Karsıma çıkan eş adayı bir bakarmısınız ?

Herkes garpsemis acabaparam icinmi geliyo dediginde, ama
Burda cok konu okudum ben, ögretmen es, yada gelin gayette
Araniyor. Türkiyede ögretmenler nekadar kazaniyor bilmiyorum
Gerci. Bircok konu denk geldi yani, hakli olabilirsin

bunları demek için erken. bi gün görüş mesela mesleğini, neler yapmak istediğini, özellikle "ben ilerde mesleği bırakmayı düşünüyorum sıkıldım artık" vs de. öyle niyeti varsa der zaten

Dert ettiğim yok. Arkadaş iş garantisi var mı diye soruyor ona cevaben yazdım ayrıca değişmez, yapılmaz, yapılamaz denilen her şey yapıldı bu da değişir. değişmez diye bir şey yok. ben de işini yapmayan her kim ise memur amir işçi vs. işine son verilmesi gerektiğini düşünüyorum ama işini yapmayan değil de işini yapan insanlar saçma bahanelerle işten çıkarılabilir sorun da bu. dolayısıyla garanti diye bir şey de yok.neyse arkadaşın konusunu dağıtmış gibi olduk.

ya gercekten merak ettim ogretmen ne kadar aliyor. iyi paraysa bende gireyim kpss'ye. ben esimin evlenene kadar maasini falan bilmiyordum ne salakmisim. arkadasim beni ben oldugum icin sevsin diyorsan gorucu usulunden uzak dur. kendine bir sosyal aktivite bul oradan insanlarla tanis. gorucu usulunde her iki taraf icin mantik agir basiyor. evlilik dedigin zaten askla olmali yoksa zor. kolay gelsin sana. birde cok begendigim bir laf var onu soyleyeyim ' meslekler arasi hiyerarsi yoktur, meslek icinde vardir' boyle dusunmek daha ilimli yapar belki seni.

Uf ugrasamicam ben nediyorum siz nediyorsunuz.Size kalsa beni meslegim icin sevenlerle evlenicem .Bu iste arastirici olmak lazim tamam mi herkese de atlayamam karsidaki nin niyetini bilmiyorum .

Lütfen bu hesaplarla tanışmayın zaten kimseyle.
Bu tür maddi kaygılarla yapılan evliliklerin sonu malum.

Es te bulamiyorum yaaa yasim geciyor .Okul da da bulamiyorum kendi meslektaslarim dan onlar ayri bir alem kaldim boyle ne yapsam bilemedim .Tanisam bu kisiyi severim belki ama o benim meslegimi mi sevecek beni mi((
Çok yanlış bir pencereden bakıyorsunuz bence. Tamam muhakkak vardır işinizi garanti görüp"ne güzel eve para getirecek eş"mantalitesinde adamlar ama,herkeside aynı kefeye koymak abartı geldi bana.
Zaten tanışırsınız,hemen yüzük takmayı düşünecek değilsiniz. En fazla denemek ićin evlenince calışmayacağım,istemiyorum calışmak dersiniz,tepkisinden size tavrından anlarsınız niyetini zaten.
Güzel bir dille emekli olursun canım,sen bilirsin ama da diyebilir. Tam aksine birşey söylemeyip sırra kademde basabilir.
Bilemezsiniz. Ama trilyonlar almıyorsunuz,herkes potansiyel para gözüyle bakmiyordur size emin olun.

Memurunda maaşı düzenli, ama maaşın miktarı kimseyi zengin etmez ucu ucuna geçinilir.İnsanların bu keko keko ''memursun diye'' yorumlarıda çok komik artık yani artık.Sanki bana Cerrah. Sanki bana CEO. Neyse meslek hakkında bişey bilmiyorum ama memurun olmayan parasına gelmiceği kesin o yüzden bu konulara kulak asmayın,kendiniz bi fırsat verip tanışıp kendiniz değerlendirin.DERİM BEN. Karar sizin.

Reklamcı adama iş olmaz mı? Nasıl bir mantık kusura bakmayın. Öğretmenlik neredeyse sabit ama özellerde terfi imkanı var. Sanki tek iş memuriyet anlayamıyorum??

reklamcilikta lazer operatöru
bu ne demek reklam panosu mu hazırlıyor ? keşke bi sorsanız.yani açık söyleyeyim bir reklam panosu hazırlayan birisiyle ünv eğitimi almış bir öğretmen ne kadar anlaşabilir ...kafalar ne kadar uyuşabilir bilmiyorum..

Anliyorum. Korkulariniza bir sey diyemem ki. Haklisiniz. Ama bilin ki tekrar ediyorum maddi durumu cooook iyi olsa da sizi mesleginiz icin isteyebilirdi. Bu konu da anlasamadik sadece. Dogru kisi olup olmadigini da sadece vakit gecirerek anlayabilirsiniz.
Konunuz ile neden bu kadar ilgilendim biliyor musunuz ben de egitimciyim. Benim esim lise mezunu. Ozel sektorde. Garanti de degil isi cunku genel mudur bile olsaniz, ozel sektorde iseniz sartlarda anlasamazsaniz issiz kalabilirsiniz.
Bana da ogretmensin olmaz dediler ama kim bu cumleyi kurduysa aldigi cevaptan sonra bir daha kuramadi. Esim caliskandir, nezaketli, merhametli bir adamdir. Bugune kadar kazandigini da hep getirip evimize koymustur ve ordan para alacagi her zaman soylemistir. Ben de ona boyle davranmasini istemedigimi, kendi kazandığı parasini istedigi gibi harcamasini soylemisimdir.
Bugune kadar maasim ile bu eve hicbir zaman birsey alinmamistir. Herseyi esim yapar ve izin vermez. Kiyafet ihtiyacim dahil. Vs... cok uzattim.
Yaniiii kimin kime nasil bir hayat sunacagini kimse bilemez. Siz sadece sizinle gorusmek isteyenlerin karekterlerini tanimaya calisin ve inanin cok vakit gecirmeye gerek kalmiyor insanin karekteri ayrintilarda gizlidir. Ayrintilara dikkat edin.

Oda universite mezunu evet reklam ponasu hazirliyor .

İş hakkinda bir bilgim yok. Ama parans geldiğini belli eder zaten. Hicbir şekilde elini cebine atma. Bakalım tavrı ne olacak.

memuru küçümseme de yeni çıktı valla
2016 kpss ye 4.5 milyon kişi girecekmiş oysa ...
hiç biri KK'dan değilse demek ki

İnsallah karsimdaki iyi biridir.Cok dikkatli olmak gerekir.Cok zor bu evlilik allahim hayirsizda geri dondursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…