• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılıksız aşkıma kavuşmak mutluluk getirmedi

Sen olmasan belki eski kiz arkadaşıyla barisacakti.Onu unutmak icin senle oldu demekki.Bu kadar kisa surede yeni ayrilmis biriyle olunmaz bence.Hem seni sevemez onu unutup hem onlara yazik belki barisacaklardi.Bu vebali nasıl aldin.?Belki de ah aldin da simdi mutsuzsun.

Benim aynısı başına geldi tam tersi şekilde.Okurken icim ciz etti.Beni unutmak için peşinde dolanan bir kızla olmuş(.Aramizin bozulma sebebi yurtdışı olması, aylardır ışşiz olmasi,evlilige hazir olmamasi ,kendinden kaynaklı sorunlar ama asla sevgisiz olması degil).Cok fena küfrettim ikisine de.Nisanlandigini soylemisti sok olmustum.Hic biri var dememisti.Aramiz bozuk da olsa konusuyorduk oylesine.Evlenmeden de son kez görmeye gelmişti.Yuzune yüzüne "Bir omur mutlu olmayın "diye diye yüreğim daglanmisti.O da aglamisti giderken..

Burdan pay hiç.Ha bunu yaşamasaydım da aynı yorumu yapardım.Gorunen köy kılavuz istemez.

Çok gözü kara davranmışsın.Simdi bedelini oduyorsun.

Ben öyle yaşamıştım bir ara işte.

Son düzenleme:
Durumun üzücü ama eşinin yaptıkları daha da kötü...

Diğerini unutmak için yada o anki hırsla sevmediği biriyle evlenmek neden?
Senin de hataların var ona odaklı yaşaman kendi benliğini unutup tamamen o olmaya çalışman...
Sana küçükseyerek tiksinerek baktığını dahi sezmişsin, çok zor bir durum...

Çıkmazdaysan ve gerçekten ilişki gittikçe daha da çekilmez bir hal alıyorsa söylemek zor ama boşanmaktan başka çözüm yok gibi...

Kızla ayrılması mucize mi oldu? Bu nedir ya? Hayatında birisi olan insanları röntgeni edenlerden nefret ederim ben. Hayatında birisi var size ait değil, izlemek nedir?
Sonra aynısı başınıza gelince yandım ah vah. Tövbestafurullah

Belki sen dolanmasan o boşlukta sana yanaşmazdı. Ama burda adam tamamen haksız demiyorum. Sadece benim sevdiğimi birisi dikizlese sonra mucize oldu ayrıldılar diye yanaşsa tahammül edemezdim. Suç sizde. Evlerden ırak. İnşaALLAH.

Kendinizi ilginizi biraz cekin. Duygularinizi dizginleyin. Kendinize cevirin yonunuzu. O zaman o da size donecektir diye dusunuyorum. Boyle de duzelme olmazsa daha fazla kendinizi bu mutsuzluga mahkum etmeyin.

Eşime evlenmeden önce hayatında bir başkası olmasına rağmen deli gibi aşıktım.elbette umutsuzdum. Bir şey beklemeden seviyordum .uzaktan bile olsa görmek yetiyordu.sosyal medyadan izlediği diziyi öğrenip o diziyi izliyordum. Sırf onunla aynı anda aynı şeyleri hissetmek için.
Ben hayatımda hiç kimseyle onunla olduğu kadar tam hissetmedim kendimi.
Derken bir mucize oldu.ayrıldılar kızla.benim ilgimi sezermiş hep .çok hızlı yola girdik.kızgın mıydı umudu mu yoktu bilmiyorum. Ama onu sevmesine rağmen benimle evlendi.
İtirazım yoktu.kaç ay her gün inanamayarak ayaklarım yerden kesilmiş vaziyette yaşadım. Uyurken seyrettim. Yok olmaya o olmaya başladım. Mimiklerim konuşma tarzım bile ona ayna görevi görmeye başladı. Yakışıklı,zeki,donanımlı biri.her bakımdan hayrandım.aslında hala öyleyim.
Onda bu kadar güçlü duygular yoktu. Başlarda yine yakındı ilgiliydi.
Ama son bir aydır sürekli tahammülsüz. Her sözüm batıyor. Her tavrım onu öfkelendiriyor.bazen onu bana bakarken yakalıyorum. Tiksinme var bakışlarında.küçümseme var. Artık aynı kanepeye dahi oturmaktan imtina ediyor. Ortak etkinlik yapmak istemiyor.sürekli hırçın. Konuşsam kısa kesiyor.
Şu an sahildeyim. Genç çiftler, yaşlı çiftler, liseliler. ..
Hiçbir zaman bana sevgiyle bakan bir göz göremeyeceğim. Bu tabloyu yaşayamayacağım. Yanlış tercihin ağırlığı bırakmayacak peşimi
Çok küçük umut kırıntılarına tutunuyorum. Boşanmak istiyorum. Ondan nefret ediyorum. Ama o kadar kısa sürüyor ki o kadar çabuk özleme dönüşüyor ki. Gidemiyorum, kalamıyorum da..
Hissediyorum yakında o söyleyecek.aslında lafın tamamı deliye söylenirmiş. Müdanasız sözleriyle çoktan yol ayrımına getirdi zaten.
Kimseye kaba değilken bana kaba davranıyor.
Ne yapmalıyım nasıl sevdirebilirim kendimi? Çaresizim , ne olur yardım edin .
Canımmm. Gercekten üzüldüm durumuna. En içten dileklerimle Rabbimin en güzel yolu karsina cikartmasi icin dua ediyorum. Eşinle hemen boşanma yoluna gitmek yerine bir müddet uzaklasmani tavsiye ederim. Hem bu süre zarfinda sen de kafanı toplarsin. Bir tatil olabilir mesela. O da biraz yalniz kalsin. Ama tabii gitmeden önce bu konuyu konuş. Ona biraz uzaklasmak istedigini söyle. Onun da düsünüp kararini vermesini istedigini söyle. Ve esin gercekten cok bencil birisi. Allahindan bulsun

Bence fazla duygusal bakıyorsunuz olaylara.Ben eşinizin eski sevgilide aklının kaldığını filanda dusunmuyorum.hayir bide adam size kötü bakıyor filan demissiniz Belkide bu adam huysuz bı adam.eski sevgilide kimbilir hangi tavrina dayanamadida birden bıraktı bilemezsin.bikere duygusallığı kenara bırak ve evliligimi nasıl kurtarabilirmi düşünün.evliligin kemale ermesi inanın birbirine alışma dönemi filan 5-6 yılı buluyor siz daha 2 yillikevlisiniz. Ortada şiddet,aldatma,iftira filan yoksa sadece karakter catismasiysa evlilik terapisiini oneririm.bikere evliliginizde tek taraflı aşırı tutku,aşk ve nefret gelgitleri yaşayan çok duygusal yaklaşımlar var.belkide esiniz bu durumdan bıkmış olabilir.psikolohjik sorunları olabilir.bilemedim şimdi.simdi siz en çok neden kavga ediyorsunuzbi yazinhele

Bence fazla duygusal bakıyorsunuz olaylara.Ben eşinizin eski sevgilide aklının kaldığını filanda dusunmuyorum.hayir bide adam size kötü bakıyor filan demissiniz Belkide bu adam huysuz bı adam.eski sevgilide kimbilir hangi tavrina dayanamadida birden bıraktı bilemezsin.bikere duygusallığı kenara bırak ve evliligimi nasıl kurtarabilirmi düşünün.evliligin kemale ermesi inanın birbirine alışma dönemi filan 5-6 yılı buluyor siz daha 2 yillikevlisiniz. Ortada şiddet,aldatma,iftira filan yoksa sadece karakter catismasiysa evlilik terapisiini oneririm.bikere evliliginizde tek taraflı aşırı tutku,aşk ve nefret gelgitleri yaşayan çok duygusal yaklaşımlar var.belkide esiniz bu durumdan bıkmış olabilir.psikolohjik sorunları olabilir.bilemedim şimdi.simdi siz en çok neden kavga ediyorsunuzbi yazinhele
cok guzel yazmissiniz alkis

boşanmak için bi sebep yok ki??kavga yok,aldatma yok,şiddet yok,belki de sen kendini öyle inandırdığın için her bakışı davranışı sana öyle geliyor olabilir;öğrenilmiş çaresizlik diye bir şey var,yani bişeye inana inana onu gerçek kılıyorsun.Sen de eşinin sana sevgisi olmadığını düşündüğünden hayat enerjin azalmış, muhtemelen kendine özen de göstermemeye başlamış olabilirsin,eğer böyle devam edersen gerçekten sevmiycek kocan seni...sen onu sevdiğini belli et hep öyle güzel bi hayat sun ki ona eski sevdiği kızı bile görse ben bu ihaneti evdeki o mükemmel kadına yapamam diye düşünsün...

Öyle bir çaresizce yazmışsınız ki benim içim sızladı resmen. Evlenmişsiniz ama karşılıksız aşkınız devam ediyor eşiniz sizi hızlı verilmiş bir karar ve hata olarak görüyor ne yazık ki.
Bırakın adamı. Sizi seven bir erkekle evlenin o zaman aşkı yaşayacaksınız

Başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk olmaz.Eşiniz için söylüyorım insan nasıl baskası mutsuzken mutlu olabilir ki o kız da siz eşinizle evlenirken ne kadar üzülmüştür kimbilir ...Güya eşiniz ona ders vermeye çalışmış ama sonra vicdan azabı çekmeye başlamış bunun cezasını da eşinizle beraber maalaesef siz de çekiyorsunuz.Birini yarı yolda bırakmak çok kötü bir durum yarı yolda bırakılan biri oldumuğum için söylüyorum 3 yıldır kendime yeni geliyorum ölü gibiydim . Sizle birlikte iken o kızla tam bitirememiş onla kalan yarım kalmışlık eşinizi ona çekiyor.

Sen paranoyaklik yapıyorsun. 2 yıllık evlilik yeni yeni boyle olduysa sıkıntı sende. o dusuncede olsayi en basta belli ederdi. 2 yil kendini gizleyemez ya... Sen benden sogudun diyene kadar neyin var. Canin birşeye sıkkın ve bu şekilde dışarı atıyorsun. Benimle paylaş demeyi dene. Yada farkinda olmadan birsey yaptigim icin bu tavırlarında onlarin bedeli mi de. Ve bu kadar da düşkün olma. Bir muddet ayri kal. Ama öyle bi sekilde git ki ozlesin seni ozlet kendini. Bosluga mi dustu derdi mi var bosanmak mi istiyo neyse istediği çıkar ortaya.

Kendinizi nasıl sevdirebileceğinizi düşünüyorsunuz hala. Zorla sevgi olur mu? Olursa da sonu böyle olur.

Ama onu sevmesine rağmen benimle evlendi
Hiçbir zaman bana sevgiyle bakan bir göz göremeyeceğim.

Ben de yeni platonik aşktan çıktım.. Uzaktan takibinizi, sevginizi öyle iyi anlıyorum ki.. Sevilmemenizi öyle iyi anladım ki. Size tiksinerek bakmasını ne hissettiğinizi.. Karşınıza alın konuşun bence, neden deyin. Gerekirse kırın dökün bunu hak etmediniz siz...

Ben de yeni platonik aşktan çıktım.. Uzaktan takibinizi, sevginizi öyle iyi anlıyorum ki.. Sevilmemenizi öyle iyi anladım ki. Size tiksinerek bakmasını ne hissettiğinizi.. Karşınıza alın konuşun bence, neden deyin. Gerekirse kırın dökün bunu hak etmediniz siz...
Herşeyin hayırlısını dilemek lazım sanırım. Bir şekilde elde etmek mutlu etmiyor o sevmedikten sonra. Keşke hiç bulaşmasaydım.

Herşeyin hayırlısını dilemek lazım sanırım. Bir şekilde elde etmek mutlu etmiyor o sevmedikten sonra. Keşke hiç bulaşmasaydım.
Hatayı en başta onunla evlenerek yapmışsın insan aşık olunca mantıklı düşünemiyor işte peki eşin sonradan sevmedi mi seni hiç

Back
X