Karşılıklı aşk/hoşlanma nasıl oluyor?

Blondie12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
52
44
3
30
Herkese iyi günler.Belki dert değil ama benim başıma hiç gelmediği için sorunlu muyum diye düşünmeye başladım. Üniversitem bitmek üzere ama hiç ilişkim olmadı. Benim sevdiklerim beni sevmedi; beni sevenleri ben sevemedim. Bazen hoşlandığımı bile söyleyemedim ve ya sevgilisi vardı. Bazen kendime söylemeye bile cesaret edemedim. Bu işler nasıl oluyor? Karşılıklı hoşlanma nasıl bir şey? Bende bir sorun mu var? Çok kafama taktığım bir şey değil gerçi ama yine de tuhaf hissediyorum kendimi.

Ben de üniversite öğrencisiyim ve seninle aynı durumdayım.2 kişinin birbirinden hoşlanması benim için mucizevi bir şey.
Başka dertlerin yanında bizimkisi dert bile değil.O yüzden en büyük derdimiz bu olsun.

yakın bi arkadaşımın ilk sevgilisi üniversite bittikten bi sene sonra filan oldu. sosyal ilişkileri kuvvetli güzel hoş bi kızdı. ama kısmet olmadı. yani bu işlerin belli bi standartı yok. herkesin var benim nedne yok diye düşünmeyin. sizin hayatınız size özel, demek ki daha zamanı gelmedi.

Yani dert değil tabi ama nasıl oluyor o ya insan merak ediyor işte

Haklısınız zamanı gelince olur umarım

ben de önceden "aynı anda iki insan birbirini nasıl sevebilir yaaa" diye düşünürdüm

B Blondie12 Welldone0 Hoşlaşmak, birlikte bir şeyleri paylaşmak falan güzel de eğer öyle bir durumunuz olsa vazgeçmek zorunda olacağınız şeyleri düşünün bence.

Mesela üniversite yaşına bir daha dönemeyeceksiniz. Erkek arkadaşlarınızla ya da karma ortamlara girerken sıkıntı yaşayacaksınız. Belki giydiğiniz kıyafetlere karışılacak falan. Bence bunlar yokken gezin tozun. Arkadaş gruplarında takılın. Sonrasında illa ki burda eşlerinizi ve kayınvalidelerinizi bol bol tartışırız

Hayalini kurduğun onca şey tek bir bedende toplanmış gibi hissedersin..
Bakışı, gülüşü, duruşu, konuşması.. ah bir de o dudakları.. gibi terimler mevcutsa buna hoşlanma denir..
Aşk ise tarifsizdir..
Dünya'ya onun için geldiğini,bunca yıl yaşadığın herşeyin aslında bir nedeni olduğunu, gözlerine baktığında başka bir Dünya da var olduğunu, elini tuttuğun da artık hiç birşeyden korkmadığını.... diye uzayıp gidiyor benim tecrübem..
Şükürler olsun..

Bende platonik nasil oluyor hep merak ederdim. Benimle ilgilenmeyen, hakkinda fazlada bisey bilmedigim, bisey paylasmadigim bir insana durduk yere niye sevgi, aşk beslenir? Bence bu daha tuhaf

Platonik bence takıntıdan başka bir şey değil. katılıyorum size bu konuda

Aynen. Lisede surekli platonik takilan bir arkadasim vardi.

"Ayy guldu, ay sunu konustuk, ayy bana bakti... cocuk suraya gitmiş bizde gidelim noluurrr"

filan o kadar bunaldim ki kızla arkadasligimi kesmistim. Bir platonigi bitse baska platonigi basliyordu.

Fedakarlık illa ki olur ama kısıtlanmaya gelemem ben.Bir taraftan isterim birinin olmasını ama diğer taraftan da karşı taraf ne kadar iyi olursa olsun şu an olduğu kadar dertsiz olmam diye düşünüyorum.

Ben de bakışları,hareketleri yanlış anlayanlardanım.Hiç sevmiyorum bu yönümü.

Bende platonik nasil oluyor hep merak ederdim. Benimle ilgilenmeyen, hakkinda fazlada bisey bilmedigim, bisey paylasmadigim bir insana durduk yere niye sevgi, aşk beslenir? Bence bu daha tuhaf
Aşk,sevgi olmuyor.En fazla hoşlanma oluyor.Napayım ben de öyleyim işte.İlk gördüğüm şey dış görünüşü oluyor sonuçta.Fırsat verilse hoşlanma sevgiye dönüşür ama o fırsat olmuyor işte.

Bosver Yasin genc bi kere olsun tam olsun. Yoksa seçenekler arasında kayboluyorsun ve en olmazını gidip seciyorsun :) yas olgunlaşınca anca en doğrusunu görüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…