- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
doğru erkek diye bişey yok bence arkadaşlar.hepsi aynı erkek milleti hepsinin aklı karıda kızda ve sexde
Arkadaşlar, az önceki mesajımda yazdıklarımı, hep kendi kafamdan ve kendi bilgim ile yazdım/paylaştım sizlerle.
Kesinlikle hiç bir yerden alıntı değildir. Doğru ve ya yalnış ben bildiklerimi yazdım.
Yazmış olduğum gibi;
*Dengeliyse,
*yetinmesini biliyorsa,
*merhametli ise,
*vicdanı hassas ise,
*görmüş geçirmiş,
*paylaşımcılığı biliyor ise,
*haksızlığa gelemiyor ise,
*sorumluluk sahibi ise,
tamamdır. Bu kişi tam istediğiniz ''ideal'' kişi olabilir.
Fakat; unutmayalım ki, biz de aynı derecede ''ideal'' kişi isek; karşımızdaki bizim ile, biz karşımızdaki ile, sevgi, saygı v.b.. gibi konularda, çok iyi anlaşıp, düzeyli ve ''ideal'' bir hayat sürdürebiliriz. (bence)
birlikte olacağınız kişide bu özelliklerin, varolup olmadığını ve ya varolma derecelerini öğrenmek için, sınayabilirsiniz.
Nasıl sınayacağınız konusuna gelincede: o da sizin, maharetlerinize ve bilginize kalmış bir konudur.
erkek yada kadın fakretmez dogru ınsan olup olmadıgı bence söyle denenir, yemek yerken ekmeğin cogunu kendıne alıyorsa azını sıze verıyorsa bu ınsan bencıl kendını dusunen ınsandırr .mesela caydanlıgı bardakları verın cay yapınca kıme once verıyo kendınemı sızemı bakın ufak seyler daha buyuk seylerın habercısıdır..gecende bı erkek bana evlenelım dedı bende 10 bılezık ısterım dedım hemen savunmaya gectı benım hıc bıseyım yok ancak gecınıyorum dıye ben orda kıslar bılezık derdınde degıl fedakar olup olmadıgına baktım bana deseydıkı sırtımdakı cekerı satar evımdekı kapıyı söker odun yapıp satar gene sana ıstedıgın bılezıklerı alırım deseydı canım feda olurdu 1 tane bıle ıstemezdım ..anlıyorum hayat cokpahalı ama erkegın hoslandıgı kıza yok demesı yapamam demesı bence cesur olmadıgını hazırcı oldugunu,yorulmak ıstemedıgını ,elını taşın altına koymak ıstemedıgını gösterır ..sonra dedımkı pekı hıcmı bırıkımın yok dedım yok dedı bu ınsan 30 yasında calısyoo ayda 100 lıra bıle ayıramamıs kızım dedım sorumsuz davranıp bugun buldugunu bugun yıyen bırınden sana hayır gelmez dedım.sonra dedımkı pekı bu maasın nereye gıdıyo bana bı bılsen nereye gıttgını dedı anladımkı acındırmaya devam edecek o an kestım zaten konusmayı bı erkegın güçsuz ayaklarına yatması hıc yakısmıyo ..bboyle tıp erkekler sahıp cıkmasını yemeyıp yedırmesını gıymegıp gıydırmesını bılmezler atarlar ustlerınde sorumlulugu kadın evı gecındırsın kadın evde 2 kurusu 3 kurusu denklestırsın bıseyler yapsın dıye bakarlar etrafımda göruyorum suya sabuna dokunmayan erkekler cok elımde avcumda dıyen cok erkek var bı erkek para bırıktırebılıyosa gelecegı ıcın ufak uafak planlar yapıyosa ıdeal erkektır ..bırde gelecek zaman ve genıs zaman kipi kullanarak konusan erkekte yarım agız konusuyo demektır yaparım ederım alırım dıyosa ınanmayın kesınlıkle soyledıklerı yapılmaz alınmaz konusurken sımdıkı zaman emır kıpı gecmıs zaman kipi kullanacak.dıyecekkkı ben sana sunu aldım ben sana sunu alıyorum ıkımıze sunu yapmıstım .dıyorsa hıc kacırmayınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?