Karşılaşma

Bilen lütfen cevap numaranın hepsi yazmıyor nasil bulabilirim

Hanımefendi siz numarayı 11818'i arayıp sorduysanız zaten biliyor olmalısınız. En azından tanıdık gelir başı. Mesajı yakaladığınız günü hatırlayın, yani kadını aradığınız gün. O gün dışında kadının numarasının başıyla aynı olan konuşma varsa olay bitmiştir, eşiniz kesinlikle yalan söylüyor.

Bir kere kimseye ispatlamanız önemli değil ki. Siz öğrendiniz mi tamam, kendinizden emin durun.

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, eşine ait bir hatta ait dökümanı didikliyorsun şu an ve bu özel hayatın gizliliğinin ihlali manasına geliyor ve cezası var, ne yapıyorsan bunu bilerek yap. Gerçi özel mesajla konuşmuştuk geçen gün, hukuki yaptırımını biliyorsundur.

OZel mesajlami konuştuk valla hatırlamadım.

neyi,kime ispatlamaya çalışıyorsunuz?birşeyler sezmişsiniz,e çevrede herkes biliyormuş, demişsiniz,daha da ispata gerek yok bence.herşey ortada.

anlaşılan hala kocanız yanınızda... kadının o...u olabilir. ya eşiniz ? o nedir?

Arkadasım cok safmışsınız yaa hersey ortada hala o adamla mı ? evlisiniz.
bu arada kocanızın telinin sifresimi 3 kere hata olarak girin.
puklanacaktır ve musteri hizmetlerini arayop puk kodunu al..
ve gir..

Ne yapardım belki hicbirsey belki cok sey...rezil etsem onu orda bu tipler zaten rezil olduklari icin pek takmazlar ben rezil olurdum...sussam buda icime sinmez..cok kötü bir durum..bir kadin bir kadina neden bunu yapiyor anlamiyorum...büyük konusmayayim kinamiyorum ama cok vicdansizca birsey bu...ask diyorlar birde peh yani...igrenc birsey..bir kadin kendini nasil metres konumuns sokar bunu kendine yakistirir aklim almiyor..

Ayrilirdim bitirirdim soyle boyle yapardim diyenlerin gercekte cok azi bunu yapar eminim.turk toplumunda aldatildim ayrildim diyen kac kadin var?yada suren evliliklerin yüzde kacinda sadakat var...ben inandirici bulmuyorum.bu kadincagizda yuvasini kurtarmak istiyor bunu anlayabiliyrum..belki cocuklari var belki cok seviyor..empati yaparsak cogumuz onun gibi düşünürüz basimiza gelse.bundan bosanip baskasiyla evlense sonuc farkli mi olucak sanki...

Kocanızın sizi aldattigi kadinla markette karşılaşsanız ne yapardınız?
ilgilenmem sanırım umursamazdım ne hali varsa görsün derdim tabiiki tedirgin olurdum içten içe yerdim kendimi .Yapacağım saçma bir haraket onun kendini birşey zannetmesine yol açacaktır çünkü.

Olay yeni oldu. Daha yeni gördüm. Zaten geceden beri olay farklilasti. BaskA bir numara var görüştüğü. Sordum inkar. Şimdi bu numaranın kim oldugunu nasil öğrenirim ki.
Kocanıza söyletsenize. Biraz tehdit edin; hemen telefonunun şifresini açıp bana vermezsen cümle âleme rezil ederim seni filan deyin. Ay ne bileyim, biraz çirkefleşmeniz gerekiyor şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…