Karşılaşma

Online işlem şifresini aldıysanız kendi telefonunuzdan da girebilirsiniz zaten önemli olan numara ve şifre, girdiğiniz platform önemli değil.

Son düzenleme:
Online işlem şifresini aldıysanız kendi telefonundan da girebilirsiniz zaten önemli olan numara ve şifre girdiğiniz platform önemli değil.

işlem şifresini aldıysanız kendi telefonundan da girebilirsiniz

zaten önemli olan numara ve şifre girdiğiniz platform önemli

değil.

Evet aldimsuanda elimde mevcut. Nasil yapayım lütfen anlatın.

[/QUOTE]

Kendi telefonunuzdan da turkcelle girip çıkış yapıp onun numarası ve şifresiyle giriş yapabilirsiniz. Madem şifre var en kolayı bu..

İs yerinde telefon kutusunu saklıyor. İcinde oldugunu sanmıyorum. Ama zaten duzensizdir.sanmıyorum.

QUOTE="safkelebek, post: 38445996, member: 515083"]Esiniz düzenli bir insan mı? Ileri Düzey yol, belgelerinin arasında mutlaka vardır puk numarası
Pini o zaman 3 defa yanlış girersiniz. Puk ile açarsınız.[/QUOTE]

B
Kendi telefonunuzdan da turkcelle girip çıkış yapıp onun numarası ve şifresiyle giriş yapabilirsiniz. Madem şifre var en kolayı bu..[/QUOTE]

Ben şifreyi siZe versem yapar mısınız.

B

Kendi telefonunuzdan da turkcelle girip çıkış yapıp onun numarası ve şifresiyle giriş yapabilirsiniz. Madem şifre var en kolayı bu..

Ben şifreyi siZe versem yapar mısınız.[/QUOTE]

Ya ben böyle bir şey yapamam. Bakın size iyice anlatayım.
Telefonunuzdan m.turkcell.com.tr'ye girin. Sol tarafta hesabım yazıyor ona tıklayın ve en altta çıkış yazıyor ona basıp kendi hesabınızdan çıkış yaptıktan sonra tekrar hesabıma basın ve giriş tuşuna basın. Eşinizin numarasını ve şifresini girin. tekrar gesabıma basıp hat özetini tıklayıp fatura detayına girin. Sırf sizin için ben de girdim şimdi kendiminkine :)

Tamam hemen yapicam Allah razı olsun.
Ben şifreyi siZe versem yapar mısınız.

Telefonunuzdan m.turkcell.com.tr'ye girin. Sol tarafta hesabım yazıyor ona tıklayın ve en altta çıkış yazıyor ona basıp kendi hesabınızdan çıkış yaptıktan sonra tekrar hesabıma basın ve giriş tuşuna basın. Eşinizin numarasını ve şifresini girin. tekrar gesabıma basıp hat özetini tıklayıp fatura detayına girin. Sırf sizin için ben de girdim şimdi kendiminkine :)[/QUOTE]

[/QUOTE]
Ben şifreyi
siZe versem yapar mısınız.
Şey benim telim Avea sorun olur mü onun ki turkcll

Telefonunuzdan m.turkcell.com.tr'ye girin. Sol tarafta hesabım yazıyor ona tıklayın ve en altta çıkış yazıyor ona basıp kendi hesabınızdan çıkış yaptıktan sonra tekrar hesabıma basın ve giriş tuşuna basın. Eşinizin numarasını ve şifresini girin. tekrar gesabıma basıp hat özetini tıklayıp fatura detayına girin. Sırf sizin için ben de girdim şimdi kendiminkine :)[/QUOTE]

Şey benim telim Avea sorun olur mü onun ki turkcll

[/QUOTE]

Hayır, operatör önemli değil.

[/QUOTE]
Yaptım oldu mesela 300 saniye bı numarayla konuşmuş 0532633 ..... YaZiyor gerisi nasil bulunacak numaranin

Yaptım oldu mesela 300 saniye bı numarayla konuşmuş 0532633 ..... YaZiyor gerisi nasil bulunacak numaranin[/QUOTE]

Gerisi yok, gizlilik kuralı gereği gösterilmiyor.
Bu yolla elde edilen bilgi, delil kabul edilmiyormuş bu arada.
Yani tek seçenek "evin huzurunu kaçırıyorsun" açıklamasını kabul etmeyip detaylı bir itiraf istemeniz eşinizden
ondan sonra ya durumu kabullenmek ya da bilmiyorum, herkesin tercihleri giriyor işte artık devreye

Sana özel mesaj atmam lazım, izlemeye alır mısın beni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…