Karşılıklı anlaşmazlık

aypare ackerman

Always happy 💕✨️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
18.256
64.369
598
öncelikle herkese merhaba, yaklaşık 1 senedir süren ilişkim var şuan uzak olduğumuz için uzak mesafe ilişkisi yasiyoruz erkek arkadaşımla. Bundan 1 ay kadar önce de ailesi araba aldı. Sonrasında sanki ilgisi azaldı, mesela arkadaşlarıyla bi yere gidip haber vermedi,yazdığım mesajlara bakmayıp sosyal medyaya hikaye falan atmaya başladı, baya tepki verdim. Sonra barıştık hallettik. En son dün olan olayı anlatayım.Eski calistigi iş yerindeki kız mesaj atmis okey oynamaya gidelim diye,bana sordu gideyim mi yok boşver dedim ama çok ısrar etti tamam git dedim madem çok istiyorsun,ama bana da yaz dedim. Akşam 7 gibi gittiler, saat 10 bucuk oldu bana mesaj atmadı bende dedim hala aynisin yüzlerce kez söylüyorum konuşalım haberleşelim diye,oralibile olmadı oyundayım eve gidince konuşuruz dedi,sonra baktım kız instagramda bunu etiketlemis okey masasını çekip, o masada 4 kişiler hepsi de iş arkadaşı ama nedense sadece bunu etiketlemiş,ayrıca kızı arabayla eve bırakmış ama ben bunu yine instagram dan görüyorum bana haber vermedi,ben mi çok anormalim yoksa yaptığı yanlış mı?

Daha önceden böyle değilse ki anladığım kadarıyla sonradan bir değişme var, yaptığı normal değil.
Sanki size ilgisi azalmış gibi
Uzaklığın etkisi olabilir mi?

Daha önceden böyle değilse ki anladığım kadarıyla sonradan bir değişme var, yaptığı normal değil.
Sanki size ilgisi azalmış gibi
Uzaklığın etkisi olabilir mi?
Evet, bide bu yaptığını normal görüyor, ne var bunda diyor. Çok abartiyormusum, ama kendisi kıskandığı konuları söylesem yok artık dersiniz.ben kıskanınca abartma falan diyor, dün o kızın onu koyup etiket yapması çok gücüme gitti ki dediğim gibi sadece onu etiketlemiş. Ayrılsam mi acaba diyorum ama gercekten seviyorum fakat artik her gun her gun uzulmekten biktim ilişkimiz de zaten uzakta başladı, görüşüyoruz ama anca okulun tatil olduğu zamanlar.

"Aynı şekilde ben böyle bir ortama girsem ve üç saati aşkın sana yazmasam, eve de bir erkek bıraksa ve sen bunu benden değil de Instagram'dan öğrenmiş olsan nasıl hissederdin?" diye sorabilirsin. Muhtemelen o da senin tepkine benzer şekilde hissedecektir. Bazen erkeklere empati yaptırmak gerekiyor(kendilerine bazı şeyleri hak görmeye alıştıkları için.).

Belki tek bir olaydan çıkarım yapmak doğru değil fakat erkek arkadaşının, ilişkide kadınla erkeğin eşit olduğunu düşündüğünü sanmıyorum. Yaşayan biri olarak diyebilirim ki mesafe yorar. Gider gitmez tavrının değişmesi güven vermiyor. Biraz takip et, sorunları çözmek için yapıcı ol; olmuyorsa terk et kendini yıpratma.

Önceden söylemişsiniz arama konusunu ancak hala önemsememiş gibi duruyor. Bunlar aşılması gereken sorunlar. Ciddi bir konuşun kız neden sadece onu etiketliyo

"Aynı şekilde ben böyle bir ortama girsem ve üç saati aşkın sana yazmasam, eve de bir erkek bıraksa ve sen bunu benden değil de Instagram'dan öğrenmiş olsan nasıl hissederdin?" diye sorabilirsin. Muhtemelen o da senin tepkine benzer şekilde hissedecektir. Bazen erkeklere empati yaptırmak gerekiyor(kendilerine bazı şeyleri hak görmeye alıştıkları için.).

Belki tek bir olaydan çıkarım yapmak doğru değil fakat erkek arkadaşının, ilişkide kadınla erkeğin eşit olduğunu düşündüğünü sanmıyorum. Yaşayan biri olarak diyebilirim ki mesafe yorar. Gider gitmez tavrının değişmesi güven vermiyor. Biraz takip et, sorunları çözmek için yapıcı ol; olmuyorsa terk et kendini yıpratma.
Zaten kadın erkek eşit olduğunu düşünmüyor dediğiniz gibi. Sürekli de bunu dile getiriyor.

Evet, bide bu yaptığını normal görüyor, ne var bunda diyor. Çok abartiyormusum, ama kendisi kıskandığı konuları söylesem yok artık dersiniz.ben kıskanınca abartma falan diyor, dün o kızın onu koyup etiket yapması çok gücüme gitti ki dediğim gibi sadece onu etiketlemiş. Ayrılsam mi acaba diyorum ama gercekten seviyorum fakat artik her gun her gun uzulmekten biktim ilişkimiz de zaten uzakta başladı, görüşüyoruz ama anca okulun tatil olduğu zamanlar.

Genelde bu talepler karşılıklı ve dengeli olunca ilişkide sorun çıkmıyor. Sizinkinde denge bozulmuş.
Bir müddet siz de gittiğiniz yer konusunda gizemli davranın, o stalk yapıp bulmaya çalışsın. Rahatsız olursa ve ders alırsa bir daha yapmaz. Ama devam ederse o zaman ayrılmayı düşünebilirsiniz.

Arkadaşlarıyla okey oynamaya gitmesinde bir şey yok. Sonuçta başka şehirlerdesiniz ve sosyal hayatı var. Aynı şehirde bile olsanız gidebilirdi o da ayrı neyse. Arabası olan birinin gece geç saatte bir kızı evine bırakması da normal. Benim sevgilim yapsa aldırmam ben böyle şeylere. Ama önceden yazabilir mesela “aşkım ben .... evine bırakacağım” diye. Tabi eğer bu tarz şeylere gereksiz/yersiz tepki veren biriyseniz bunu sizden saklayabilir. En güzeli olgun davranmayı bilmek. Ama karşılıklı tabi :) Siz de kendinizi ezdirmeyin, haklarınızı yedirmeyin.

Genelde bu talepler karşılıklı ve dengeli olunca ilişkide sorun çıkmıyor. Sizinkinde denge bozulmuş.
Bir müddet siz de gittiğiniz yer konusunda gizemli davranın, o stalk yapıp bulmaya çalışsın. Rahatsız olursa ve ders alırsa bir daha yapmaz. Ama devam ederse o zaman ayrılmayı düşünebilirsiniz.

Arkadaşlarıyla okey oynamaya gitmesinde bir şey yok. Sonuçta başka şehirlerdesiniz ve sosyal hayatı var. Aynı şehirde bile olsanız gidebilirdi o da ayrı neyse. Arabası olan birinin gece geç saatte bir kızı evine bırakması da normal. Benim sevgilim yapsa aldırmam ben böyle şeylere. Ama önceden yazabilir mesela “aşkım ben .... evine bırakacağım” diye. Tabi eğer bu tarz şeylere gereksiz/yersiz tepki veren biriyseniz bunu sizden saklayabilir. En güzeli olgun davranmayı bilmek. Ama karşılıklı tabi :) Siz de kendinizi ezdirmeyin, haklarınızı yedirmeyin.
Çok tesekur ederim. Bir süre konuşmayacağım sanırım, eğer hala kendini haklı görür de hatasını anlamazsa görüşmeyelim diyeceğim çünkü artık bıktım defalarca söylemekten.

Bana klasik ayrılma yolunda erkek davranışları geldi...
Kuzenleriyle tanıştırdı geçen gün yani telefon üzerinden, konuşarak, ama tavırları çok değişti. Eski hali gitti gibi. Buraya gelip beni görmeye düşünüyordu annesi tamam demiş babası yok demiş, babasını ikna etmeye çalışıyor ama tavırları değişti bana karşı :((

Adam haber vermiş, okey oynamaya gidiyor neden sıkbogaz ediyorsunuz ki bırakın eğlensin. Şahsen ben sevmem rahatsız edilmeyi

Kaç yaşındasınız?
O 21 ben 19 yasımız da küçük. İkimizde çocuk gibiyiz zaten ama ben ondan daha olgun davranıyorum bazı olaylar karşısında bazen de ben çocuk gibi davranıyorum o olgun qma bu Olay farklı defalarica dile getirdim yaptığı şeyleri haber etmesini ama sanki tam tersi, inadına vermiyor gibi, dün mesaj atıyorum konuşuruz eve gidince diyor. Noldu oyuna bu kadar mi değer veriyorsun bu kadar mı umr unda değilim beni deli etme diyor,elalemin kızı bile daha kıymetli evine bırakılıyor, oyunlar oynanıyor karşılıklı eş olarak :((

Sizin beklentiniz nedir, bu önemli. Sizin ilgisizlik olarak nitelendirdiğiniz şeyle başkasınınki aynı olmayabilir.

Mesela, arkadaşlarıyla çıkmak için sevgilimin benden izin alması, ısrar edip dil dökmesi gerekmez.
Gittiği zaman ekstrem bir durum olmadığı sürece mesaj atıp rahatsız etmem.
Öylesine, boş muhabbetle yazdığım da olur ama cevap yazmadı ya da okumadı diye bozulmam, trip atmam.
Birilerini eve de bırakabilir, umurumda olmaz.
O da aynı şekilde davranır.

O yüzden sizi haklı bulamadım.
Bir arkadaşım var, her buluşmamızda sevgilisi arayıp kavga çıkarır, mesajla taciz edip durur. Her etkinliği zehir eder adama. Siz de böylesiniz demiyorum ama eğer böyleyseniz sevgiliniz uzaklaşmakta haklı.
Ama o da size aynı şeyleri yapıyorsa ve gün içinde soğuksa, haberleşmeleriniz azaldıysa siz haklısınız.

Adam haber vermiş, okey oynamaya gidiyor neden sıkbogaz ediyorsunuz ki bırakın eğlensin. Şahsen ben sevmem rahatsız edilmeyi
Erkek erkeğe gitse bi nebze bana dedi ki telefonla seni ararım konuşuruz, sürekli mesajlasieiz ama hiçbirini yapmadı, zaten ilişkiye bu şekilde başladık sonradan olan bi olay değil, haberleşelim sürekli diye ama gittiği yerleri haber vermez oldu uzaktayız başına bişey gelse bilmicem bide zamanı yok dese tamam ama sosyal medyaya atıp bana geri dönüş yapmiyor

Sizin beklentiniz nedir, bu önemli. Sizin ilgisizlik olarak nitelendirdiğiniz şeyle başkasınınki aynı olmayabilir.

Mesela, arkadaşlarıyla çıkmak için sevgilimin benden izin alması, ısrar edip dil dökmesi gerekmez.
Gittiği zaman ekstrem bir durum olmadığı sürece mesaj atıp rahatsız etmem.
Öylesine, boş muhabbetle yazdığım da olur ama cevap yazmadı ya da okumadı diye bozulmam, trip atmam.
Birilerini eve de bırakabilir, umurumda olmaz.
O da aynı şekilde davranır.

O yüzden sizi haklı bulamadım.
Bir arkadaşım var, her buluşmamızda sevgilisi arayıp kavga çıkarır, mesajla taciz edip durur. Her etkinliği zehir eder adama. Siz de böylesiniz demiyorum ama eğer böyleyseniz sevgiliniz uzaklaşmakta haklı.
Ama o da size aynı şeyleri yapıyorsa ve gün içinde soğuksa, haberleşmeleriniz azaldıysa siz haklısınız.
Yok keşke böyle olsa, ama ayenisini bana yapıyor zaten o bana hep böyle yaptığı için bende zamanla hep aynısını bekler oldum,mesela bi arkadaş grubum vardı içinde erkekte vardı ,4 5 kişi ders calisacaktik bana gidemezsin istemiyorum ben sen kendin çalış dedi evde,ama kendisi bunu yapıyor ve ben anlatamıyorum. Annesi de beni çok seviyor bende annesini,ama böyle aileden bu çocuk nasıl çıkmış anlamıyorum çok sinir bozucu huyları

Back
X