- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
- 18
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
Canım o kadar uzun ki :) yeni başladığım bir yerde birisi var ona platonik aşığım yani onun duygularını bilmiyorum olay bu :)Önceki konuyu bi özetleseydiniz keşke
Ne biliyim orda görmedi kimse herhalde ondan yazdım burayaKız eski konuna devam etmelisin. Ayrı konu açmiciktin
Gerçekten mi ?Duygularının karşılığı yok.
Sanmıyorum canım ben Mutlu oliyim diye diyorsun. Cocuk senden yesil ışık bekliyo ama ayni zamanda kendindende ödün vermemeye calisiyo. Bilmiyorum ama bana boyle geliyor. Sana denicek birsey yok ki. Ayni sekilde devam et. Ilani ask etmemissin ya sonucta
Gerçekten mi ?
Gerçekten miBence ilgini anladı ve karşılıksız olduğu için sert davranıyor artık.
Nefes alamıyorum..Adam sana sevgilisi olmadığından bahsetmiş önceki konunda . Seni niye ilgilendirsin özel hayatı ki bilgilendiriyor . Bana o kadar da umutsuz gelmiyor durumun ama çok acele ediyorsun zamana bırak .
Ya Aslicim bu ask seni iyice aptallastirdi. (Yanlis anlama canim) Ben olsam hayatta boyle bekleyemem senin gibi. Soylerim bir sekilde. Karsiligi varsa ne ala, yoksa da yoluma bakarim. Belirsizlik beni sinir eder. Burcun ne senin?Gerçekten mi
AkrepYa Aslicim bu ask seni iyice aptallastirdi. (Yanlis anlama canim) Ben olsam hayatta boyle bekleyemem senin gibi. Soylerim bir sekilde. Karsiligi varsa ne ala, yoksa da yoluma bakarim. Belirsizlik beni sinir eder. Burcun ne senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?