Sim Kartı çıkarıp başka bir telefona takın, telefon şifresiyse açamadığınız şey ?
Tamamda sim kartın şifresini bilmiyorum.
Online işlem şifresini aldıysanız kendi telefonundan da girebilirsiniz zaten önemli olan numara ve şifre girdiğiniz platform önemli değil.
işlem şifresini aldıysanız kendi telefonundan da girebilirsiniz
zaten önemli olan numara ve şifre girdiğiniz platform önemli
değil.
[/QUOTE][Bunu yaptım şifreyi aldım. Ancak esim teline şifre koymuş telini açamıyorum. Şifresi bende var ama ne fayda ???? QUOTE="Bilgece, post: 38445952, member: 377773"]Eşinizin hattı turkcell ise. onun telefonundan mesaj bölümüne girin ve şifre yzıp 2222 ye gönderin. Sanırım böyleydi. Ve size eşinizin internet hesap şifresi gelecek. turkcell menüye girip eşinizin numarasını ve gelen şifreyi görüp hat özetinden kimlerle konuşup kimlerle mesajlaştığına bakabilirsiniz.
Ka.tak kadın bi de saçını savura savura geçti önünüzden he? İkisini de perişan edin de görsünler günlerini. Çok sinirlendim şu an..
B
Kendi telefonunuzdan da turkcelle girip çıkış yapıp onun numarası ve şifresiyle giriş yapabilirsiniz. Madem şifre var en kolayı bu..
Ben şifreyi siZe versem yapar mısınız.
[/QUOTE]Tamam hemen yapicam Allah razı olsun.
Ya ben böyle bir şey yapamam. Bakın size iyice anlatayım.
Telefonunuzdan m.turkcell.com.tr'ye girin. Sol tarafta hesabım yazıyor ona tıklayın ve en altta çıkış yazıyor ona basıp kendi hesabınızdan çıkış yaptıktan sonra tekrar hesabıma basın ve giriş tuşuna basın. Eşinizin numarasını ve şifresini girin. tekrar gesabıma basıp hat özetini tıklayıp fatura detayına girin. Sırf sizin için ben de girdim şimdi kendiminkine :)
Şey benim telim Avea sorun olur mü onun ki turkcllBen şifreyi
siZe versem yapar mısınız.
Merakla beklemedeyim.
Ben de ben de.
[/QUOTE]Tamam hemen yapicam Allah razı olsun.
Ya ben böyle bir şey yapamam. Bakın size iyice anlatayım.
Telefonunuzdan m.turkcell.com.tr'ye girin. Sol tarafta hesabım yazıyor ona tıklayın ve en altta çıkış yazıyor ona basıp kendi hesabınızdan çıkış yaptıktan sonra tekrar hesabıma basın ve giriş tuşuna basın. Eşinizin numarasını ve şifresini girin. tekrar gesabıma basıp hat özetini tıklayıp fatura detayına girin. Sırf sizin için ben de girdim şimdi kendiminkine :)
O kadar devamı yok online işlemlerde. Kadının numarasını hatırlıyor musun?Yaptım oldu mesela 300 saniye bı numarayla konuşmuş 0532633 ..... YaZiyor gerisi nasil bulunacak numaranin
Yahu yazdım ya bulamazsın online işlemlerde. Turkcell ofisine gitmen lazım ki hat kocanın üzerine ise vermezler dökümü.Bilen lütfen cevap numaranın hepsi yazmıyor nasil bulabilirim
Sana özel mesaj atmam lazım, izlemeye alır mısın beni?Gerisi yok, gizlilik kuralı gereği gösterilmiyor.
Bu yolla elde edilen bilgi, delil kabul edilmiyormuş bu arada.
Yani tek seçenek "evin huzurunu kaçırıyorsun" açıklamasını kabul etmeyip detaylı bir itiraf istemeniz eşinizden
ondan sonra ya durumu kabullenmek ya da bilmiyorum, herkesin tercihleri giriyor işte artık devreye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?