- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Allah yardımcısı olsun atanamamak kötü gerçekten.Fen edebiyat mezunu.Atanamamis.
Ben oyle yapamam oderim yani.İş hakkinda bir bilgim yok. Ama parans geldiğini belli eder zaten. Hicbir şekilde elini cebine atma. Bakalım tavrı ne olacak.
Kesinlikle.Meslegime gelmedigini nasil anlaysbilirim belirleyici sorular neler .Bir de biz baska sehirlerdeyiz once telden konusacagiz gorusme daha sonra olacak boyle de sacma geliyor faceden falan konusmak tanimaya calismak insanlar belli etmiyor kendini.iyide bu gerçek bende devlet memuruyum yüreyen 3 bin diyen vardı ütopya falan değil yani kendini beğenmişliklede alakası yok.Çevremdeki erkeklerdende memur olsun o bu kadar alır ben bu kadar rahat ederiz ya da evlenme vaktim geldi buda öğretmenmiş hemşireymiş hadi talip olayım diyen var ki bunu yapanda memur bir adam .İş adamı ağaoğlu kızı olmuyorsun ama bir bayana göre gayet iyi maaş aldığını ve işinin garanti olduğunu öğretmen olduğu içinde çocuklara iyi bakacağını düşünerek talip olan çok şaşırmayın yani bu etrafımda dönen bizzat şahit olduğum olaylar.Piremseslik hava atma olayıda da değil ayrıca benim aldığım maaş benimdir kimseyi ilgilendirmez belkide başkası özel sektörde çalışıyordur benden fazla kazanıyordur burda hiç umrumda değil ama kimsenin sizi paranız ya da mesleğiniz için sizi tercih etmesi insanlığınızın ya da güzel huylarınızın önemsenmemesi çok ağır bir durum yaşamayan bilemez egolarınızı kenara bırakarak yorum yapın
Ben oyle yapamam oderim yani.
Adı üstünde mantık evliliği, ne tatil günleriniz nede çalışma saatleriniz uyar, özel sektör iğrenç hiçbir zaman garantisi yok madem aşık değilsiniz o zaman mantığınıza yatmalı kimisi Öğretmenin niye parasına gelsin demişler, geliyorlar çünkü düzenli bir işi var çocuk olsa tatili var saatleri çok uygun özel söktörde böyle değil doğum izni belli tatili belli, özel söktörde hamileysen iş bile vermiyorlar.. Konu sahibini eleştirirken empati kurun lütfen ..Bekkemekte zor her sartts denk bulcam diye beklersem yas ta geciyor bir yandan da bunlari dusunuyorum .
Kesinlikle.Meslegime gelmedigini nasil anlaysbilirim belirleyici sorular neler .Bir de biz baska sehirlerdeyiz once telden konusacagiz gorusme daha sonra olacak boyle de sacma geliyor faceden falan konusmak tanimaya calismak insanlar belli etmiyor kendini.
Hanımlar biriyle tanistirilmak isteniyorum fakat cevremde herkes birseyler söluyor bu kisi reklamcilikta lazer operatöruymus bu is hakkinda bilgim yok sizlerin var mi ? İkincisi diyorlar ki sen ogretmensin ne kadar uyumlu olursunuz yarin obur gun issiz kalir .Yasim 29bir firsat verip vermemekte kararsiz kaldim gelecek acisindan isi beni dusundurdu aileyi gecindirebilir mi ?bu is nasil bir is? Ogretmen olan ben onunla uyum saglayabilirmiyim ?Bana diyorlar memur oldugun icin parana geliyor .Beni bilgilendirin bir turlu karar veremedim.
Bir iki gun ayirabilirim hafta sonu icin.Daha sonra okuluma donmem lazim iki gun yeter mi acaba karar icin.Ne soracagim hic bilmiyorum ilk defa biriyle gorusmeyi kabul edecegim .Insanlarin jestve mimikleri onemlidir. Yüzyüze ne zaman gorusebilecekseniz o zaman tanismalisiniz.
Bir iki gun ayirabilirim hafta sonu icin.Daha sonra okuluma donmem lazim iki gun yeter mi acaba karar icin.Ne soracagim hic bilmiyorum ilk defa biriyle gorusmeyi kabul edecegim .
Ben anlamıyorum, böyle düşünen insanlar var yaşıyorlar aramızdalar, neden bu yüklenme.
Biz düşünmüyoruz başkaları düşünüyor, temkinli yaklaşmaya itenler de onlar.
Eve düzenli 2-3 milyar maaş giriyor diyorlar çalışma saatleri iyi diyorlar. Ki özelde bu çalışma saatlerine zor. Özelde tüm gün hatta ekstra vakitlerde çalış devlette öğretmen maaşına denk gelemiyor genelde. Garantisi yok.
Bir de bir ceo ile evlenmeye çalışmak çok daha zordur heralde denklik bakımından.
Yani adam belki böyle değil tamam ama ne insanlar var.
Bir de bir üye demiş, maaşı çok iyi olsa bile evet yine mesleğiniz yine cazip gelebilir ya da mesleğinizden ötürü olabilecek belli bir karakter özelliği ilgisini çekiyordur. Hoş bence karşıdaki kişi "para" değil "geçim" düşüncesindeyse çalışmanızı mantıken daha uygun görüyor olabilir, bu çok anormal gelmiyor bana kişiye göre, mantık evliliği düşünüyorsa bir de.
Allah gönlünüze göre hayırlısını versin, hayırsız ise olmaz dilerim.
Hic de dedigin gibi degil ben niye evlenemedim .Bu Devirde koca bulmak için öğretmen olacaksınız kızlar karaborsa gibi bişey. Bi araştırınız hakim savcı kesiminin % 90 ı öğretmenle evlenir.ısmarlama olur. yanlızca öğretmen kızlara bakılır. aynı şekilde üst düzey memur kesimi mutlaka öğretmen alır.Bekar kalan hiç öğretmen kızımız yoktur sanırım
Hic de dedigin gibi degil ben niye evlenemedim
Siz kac yasindasiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?