Karsıma çıkan eş adayı bir bakarmısınız ?

Ve bir erkekte bir kadınla ona karşı hiç birşey hissetmesede cinsel ilişkiye girer ve onu hayatından anında çıkarabilir
Kimisi çok parası olmasına karşın sevmek sevilmek ister sevecek insan bulamaz kimisi de parama göz dikiyor der :) :) :) Komik :)

Çoğu erkek öğretmenle evlenmek ister , evde oturan kadınla evlenmek istemezler geçim şartları zor ki memure epey haklarda verildi
Çoğu erkek öğretmenle evlenmek ister memura baya haklarda verildi vs... Bu nasıl bir düşünce yapısidir Benim mesleğim için kurulacak evlilikten ne hayır gelir Allah aşkına? Para olsun fakat ne dış görünüm ne karakter ne tensel uyum bunların hiçbir önemi yok öyle mi? Para için tercih edilen kadın olmak gerçekten acınılası bir durum... bir de bu durumu üstünlük olarak görmek çok daha acınılası...

Zamane erkek için bunlar önemli onlar o kadar duygu seline takılmazlar ,

Ya niye küçümsüyorsunuz ? Yalan mı eskiden kadınlar sağlam kapı arardı artık erkekler arıyor. Kaç kişi hadi deyince devlet memuru olabiliyor artık? Devlet memurluğu demek garanti demek çoğu insanın gözünde. Arkadaşım ince ele sık doku derim. Adam senin kadar kazanmalı ki aşk bitip evliliğin gerçekleri başlayınca senin içine oturmasın onun da gururuna dokunmasın bazı şeyler.

Burada konu sahibini yargılayanları anlamıyorum. Bir kadın "ben çalışıyorum ama kocam çalışmıyor " diye konu açsa (ki açanlar çok oldu) adama etmediğiniz hakaret kalmaz, eve ekmek getirmeyene erkek mi denir bile dersiniz. Kadında burada adam işsiz kalır mı? Nasıl bir meslek diye sormuş.
Öğretmenlik eve garanti para gelişi demektir, işsiz kalmamak demektir. Ülkemizde maalesef artık böyle eşler aranıyor.
Eğer sevgiliniz bilmem kaç yıllık sa gözünü kapat , işsiz olsa da evlen derdim. Ama adamı tanimiyorsun düşün derim. Hakkinizda hayırlısı..

Bende en son kötü bir tecrübe yaşadım .Görücü usulü olunca ısmarlama oluyor sanki. İlL görüşmede sadece dış görünuş devreye giriyor.Halbuki sosyal ortamda tanıdığımız biri olur ısalllah. Ben o kişi ile görüşmeden önce çok dua ettim hayırsızsa olmasın.Benimde kafamda çok soru işareti vardı. Kafamı cok şartladum .Çünkü memleketine dönme hayali ağır bastı. Sonra olmayinca çok yıkıldım Dikkatli olun aman kafanızda soru işaretlerı varsa sırf yanlızliktan kurtulmak adına yanlış karaR vermeyin.Ben belki de sadete memleket adına adam gözüme iyi gözüktü ama düşününce hayatımda çok eksi durumu olacaktı. Hayirlisi denemeden tecrübe edinmeye olmuyor.Sonucu

S Sadecesen2 Benim cümlemi nasıl sekse bağladınız hanımefendi? Düşünce yapınız fazlasıyla garip. Neyse siz en iyisini biliyorsunuz hayatınızda başarılarr :)

Derdim konu sahibini yargılamak değil tabiki es seçimi yapılırken dikkatli davranması gerekecektir fakat yargıladığım durum kendilerini kaf dağında ulaşılmaz bir statü sahibi olarak görmeleridir sadece ben öğretmenim garanti isim var kim bu şartlara sahip kadın istemez ki diye bir yaklaşım cok yanlış sadece bunun üzerine kurulan bir evlilikten pekte birsey beklememek gerekir bir tür is ortaklığı gibi kurulan bir evlilik duygusuz ve hissiz... Ayrıca her erkegin böyle bir es istediğinden bahsedilmiş bu durumda istedikleri sizler değil eve sağlıyacağiniz maddi gelir olsa gerek diye düşünüyorum... çevremde bu tür olaylara çok rastladım beyefendi memur eşi de öğretmen fakat mantık evliliği yaptığını söyleyip sağda solda aşk dileniyorlar... sonrasında gelsin aldatmalar ve sınırsız boşanmalar... Benim tek demek istediğim mantık değil aşk evliliği de olmalı karşısındakini sadece statü olarak değerlendirip ön yargıli olmamalı maddiyat bu derece duyguların önüne geçmemeli ve egolar gereksiz yere bukadar tavan yapmamalı gerçekten komik oluyor...

Evet evi ben gecindireceksem niye evleneyim evlilik bu mu .İsi duzgun olmali yanlismiyim ozaman ogretmen hurdaciyla bile evlenir burdakilere baksak.

Benim öğretmen arkadaşım kamyoncuyla evlenmişti.
Bir tanıdığımda kahveciyle.

Bence "işçi" yseniz yorum da yapmayın nefes te almayın sonuçta işçi siniz. Ben böyle bir ne oldumculuk görmedim. Çevremde memurlar da var. Bir de adam da üniversite mezunu. Tahsil olarak denklik var yani. Bi erkek kardeşim var bekar, memur gelin falan duyarsam kaç diyecek hale getirdi bu konu.

Öncelikle etrafındaki insanların yorumlarını düşüncelerini dikkate almayarak bu işe başlayabilirsin.Bu şekilde çünkü zarara uğrayan sen olursun. İleride de şayet evlensen bile insanların düşünceleri ile bunları dikkate alarak boşanmaya kadar gidecek bir evliliğin olur kanaatimce.
Şimdi ise öncelikle bir tanı istersen en azından kişiliği huyu karakteri vs. nasılmış tanımaya çalış derim sonra detayları düşünürsün

gercekten maaş arayan erkek bı haylı cok ben sızı anlıyorum ve hak verıyorum.ogretmen olman memur olmayan bırısı ıcın cok buyuk bı artı bencede...burdada gorucu usulu yaygın ogullarına kız arayan hanımlar ' özellıkle calışan arıyoruz' dıe belırtıolar...yanı bu cok onemlı aslında...helekı erkekde memur deılse ...ama bı görusmekten zarar cıkmaz.kafana yatmazsa yok dersın..paran ıcın ıse anlarsın zaten bellı eder kendını karakterı...

Şart değil memuriyet sevdiysen ya.İnsanın karşısına sadece memur çıkacak diye birşey yok.Bugünkü aklımla bunu derim.Senin maaşın da var nihayetinde.Nekadar kazanıyormuş borcu var mı onu da öğren.Uyumunuza bak.

Tesekkur ederim tanima firsati vericem zaten umarim korktugum gibi olmaz beni ben oldugum icin sever isim icin degil .Zaman bozuk herkese guven olmaz oyun oynayan seviyor rolu yapan cok .
Çok doğru söyledin.Rol yapmayan bir erkek bulursak bir de seversek bizden mutlusu olmaz..

Es te bulamiyorum yaaa yasim geciyor .Okul da da bulamiyorum kendi meslektaslarim dan onlar ayri bir alem kaldim boyle ne yapsam bilemedim .Tanisam bu kisiyi severim belki ama o benim meslegimi mi sevecek beni mi((
Meslepimi sevecek diye düşünme.Çok var böyle evli.Belki çok düşük almıyordur ki.Bir tanı.Çevrende bu vakte kadar da olmamışBelki bunla mutlu olacaksındır.Sen uyumunuza ve kişiliğine sadakatına bak.Sana gebe kalsın daha iyi.Başka türlü burunları büyüyor.Eskiler ne demiş kocanın iki kaşığı varken birini kıracaksın.Varlık yaramıyor bunlara.

Erkekler çok bencil ve maddiyatçı o da var.Hep kendi rahatları...Ama başka çare yok.Tanı .Anlarsın kınuşmalarından samimiyetini..

işin zor...
görücü usulüne bu yüzden karşıyım, çünkü bana göre görücü usulünün iki temel kriteri var
1. aile 2. iş durumu
yani görücü olarak gidilen kızın ailesi bir kere çok önemli olur aile iyiyse akla yattıysa görücü gidilir
ikinci durumda da erkeklerin tercihleri yine ikiye ayrılır
1.karım çalışmasın evinin kadını çocuklarının anası olsun
2.makul bir işi olsun ama çalışma şartları ağır olmasın evine de zaman ayırabilsin.
farkındayım çok kabaca bir genelleme oldu istisnaları ayrı tutuyorum

bu aşamadan sonrası şans ve karaktere göre değişir
kimisi aradığını bulur nokta atışı yapar, dış kriterler kafaya uyduktan sonra karakterler de uyar bir sevgi ve sıcaklık olur ne güzel
ama bir başka seçenekte şartlar ortalama durumda tatmin ediciyse öylesine evlenilir çünkü maalesef bazı kadınlar "evlenmese ölecek" hastalığından muzdaripken bazı erkekler de "sıcak yemek+ev düzeni+düzenli seks" denkleminde algılarlar evliliği...
tabi şu alternatif de var şartlar uygundur ya da tam tatmin etmez, yakınlaşma, duygusallık olmazsa bir başka görücü seçeneğine doğru yol alınır.

kabul edelim ki toplumda büyük bir çoğunluk evliliği yaşamın bir gerekliliği olarak görüyor yani iyi kötü mutlaka olmalı diye... yıllar önce bir arkadaşım anlatmıştı. annesi apartmandan çıkarken kapıda yabancı bir kadına rastlıyor kadın "bu apartmanda evlilik çağında kız var mı?" diye soruyor. görücü usülü deyince aklıma hep bu örnek gelir.

uzuuuun mesajımı okuduysan konu sahibi, bu konuyla alakalı söyleyeceğim şey: görüşmeden bilemezsin görüşeceksen de önyargılarından sıyrılmalısın.
ama asıl tavsiyem, daha dışadönük ve sosyal bir hayat akışı tutturup ihtimalleri kendin belirlemen, yani mümkünse severek evlenme seçeneği için çaba sarfetmen...
"yaşım geçiyor, düzenimi kurmalıyım" düşüncesini saplantı haline getirme, bu senin sağlıklı karar vermeni engeller.

Reklamcılıkta iyi para var diye biliyorum ama alanına göre değişiyormu bilemem. Tanışıp sorman gerekli ama paradan önce bakalım için ısıncakmı sevebilcekmisin o var.bence kimseyi dinleme. Evlenecek olan sensin bazen para önemli olmayabiliyor önce insan olsun seni üzmesin sana değer versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…