Karşılık verme takıntısı

Güzel söz söylesel olmuyor mu
Neden olmasın ama mümkünse alıntı olmasın Allah mutluluğunuzu daim etsin ♥
Kendine değer verme/vermeme konusunu araştırmıştım bir ara belirtilere göre ve kendimde, çevremde gözlediklerime göre kendime değer veriyorum aslında belki de bu yüzden başkasının değer vermesine ihtiyaç duymuyorum, bilemedim. Belki de sadece huydur :)

Ben örnek verdim sadece bu gibi sebepler olabilir diye, terapiye gidip destek alabilirsiniz belki

, ben ise o güne kadar fazlasıyla soğuk ve mesafeli durduğum halde doğum gününde sürpriz konusunda aşırıya kaçtım. Ve bu sebeple iletişimimiz tam koptu derken artarak devam ediyor şuan
gahhshshshahdjdj istemsizce ilişki kurma mağduru olmak mı?? forumda en çok güldüğüm konuyu bu ilan ediyorum

Bilinçaltısal olarak "kendinizi değer görmeye layık bulmadığınız" için olabilir belki de. Ben bu sürprizleri,hediyeleri hak ediyorum diye düşünün. Insanlar bana değer verdiği için bana mutlu olacağım şeyler yapıyorlar ve ben değer görmeye layığım deyin içinizden. Özdeğer ve özsevgi kavramları önemli kavramlar çünkü.insanlar farketmeden de kendilerini gerçek anlamda sevmeden değer vermeden yaşayabiliyor. Karşılık vermek konusunda da acele etmeyin. Onlar sizi sevdiği için öyle yapıyorlar.acele etmeden ,zamanı geldiğinde siz de onları önemsediğinizi gösterecek seyler yaparsınız zaten ama kendinizi strese sokmayın bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…