- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi aypare ackerman
öncelikle herkese merhaba, yaklaşık 1 senedir süren ilişkim var şuan uzak olduğumuz için uzak mesafe ilişkisi yasiyoruz erkek arkadaşımla. Bundan 1 ay kadar önce de ailesi araba aldı. Sonrasında sanki ilgisi azaldı, mesela arkadaşlarıyla bi yere gidip haber vermedi,yazdığım mesajlara bakmayıp sosyal medyaya hikaye falan atmaya başladı, baya tepki verdim. Sonra barıştık hallettik. En son dün olan olayı anlatayım.Eski calistigi iş yerindeki kız mesaj atmis okey oynamaya gidelim diye,bana sordu gideyim mi yok boşver dedim ama çok ısrar etti tamam git dedim madem çok istiyorsun,ama bana da yaz dedim. Akşam 7 gibi gittiler, saat 10 bucuk oldu bana mesaj atmadı bende dedim hala aynisin yüzlerce kez söylüyorum konuşalım haberleşelim diye,oralibile olmadı oyundayım eve gidince konuşuruz dedi,sonra baktım kız instagramda bunu etiketlemis okey masasını çekip, o masada 4 kişiler hepsi de iş arkadaşı ama nedense sadece bunu etiketlemiş,ayrıca kızı arabayla eve bırakmış ama ben bunu yine instagram dan görüyorum bana haber vermedi,ben mi çok anormalim yoksa yaptığı yanlış mı?