- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
- 398
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
Nefes alamıyorum..Allahım yardım et bana ne olur al onu kalbimden..
Seninle ilgilense mesajın devamı gelirdi. Öyle sevda olup olmadığını hissetseydi eğer ilgi gösterirdi belli ilgilenmiyor işteEvet arkadaşlar çıkarken iyi akşamlar dicekken telde konuşuyordu bende asansördeydim o arada ( benim dün paylaştığım şarkıyı açmış bir yandan söylüyor bir yandan elinde evrak vs. Yanımdan geçe geçe söyledi ) saf saf baktım arkasından n'oluyo diye..
Sonra ben mesaj attım buna ( abisiz )
Mesaj detayı :
ben : iyi akşamlar dedim size telefon vardı elinizde duymadınız neyse artık dedim Gülücük koydum
O : Sana da iyi aksamlar o zaman Aslı dedi
Bende teşekkür ettim
Şuandan itibaren ümidi kestm kardeş demedi adımı söyledi ama sanki sert gibi..
Devamıda gelmedi zaten..
Bu arada mesaj atmadan önce son girme zamanı 1.30 gece dün. Ben mesaj attım bugün 19.00 gibi hemen girdi ( tabi mesajı görmedi girmedi yani )
Sonra tekrar girdi ve yazdı.
Benimde yazmamı bekledi böyle mal gibi ekrana baktım çevrimiçiyken..
Durum bu.
Söylediği şarkı sen sevda mısın yoksa ?
Söz yapıcam söz..Onceki konuna yorum atmamistim ama okumustum hani geri cekicektin kendini niye iyi aksamlar dedim duymadn filan diye de msj atiyorsun birak o sana desin iyi aksamlar diye zorla iyi aksamlar dedirtiyorsn konusma mesafe koy bir sure pek yapabileceğinide sanmıyorum ama kendi iyiligin için yap bunu!
Yorumuna katılıyorum konu sahibi ilgilenmese agirdan alsa kendini karsilik bulabilir belki ama bu sekilde pesinden kosmaktan baska birsey yapmış olmuyorYa amma yüklendiniz kıza bence erkek kişi de flörtlesiyor ama kızı anlamaya çalısiyor aynı şeyleri Oda düşünüyor olamaz mı belki pes ettirip açık vermesini istiyor olamaz mı ?Ben boş olmadığını hissediyorum ama artık normal davranmalisin yeterince açık vermissin .gelgi t yaşama çok normal ama bekle az sabır önüne bak etkilendiğini adamı tanımaya çalış belki sen gözünde buyutuyosun belki mükemmel değil az sakin lütfen
Niye biraz oluruna bırakmıyorsun ki her hareketinden anlam çıkarıp kendini üzeceğine biraz bekle derim ben. Kaçan kovalanır ilgini hissederse ki bence kesinlikle biliyor kaçacaktır. Bence ilgilendiğini belli etme. Zaten istiyorsa bir şekilde iletişime geçecektirTamam yeter yatamam demeyin bişe anladım tamam.. Üzülüyorum ne olur tmm..
Tmm..Niye biraz oluruna bırakmıyorsun ki her hareketinden anlam çıkarıp kendini üzeceğine biraz bekle derim ben. Kaçan kovalanır ilgini hissederse ki bence kesinlikle biliyor kaçacaktır. Bence ilgilendiğini belli etme. Zaten istiyorsa bir şekilde iletişime geçecektir
Seninle konusana kadar konusma konusursada iyi saol de kestir at yogunmus gibi takil eger ilgisi varsa konusmaya devam eder yoksa zaten ilgilenmez seninle sende emin olmuş olursun en azindan pesinde boşa kosmazsnSöz yapıcam söz..Ben o telefonda bana bişe dicek sandım ondan açıklama yaptım sabah hiç konuşmadık çünkü..
Hayır hayır tirip atmadım ki sadece ona kusura bakmayın iyi akşamlar dedim duymadınız elinizde telefon vardı dedim çünkü diğerlerine söyledim iyi akşamlar diye ( gündüz konuşmadık ya bende normalmişim hani tavır yok gibisinden öyle dedim)Diger konularini biliyorum. Ufacik seylere anlam yuklemekten vazgecmelisin. Kendi ozel hayatiyla ilgili bilgi vermesi sana yesil isik yaktigi anlamina gelmiyor. Herkes hayatinda olan arkadaslarin, insanlarin hayatlariyla bilgi sahibi olmak zorundadir. Belki sadece muhabbet icin sevgilim yok muhabbetini acmistir.
Bu konuya gelecek olursakta. Iyi aksamlarinizi duydu veya duymadi. Tripli mesaj atmakta ne? Ne munasebet? Elin adamina abi kardes derken bana iyi aksamlar demedin diye gonul koyuyorsun. Kalbini kirmak istemiyorum ama olaylari cok yanlos anladigin icin bu duruma dustun adamin yaptigi bir sey yok. Silkelenip kendine gelmeni oneririm. Eski konularindan devam etsen daha mantikli. Guncelleme yapildi diye dipnot yazabilirsin.
Tamam o zaman hiç günaydın filan demiyim ben öyle sabah işe gittiğimde direk odama gidiyim.Seninle konusana kadar konusma konusursada iyi saol de kestir at yogunmus gibi takil eger ilgisi varsa konusmaya devam eder yoksa zaten ilgilenmez seninle sende emin olmuş olursun en azindan pesinde boşa kosmazsn
Hayır hayır tirip atmadım ki sadece ona kusura bakmayın iyi akşamlar dedim duymadınız elinizde telefon vardı dedim çünkü diğerlerine söyledim iyi akşamlar diye ( gündüz konuşmadık ya bende normalmişim hani tavır yok gibisinden öyle dedim)
Hayır..cesaretini topla ve karsisina cikip herseyi anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?