmaz.

Sim Kartı çıkarıp başka bir telefona takın, telefon şifresiyse açamadığınız şey ?

Anladim ayrıntılı fatura diyorsunuz. Buna erişmem mümkün degil. Online Islem şifresini aldım ama bu kez kendi teline şifre koymuş.

QUOTE="safkelebek, post: 38445973, member: 515083"]Kendiniz yapamazsanız, İlla ki yaşadığınız yerde bir telefoncu vs. vardır.
Fotograf silindi diye çareler tükendi değil, hesap dökümünü almak en garantisi tabi.[/QUOTE][/QUOTE]

@Bilgece'nin bir yorum üstte anlattığı şey.[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…