Karşılıksız. Bu sefer son siz ne derseniz o olucak.. :(

Zorluyorsun,anlam çıkartmaya çalışıyorsun ama bence akışına bırak. Bugün bir girişimi yok diye 1 ay sonra olmayacak denemez. Ama iyi akşamlar dedim görmedin diye mesaj atmak baya gereksiz olmuş. Bırak o sana yazsın,koşsun. Acele ediyorsun her gün bir konu açıp ne yapayım ne yapayım diye. Karşısında komik duruma yada peşinden koşuyor durumuna düşürme kendini bence.bekle

Yaşın kaç bilmiyorum ama eminim senden büyüğümdür.ister abla tavsiyesi de,ister teyze vs tavsiyesi de ama bi dinle beni:git açık açık konuş ,böyle yok çevrimiçi oldu,yok paylaştığım şarkıyı söyledi,yok bu sefer kardeş demedi diye diye kabız olacaksın:)en kötü ihtimalle reddedilirsin ve en kötü cevap bile belirsizlikten iyidir.duygularınız karşılıklı değilse önüne bakarsın.
Özet:seviyorsan git konuş bence.

Akrep ya hayır öyle birisi değilim ben onda farklı bişe gördüm yemin ederim etrafımda çok kişi var ama ondan etkilendim bazı hareketleri ışık verdiği için..
Ooo bayilirim akreplere. En cekici burc. Canim bence konus. Yuzyuze konusamiyorsan da, mesaj yaz. Ama acik ve net. Aslinda yuzyuze konussaniz cok daha etkileyici olur. Eminim cok etkilenir bu durumdan. Ama tabi cevabi olumsuz olursa, isten ayrilmak durumunda kalabilirsin. Oyle bir imkanin varsa git konus. Madem etrafinda birsuru insan var, madem ozguvenin yerinde, hic takma, utanma konus. Olumsuzda olsa, uzerinden bir yük kalkacak emin ol. Sonra baska denizlere yelken acarsin.

Aynen bak herkes ayni seyi soyluyor. Bence bunu yapmalisin.

Ya kızlar demis kestirip atmis diye ama banada sitem eder gibi geldi. Sanki bu nereye kadar böyle gidecek der gibi. Inan seni kandırmak veya umutlandirmak gibi bi niyetim yok sonucta objektif bi site sanirim vakis acisiyla alakali ama emin ol sadece hissettiklerimi söylüyorum. Neden kardes degilde Asli

Ya bilmiyorum bilmiyorum....

Yelken filan istemiyorum Vazgeçtim artık işime bakıcam sadece..

Bence o senin hoşlandığını biliyor. İki ihtimal var:
Senin gibi duygular beslemiyor ama ilgin onun hoşuna gidiyor.
O da hoşlanıyor ama iş arkadaşı olduğunuz için endişeleri var o yüzden tam açılamıyor. Şirkette dedikodu olur vs...

Sen hoşlandığını yeterince belli etmişsin zaten, bundan sonra kendini geri çekmen daha doğru olacaktır. Eğer onun da ilgisi varsa zaten açılacaktır, yoksa da daha fazla kendini yıpratmadan bu konu senin tarafından da kapanır.
Aksi taktirde sürekli ondan bir adım beklerken her şeye daha da çok anlam yükleyip, daha da çok bağlanacaksın. O yüzden artık kendini çekmen gerekiyor bence.

Bu arada "Benim de yazmamı bekledi böyle mal gibi ekrana baktım çevrimiçiyken.. " yazmışsın, nasıl anladın yazmanı beklediğini ?

Ben yazarken bekledi çıkmadı

Duyguların karşılıksız. Hareketlerinden anlam çıkartmaya çalışıyorsun ama hiç sana ilgisi varmış gibi durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…