- 2 Ekim 2015
- 1.413
- 1.124
- 53
- 41
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
evde mi kaldı onlar? samimi soruyorum,pek inandırıcı gelmedi.
Fazla almiyoruz ama isci kadar da almiyoruz.
Esnaf işi bir nevi. Tabela yapıyor kısacası. Yani çok büyük bir sirketi falan yoksa denilen doğru olabilir. Sadece çalışan ise yine denilen ler doğru olabilir. Bir aile var tanıdığım. 3 kardeş aynı işe girdi. Biri işini büyütüp ev bark sahibi oldu.Hanımlar biriyle tanistirilmak isteniyorum fakat cevremde herkes birseyler söluyor bu kisi reklamcilikta lazer operatöruymus bu is hakkinda bilgim yok sizlerin var mi ? İkincisi diyorlar ki sen ogretmensin ne kadar uyumlu olursunuz yarin obur gun issiz kalir .Yasim 29bir firsat verip vermemekte kararsiz kaldim gelecek acisindan isi beni dusundurdu aileyi gecindirebilir mi ?bu is nasil bir is? Ogretmen olan ben onunla uyum saglayabilirmiyim ?Bana diyorlar memur oldugun icin parana geliyor .Beni bilgilendirin bir turlu karar veremedim.
Canım sen sevgilisin. Gönül işi başka. İnşallah ta yanılmıyor sundur. Ama görücü usulü eş arayanlar da bu uyanıklık olabiliyor. Bunu da kimse bilemez ailenin çocuğun beynini okumak mümkün değil. X diye bir kız var hem devlet memuru rahat edersin lafı ile hadi bir görüşelim diye yola çıkan çok var.Ben univ mezunu olacak hemsireyim kpss hazirlaniyorum Allah nasip ederse atanirim diye dusunuyorum atanamasam da ozel sektorde de is imkanim cok fazla . Bu arada erkek arkadasim lise mezunu torna bolumunden ve uzun yillardir ozel sektorde montaj kaynak vs yapiyor.Bundan bi gun olsun utandigimi hatirlamiyorum bi gun olsun acaba beni meslegim iyi maasim olacak diye mi istiyor diye dusundugumu.3 senedir de beraberiz benim hayatimda tanidigim en iyi kalpli insan belki kitap okumaz bazi zevklerimiz uyusmaz ama ben onu bu haliyle sevdim ve evlenmeyi dusunuyorum . Sizin yaptiginiz hesaplar maalesef cok aci ve yasim geldi diye evlenilmemeli bunu bilin istedim.para hesabi yapiyorsunuz demiyorum ama bir insani tanimadan karakteri hakkinda boyle olumsuz dusuncelere kapilmaniz,meslegi nedir diye sormaniz bile kucuk gordugunuz anlamina geliyor.bence siz de bu kisiyle tanismayin zira kendinize simdiden uygun gormuyorsunuz bosa vaktinizi harcamayin herkes kendi yoluna gitsin
Sorma bak
Konu Sahibi ile öğretmeniz. Ben en son yaşadığım travma geçmedi .Görüştüğüm kişinin 4.ogretmeniyim bir de ben uzaktayim nasıl tanicak edecekmis. Adamın işi zaten güven vermiyor .
Anlamiyorlar iste hala is kucumsuyor diyenler var.Sirf konusmak icin konusuyosunuz ogretmen degilim ama bu gercek diyorum ya gercek bizzat adamlardan dinledim bu dusunceleri cunku.bende meslektas isterim cunku benim meslegimi her erkek kaldiramaz beni anlamasi mumkun olmaz ki isterse is adami olsun trilyonlar kazansin elbet bir gun huzurumuz bozulur ben doguya gidicem gelicek mi o adam mesela ? Hem herkes oyle kolay okuyup bir yerlere gelemiyor bazilari disini tirnagina katiyor meslek ediniyor sonra biri gelip aa bunun geliri iyi ben buna borclarimi odetirim ev aliriz araba aliriz gelinligi sen alsan sunu yapmasam olur mu diyerek belkide en buyuk hayalin olan seyleri mahvedicek.ben okumusum surunmusum meslek sahibi olmusum serseri gibi gezmis tozmus yemis icmis borc girtlakta adamla neden evleneyim ben yuruyen bankamiyim neden para giriyor isin icine neden para mevzuu aniliyor neden sirf gulumsemem icin iyi niyetim icin gelmiyorda meslegim icin geliyor.bir takmissiniz yok efendm hava atma burda bilmem ne ama bu gercek siz ne derseniz diyin bu var ve cok rencide edici hava atilacak bir durumda degil ustelik magduriyettir bu
Tesekkur ederim yorumun icin .Canım sen sevgilisin. Gönül işi başka. İnşallah ta yanılmıyor sundur. Ama görücü usulü eş arayanlar da bu uyanıklık olabiliyor. Bunu da kimse bilemez ailenin çocuğun beynini okumak mümkün değil. X diye bir kız var hem devlet memuru rahat edersin lafı ile hadi bir görüşelim diye yola çıkan çok var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?