- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Kimisi çok parası olmasına karşın sevmek sevilmek ister sevecek insan bulamaz kimisi de parama göz dikiyor der :) :) :) Komik :)
Çoğu erkek öğretmenle evlenmek ister memura baya haklarda verildi vs... Bu nasıl bir düşünce yapısidir Benim mesleğim için kurulacak evlilikten ne hayır gelir Allah aşkına? Para olsun fakat ne dış görünüm ne karakter ne tensel uyum bunların hiçbir önemi yok öyle mi? Para için tercih edilen kadın olmak gerçekten acınılası bir durum... bir de bu durumu üstünlük olarak görmek çok daha acınılası...Çoğu erkek öğretmenle evlenmek ister , evde oturan kadınla evlenmek istemezler geçim şartları zor ki memure epey haklarda verildi
Çoğu erkek öğretmenle evlenmek ister memura baya haklarda verildi vs... Bu nasıl bir düşünce yapısidir Benim mesleğim için kurulacak evlilikten ne hayır gelir Allah aşkına? Para olsun fakat ne dış görünüm ne karakter ne tensel uyum bunların hiçbir önemi yok öyle mi? Para için tercih edilen kadın olmak gerçekten acınılası bir durum... bir de bu durumu üstünlük olarak görmek çok daha acınılası...
Evet evi ben gecindireceksem niye evleneyim evlilik bu mu .İsi duzgun olmali yanlismiyim ozaman ogretmen hurdaciyla bile evlenir burdakilere baksak.
Çok doğru söyledin.Rol yapmayan bir erkek bulursak bir de seversek bizden mutlusu olmaz..Tesekkur ederim tanima firsati vericem zaten umarim korktugum gibi olmaz beni ben oldugum icin sever isim icin degil .Zaman bozuk herkese guven olmaz oyun oynayan seviyor rolu yapan cok .
Meslepimi sevecek diye düşünme.Çok var böyle evli.Belki çok düşük almıyordur ki.Bir tanı.Çevrende bu vakte kadar da olmamışBelki bunla mutlu olacaksındır.Sen uyumunuza ve kişiliğine sadakatına bak.Sana gebe kalsın daha iyi.Başka türlü burunları büyüyor.Eskiler ne demiş kocanın iki kaşığı varken birini kıracaksın.Varlık yaramıyor bunlara.Es te bulamiyorum yaaa yasim geciyor .Okul da da bulamiyorum kendi meslektaslarim dan onlar ayri bir alem kaldim boyle ne yapsam bilemedim .Tanisam bu kisiyi severim belki ama o benim meslegimi mi sevecek beni mi((
Benim öğretmen arkadaşım kamyoncuyla evlenmişti.
Bir tanıdığımda kahveciyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?