Bilen lütfen cevap numaranın hepsi yazmıyor nasil bulabilirim
Kadının numarasını biliyorum ama farklı bir nunraya rastlDim sürekli onunla konuşmuş.
Ne? Başkasıyla mı konuşmuş? Yuh yani..Kadının numarasını biliyorum ama farklı bir nunraya rastlDim sürekli onunla konuşmuş.
Özelden numarasını atın, ben kim olduğunu hemen bulayım.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, eşine ait bir hatta ait dökümanı didikliyorsun şu an ve bu özel hayatın gizliliğinin ihlali manasına geliyor ve cezası var, ne yapıyorsan bunu bilerek yap. Gerçi özel mesajla konuşmuştuk geçen gün, hukuki yaptırımını biliyorsundur.
ne hakkınız var buna?Saçını başını yolardim șırfıntının
bilgi güvenliği gereği numaraların hepsi yazmaz ancak hat sahibi callcenterı aradığında sözlü olarak söylenebilir .Bilen lütfen cevap numaranın hepsi yazmıyor nasil bulabilirim
KOCAMI ÇAĞIRIRDIM YAVUKLUN MARKETTE DİYEKocanızın sizi aldattigi kadinla markette karşılaşsanız ne yapardınız?
anlaşılan hala kocanız yanınızda... kadının o...u olabilir. ya eşiniz ? o nedir?Baktım baktım yüzündeki uğursuzluğu gördüm baktım ne yapmam gerek diye düşündüm o arada annem yanımdaydi bak anne kocamla yatan or...pu bu kadı demek istedim nabzım hızlandı sonra sonrasi hicbirsey iste
ilgilenmem sanırım umursamazdım ne hali varsa görsün derdim tabiiki tedirgin olurdum içten içe yerdim kendimi .Yapacağım saçma bir haraket onun kendini birşey zannetmesine yol açacaktır çünkü.Kocanızın sizi aldattigi kadinla markette karşılaşsanız ne yapardınız?
Olay yeni oldu. Daha yeni gördüm. Zaten geceden beri olay farklilasti. BaskA bir numara var görüştüğü. Sordum inkar. Şimdi bu numaranın kim oldugunu nasil öğrenirim ki.sen evlimisin hala bu adamla
Kocanıza söyletsenize. Biraz tehdit edin; hemen telefonunun şifresini açıp bana vermezsen cümle âleme rezil ederim seni filan deyin. Ay ne bileyim, biraz çirkefleşmeniz gerekiyor şu an.Olay yeni oldu. Daha yeni gördüm. Zaten geceden beri olay farklilasti. BaskA bir numara var görüştüğü. Sordum inkar. Şimdi bu numaranın kim oldugunu nasil öğrenirim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?