- 12 Şubat 2016
- 339
- 255
- 18
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
30 olcaz .Ogretmen erkekler evlenmek icin can atar ama kendi okulundan olunca yuzlerine bakmazlar yada bana .cirkin degilim ama disaridan ciddi gorunuyorum o yuzden yaklasmiyorlar tanima firsati verseler belki ama yokDiger bayan arkadaslara bakiyorum hemen sevgili olmuslar benim neyim eksik .Evet konuskan degilim ,cekingenim ama bu taninmaya deger olmadigimi gostermez .Evlenemeyecegim ya (
Normal sartlarda ödenir elbet. Ama başka türlü nasıl anlayacaksın ki adamin niyetini. Yani parana geliyorsa bunu en hızlı şekilde ogrenmen gerekir diye düşünüyorum.Ben oyle yapamam oderim yani.
Sevmek sevilmek istiyorum .Neden bu duygudan mahrum kalyim.Sonra cocugum olsun ,yuvam olsun .Esimi mutlu edebileyim vsssEvlenmez zorunda misiniz?
Bak şimdi şöyle düşün. Nasıl bir eş istiyorsun? 25 inde 26 sinda evlenenlerin hepsi çok mu mutlu. Ben de devlette ogretmenim ve yaşım sana yakin. Ama bana ohhh maaşı var. Yarım gün çalışıyor. Para da kazanır,yemekte yapar. Cocukta bakar düşüncesindeki bir adam çok çok çok itici geliyor. Ben evlensem bile oncelikle bir bireyim. Kendime zaman ayirmak isterim, kendimi gelistirmek isterim. Devlette çalışıyorum ama kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Evlensem de böyle olsun isterim. Kaba olacak ama seni hizmetçi+damızlık+ banka olarak goren birinle evlenecegine evlenme. Kendine değer veren birini bul.30 olcaz .Ogretmen erkekler evlenmek icin can atar ama kendi okulundan olunca yuzlerine bakmazlar yada bana .cirkin degilim ama disaridan ciddi gorunuyorum o yuzden yaklasmiyorlar tanima firsati verseler belki ama yokDiger bayan arkadaslara bakiyorum hemen sevgili olmuslar benim neyim eksik .Evet konuskan degilim ,cekingenim ama bu taninmaya deger olmadigimi gostermez .Evlenemeyecegim ya (
Kendisi soylemez.Baska nasil ogrenirim.Serbest meslek ise kesin parana geliyordur adamın borcunu soruştur bunlar
kredi kart
vergi borcu
bağkur borcu
ailesi için ödediği borç
Kendisi soylemez.Baska nasil ogrenirim.
Konu Sahibi ile öğretmeniz. Ben en son yaşadığım travma geçmedi .Görüştüğüm kişinin 4.ogretmeniyim bir de ben uzaktayim nasıl tanicak edecekmis. Adamın işi zaten güven vermiyor .Birde seçme yapiyör. O yüzden serbest meslek küçümsemek değil artık kafa rahat olsun denklik açısından .Baksanıza ne hale gelmiş öğretmenler.Bu Devirde koca bulmak için öğretmen olacaksınız kızlar karaborsa gibi bişey. Bi araştırınız hakim savcı kesiminin % 90 ı öğretmenle evlenir.ısmarlama olur. yanlızca öğretmen kızlara bakılır. aynı şekilde üst düzey memur kesimi mutlaka öğretmen alır.Bekar kalan hiç öğretmen kızımız yoktur sanırım
Kardeşinin ağzını yokla yada kaynananın gerçi kaynanalar çok sinsi olur veya akrabalarını tanıyorsan ordan da ağızlarını yoklamanı tavsiye ederim , birde kurşun altın doğuda mesleği asker olanlar bakıyorumda hep ailelerine paralarını yolluyorlar bu evlatları paraları nasıl gursaklarından geçiyor , hayret ediyorum , normal askerde olmayanlar haydahay aileleri paralarını yer
Kesinlikle bende yalnizim ve gurbetteyim .Artik sira buna geldi ama olmayincada olmuyor kendimi sanssiz hissediyorum ve mutsuzum yarimim sanki eksik kendime ait yuvam olmayinca .İkimiz de aradigimizi buluruz insallah hayirsizsa cikanlar umarim bozulur bir sekilde.Bende istiyorum ama artık kokuyor um Haklısın .Meslektasiz yasimiz aynı. Hayatımızda sıradaki mevzu bu olsa gerek. İnsan boşluğa düşüyor.Ben gurbette yanlız yaşıyorum .Bu duygu daha da yoğun.
İyiki öğretmen değilmişim ozaman. Hayır yani sen bu egoyla karşına memur adam çıksa yok düz memur mu yok bılmem ne kdemesımındıyenonuda cıncıklarsım arkadasımSen ogretmen olsan sanki benim gibi dusunmeyeceksin cok ciddiyetsizsin .
Neden kaynanalar çok sinsi olur diyorsunuz?
Konu sahibi zaten korkuyor. Herkes bir midir?
Tüm gelinler,tum eltiler, tum gorumceler.
Sevmek sevilmek istiyorum .Neden bu duygudan mahrum kalyim.Sonra cocugum olsun ,yuvam olsun .Esimi mutlu edebileyim vsss
Kaynanaların hayat tecrübeler gelinlerden fazladır , evet sinsiler bunuda kullanıyorlar her fırsatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?