Karsıma çıkan eş adayı bir bakarmısınız ?

Evlenmez zorunda misiniz?

Serbest meslek ise kesin parana geliyordur adamın borcunu soruştur bunlar
kredi kart
vergi borcu
bağkur borcu
ailesi için ödediği borç

Bak şimdi şöyle düşün. Nasıl bir eş istiyorsun? 25 inde 26 sinda evlenenlerin hepsi çok mu mutlu. Ben de devlette ogretmenim ve yaşım sana yakin. Ama bana ohhh maaşı var. Yarım gün çalışıyor. Para da kazanır,yemekte yapar. Cocukta bakar düşüncesindeki bir adam çok çok çok itici geliyor. Ben evlensem bile oncelikle bir bireyim. Kendime zaman ayirmak isterim, kendimi gelistirmek isterim. Devlette çalışıyorum ama kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Evlensem de böyle olsun isterim. Kaba olacak ama seni hizmetçi+damızlık+ banka olarak goren birinle evlenecegine evlenme. Kendine değer veren birini bul.

Kardeşinin ağzını yokla yada kaynananın gerçi kaynanalar çok sinsi olur veya akrabalarını tanıyorsan ordan da ağızlarını yoklamanı tavsiye ederim , birde kurşun altın doğuda mesleği asker olanlar bakıyorumda hep ailelerine paralarını yolluyorlar bu evlatları paraları nasıl gursaklarından geçiyor , hayret ediyorum , normal askerde olmayanlar haydahay aileleri paralarını yer
Kendisi soylemez.Baska nasil ogrenirim.

Bende istiyorum ama artık kokuyor um Haklısın .Meslektasiz yasimiz aynı. Hayatımızda sıradaki mevzu bu olsa gerek. İnsan boşluğa düşüyor.Ben gurbette yanlız yaşıyorum .Bu duygu daha da yoğun.

Sorma bak
Konu Sahibi ile öğretmeniz. Ben en son yaşadığım travma geçmedi .Görüştüğüm kişinin 4.ogretmeniyim bir de ben uzaktayim nasıl tanicak edecekmis. Adamın işi zaten güven vermiyor .Birde seçme yapiyör. O yüzden serbest meslek küçümsemek değil artık kafa rahat olsun denklik açısından .Baksanıza ne hale gelmiş öğretmenler.

Neden kaynanalar çok sinsi olur diyorsunuz?
Konu sahibi zaten korkuyor. Herkes bir midir?
Tüm gelinler,tum eltiler, tum gorumceler.

Bende istiyorum ama artık kokuyor um Haklısın .Meslektasiz yasimiz aynı. Hayatımızda sıradaki mevzu bu olsa gerek. İnsan boşluğa düşüyor.Ben gurbette yanlız yaşıyorum .Bu duygu daha da yoğun.
Kesinlikle bende yalnizim ve gurbetteyim .Artik sira buna geldi ama olmayincada olmuyor kendimi sanssiz hissediyorum ve mutsuzum yarimim sanki eksik kendime ait yuvam olmayinca .İkimiz de aradigimizi buluruz insallah hayirsizsa cikanlar umarim bozulur bir sekilde.

Sen ogretmen olsan sanki benim gibi dusunmeyeceksin cok ciddiyetsizsin .
İyiki öğretmen değilmişim ozaman. Hayır yani sen bu egoyla karşına memur adam çıksa yok düz memur mu yok bılmem ne kdemesımındıyenonuda cıncıklarsım arkadasım

senin yerinde olsam önce o etrafımda vıdı vıdı bilmiş bilmiş çok konuşan kakalaklardan bir kurtulurdum.

Kaynanaların hayat tecrübeler gelinlerden fazladır , evet sinsiler bunuda kullanıyorlar her fırsatta
Neden kaynanalar çok sinsi olur diyorsunuz?
Konu sahibi zaten korkuyor. Herkes bir midir?
Tüm gelinler,tum eltiler, tum gorumceler.

Sevmek sevilmek istiyorum .Neden bu duygudan mahrum kalyim.Sonra cocugum olsun ,yuvam olsun .Esimi mutlu edebileyim vsss

Sevmek sevilmek guzel bir duygu tabi anlıyorum. Anne olmakta oyledir diye tahmin ediyorum.
Ama sirf bunun için evlenilmez. Siz evlenmeye kendinizi çok sartlamissiniz. Bu size yanlis kararlar aldirabilir.
Kendinizi sevin, hayatta sevecek ve sevileceginiz başka şeyler de var. Illa ki bir erkegin sevgisine ihtiyaciniz olmasin. Bunu hayatınızda odak noktaniz yaparsaniz iler de evlilikte sorun yasarsaniz cok etkilenirsiniz.
Ogretmenim diyorsunuz sevgi evlerine gidin. Ordaki cocuklarin da sevgiye ihtiyaci var ve sizi ilk gormelerinde kosulsuzca seviyorlar. Hem egitim ogretim olarakta onlara yararli olabilirsiniz.

ohooo kendi kendine gelin güvey olmuş birde adama karşı teorilere girmişsin, bakalım adam seni isteyecek mi beğenecek mi bunları düşün bence, adam daha sana gelmeyi geç tanımıyor bile seni sen param için falan diyorsun

İnsanları tanımaya fırsat bile vermeden, önce mesleğini maaşını sorgulayan bir bayan daha.. Sizin gibiler artık kayinvalide sıfatında sanıyorduk??

Kaynanaların hayat tecrübeler gelinlerden fazladır , evet sinsiler bunuda kullanıyorlar her fırsatta

Insanlarin tecrubeleri yaşları ile dogru orantili degildir. Yaşadıkları, gözlemleri, cevreleri ile dogru orantilidir.
Ve tum kaynanalar sinsi değildir. Olumsuz ornekler vardir evet ama hepsi degildir.

Kimisi çok parası olmasına karşın sevmek sevilmek ister sevecek insan bulamaz kimisi de parama göz dikiyor der :) :) :) Komik :)

Çoğu erkek öğretmenle evlenmek ister , evde oturan kadınla evlenmek istemezler geçim şartları zor ki memure epey haklarda verildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…