Aşk,sevgi olmuyor.En fazla hoşlanma oluyor.Napayım ben de öyleyim işte.İlk gördüğüm şey dış görünüşü oluyor sonuçta.Fırsat verilse hoşlanma sevgiye dönüşür ama o fırsat olmuyor işte.
Ben de hoşlandığımı söylemişimdir.Acaba bu yüzden mi olmuyor diye düşünüyorum bazen.Demek ki bu yüzden değilmiş.Sadece olmayınca olmuyormuş.Dış görünüşünü beğenebilirsin. Bende begenmisimdirde kalkip kimsenin pesine dusmedim nebileyim her hareketinden bisey cikartmaya ugrasmadim. Karsidan hicbisey goremezsem o kisi orada biter, kafama takıp takip etmem, dikkat etmem hicbiseyine.
Eşimin benden hoslanip hoslanmadigini anlayamamistim mesela pek. Arkadas adı altinda takiliyorduk ama resmen flörtlesme gibi belli bir adım da gelmiyordu mesela
. Bense oyle alengirli, kaçtı, kovaladı işlere hic gelemem. Ciktim dedim ki "ben hoslaniyorum senden, sende bunun bir karsiligi var mi?" Yok deseydi ogun eve döner unuturdum onu, bidahada gorusmezdim.
Neyse sonra evlendik. :d Evlenme teklifinide ben etmedim tabi
Ben de hoşlandığımı söylemişimdir.Acaba bu yüzden mi olmuyor diye düşünüyorum bazen.Demek ki bu yüzden değilmiş.Sadece olmayınca olmuyormuş.
Hareketleri yanlış anlamasam çok iyi olacaktı.Herhalde öyle olmasını istediğim için yanlış yorumluyorum.
Ben de sizin gibiyim biraz.Yani bir süre beklerim.Sonra ben söylerim.En azından kafamda acabalar olmaz.
Maalesef öyle yapıyordum.Bir daha yapar mıyım?Sonuna kadar evet.:)Ben normalde açılan taraf hic olmadim. Eşim istisnaydi, bir ilkti. Cünkü onunla olan sey uzaktan begenme, hoslanma degildi. Birlikte baya baya vakit geciriyorduk zaten gecenin körlerine kadar, birlikte degilsek surekli yazışıyorduk filan baktim ki bu durum iyice arkadasliktan cikti ben ufaktan hoslanmaya basladim ama karsi tarafin hala acilamadigi bir durumda ve acikliga kavusmasi lazimdi o yüzden en sonunda ben söyledim.
Yoksa bir sure uzaktan gorup begendigin, fazla iletisimin olmayan veya cok yesil isik yakmayan her hoslandigina gidip acilma bence
Maalesef öyle yapıyordum.Bir daha yapar mıyım?Sonuna kadar evet.:)
Acaba demekten iyidir benim için.
Herkese iyi günler.Belki dert değil ama benim başıma hiç gelmediği için sorunlu muyum diye düşünmeye başladım. Üniversitem bitmek üzere ama hiç ilişkim olmadı. Benim sevdiklerim beni sevmedi; beni sevenleri ben sevemedim. Bazen hoşlandığımı bile söyleyemedim ve ya sevgilisi vardı. Bazen kendime söylemeye bile cesaret edemedim. Bu işler nasıl oluyor? Karşılıklı hoşlanma nasıl bir şey? Bende bir sorun mu var? Çok kafama taktığım bir şey değil gerçi ama yine de tuhaf hissediyorum kendimi.
Ben de üniversite öğrencisiyim ve seninle aynı durumdayım.2 kişinin birbirinden hoşlanması benim için mucizevi bir şey.
Başka dertlerin yanında bizimkisi dert bile değil.O yüzden en büyük derdimiz bu olsun.
Bağlama numarası yoktur adamın bağlanası gelmiştir....kızlar bende sizdenim30 yasındayım sımdıye kadar karsılıklı seyler olmadı hıc :)) bende cok merak edıyorum .
mesela 3 4 ayda evlılık teklıfı alanlar oluyor nasıl erkegı baglıyorlar da teklıf edıyorlar sasırıyorum bana gelmez böyle erkekler
Maşallah öyle insanlara diyelim.Başka ne denir ki?:)kızlar bende sizdenim30 yasındayım sımdıye kadar karsılıklı seyler olmadı hıc :)) bende cok merak edıyorum .
mesela 3 4 ayda evlılık teklıfı alanlar oluyor nasıl erkegı baglıyorlar da teklıf edıyorlar sasırıyorum bana gelmez böyle erkekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?