- 21 Temmuz 2013
- 1.129
- 688
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Dert ettiğim yok. Arkadaş iş garantisi var mı diye soruyor ona cevaben yazdım ayrıca değişmez, yapılmaz, yapılamaz denilen her şey yapıldı bu da değişir. değişmez diye bir şey yok. ben de işini yapmayan her kim ise memur amir işçi vs. işine son verilmesi gerektiğini düşünüyorum ama işini yapmayan değil de işini yapan insanlar saçma bahanelerle işten çıkarılabilir sorun da bu. dolayısıyla garanti diye bir şey de yok.neyse arkadaşın konusunu dağıtmış gibi olduk.657 değişmez, mümkün değil, 2.5 milyon memur var, yaklaşık 10 milyon kişilk memur ailesi var yani, sendikalar ayaklanır, memurlar ayaklanır... dert etmeyin yani.
İşini yapmayan memurun işten çıkarılması gerektiğini düşünen bir öğretmenim.
Birskma guzel meslegin der bundan birsey anlayamassin ki .bunları demek için erken. bi gün görüş mesela mesleğini, neler yapmak istediğini, özellikle "ben ilerde mesleği bırakmayı düşünüyorum sıkıldım artık" vs de. öyle niyeti varsa der zaten
Ama gorusecegim bakalim ne olacak.bunları demek için erken. bi gün görüş mesela mesleğini, neler yapmak istediğini, özellikle "ben ilerde mesleği bırakmayı düşünüyorum sıkıldım artık" vs de. öyle niyeti varsa der zaten
Uf ugrasamicam ben nediyorum siz nediyorsunuz.Size kalsa beni meslegim icin sevenlerle evlenicem .Bu iste arastirici olmak lazim tamam mi herkese de atlayamam karsidaki nin niyetini bilmiyorum .
anlarsın. mesleğin zorluğundan psikolojinin bozulduğundan ev hanımlığının daha sanki güzel olacağını söylersin. yüzünden anlaşılır zatenBirskma guzel meslegin der bundan birsey anlayamassin ki .
Çok yanlış bir pencereden bakıyorsunuz bence. Tamam muhakkak vardır işinizi garanti görüp"ne güzel eve para getirecek eş"mantalitesinde adamlar ama,herkeside aynı kefeye koymak abartı geldi bana.Es te bulamiyorum yaaa yasim geciyor .Okul da da bulamiyorum kendi meslektaslarim dan onlar ayri bir alem kaldim boyle ne yapsam bilemedim .Tanisam bu kisiyi severim belki ama o benim meslegimi mi sevecek beni mi((
Paragoz olsam adamla gorusmem ama ben gorusecegim cunku gercekten sevilmek istiyorum ,mutlu olmak istiyorum meslegim icin secilmek istemiyorum .Cabuk kana bilirim anlatabildim mi cunku yillardir diyorum ki artik cocugum olsun evlenebileyim en onemliside sevip sevileyim .Ben iyi niyetli bir insanim kardimdakini tam taniyamiyorum.
Oda universite mezunu evet reklam ponasu hazirliyor .reklamcilikta lazer operatöru
bu ne demek reklam panosu mu hazırlıyor ? keşke bi sorsanız.yani açık söyleyeyim bir reklam panosu hazırlayan birisiyle ünv eğitimi almış bir öğretmen ne kadar anlaşabilir ...kafalar ne kadar uyuşabilir bilmiyorum..
İş hakkinda bir bilgim yok. Ama parans geldiğini belli eder zaten. Hicbir şekilde elini cebine atma. Bakalım tavrı ne olacak.Hanımlar biriyle tanistirilmak isteniyorum fakat cevremde herkes birseyler söluyor bu kisi reklamcilikta lazer operatöruymus bu is hakkinda bilgim yok sizlerin var mi ? İkincisi diyorlar ki sen ogretmensin ne kadar uyumlu olursunuz yarin obur gun issiz kalir .Yasim 29bir firsat verip vermemekte kararsiz kaldim gelecek acisindan isi beni dusundurdu aileyi gecindirebilir mi ?bu is nasil bir is? Ogretmen olan ben onunla uyum saglayabilirmiyim ?Bana diyorlar memur oldugun icin parana geliyor .Beni bilgilendirin bir turlu karar veremedim.
hangi bölüm mezunu?Oda universite mezunu evet reklam ponasu hazirliyor .
İnsallah karsimdaki iyi biridir.Cok dikkatli olmak gerekir.Cok zor bu evlilik allahim hayirsizda geri dondursun.Anliyorum. Korkulariniza bir sey diyemem ki. Haklisiniz. Ama bilin ki tekrar ediyorum maddi durumu cooook iyi olsa da sizi mesleginiz icin isteyebilirdi. Bu konu da anlasamadik sadece. Dogru kisi olup olmadigini da sadece vakit gecirerek anlayabilirsiniz.
Konunuz ile neden bu kadar ilgilendim biliyor musunuz ben de egitimciyim. Benim esim lise mezunu. Ozel sektorde. Garanti de degil isi cunku genel mudur bile olsaniz, ozel sektorde iseniz sartlarda anlasamazsaniz issiz kalabilirsiniz.
Bana da ogretmensin olmaz dediler ama kim bu cumleyi kurduysa aldigi cevaptan sonra bir daha kuramadi. Esim caliskandir, nezaketli, merhametli bir adamdir. Bugune kadar kazandigini da hep getirip evimize koymustur ve ordan para alacagi her zaman soylemistir. Ben de ona boyle davranmasini istemedigimi, kendi kazandığı parasini istedigi gibi harcamasini soylemisimdir.
Bugune kadar maasim ile bu eve hicbir zaman birsey alinmamistir. Herseyi esim yapar ve izin vermez. Kiyafet ihtiyacim dahil. Vs... cok uzattim.
Yaniiii kimin kime nasil bir hayat sunacagini kimse bilemez. Siz sadece sizinle gorusmek isteyenlerin karekterlerini tanimaya calisin ve inanin cok vakit gecirmeye gerek kalmiyor insanin karekteri ayrintilarda gizlidir. Ayrintilara dikkat edin.
Fen edebiyat mezunu.Atanamamis.hangi bölüm mezunu?
İnsallah karsimdaki iyi biridir.Cok dikkatli olmak gerekir.Cok zor bu evlilik allahim hayirsizda geri dondursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?