Karşımızdaki doğru erkek mi? Nasıl Anlaşılır? Tavsiyeleriniz nelerdir?Paylaşalım..

Bencede aynı evin içine girmeden anlaşılabilcek bişey değil bu. Sadece doğru insan olduğunu tahmin ediyorum. Umarım öyledir bakalım nasip kısmet..

bekarım ama bende aynı evin içine girmedikçe anlaşılamayacağını düşünüyorum.çünkü herkesin bi duvarı vardır. ne kdar herşeyimi anlatırım, anlatıyor diyorsakda mutlaka herşeyi bilmemiz imkansız.

bilmioyrum yanlış mı düşünüorum ama bunun kıstasının halen nasıl olması gerektiğine karar verebilmiş deilim ? önceden o kişiyi tanıyarak ve ya tanımayarak biryle braber oluyorum. benm için uğraşmış ve bende onun doğru erkek olduğunu düşündüğüm için onunla beraberim. ama örneğin ilk buuluşmada elimi tutmak istiyorsa soğuruyorum.aslında insan sevdiğinin elini tutmak ister bırakmaz istemez bende istiyorum ama sevgili olarak ilk görüşmelerde bu olunca artniyetli olduğunu düşünmeye başlıyorum.

Bence de aynı evın ıcıne gırmeden anlayamayabılır ınsan.

Ancak benımkı o sınyallerı vermeye başladı..başlarda benimle nasıl ılgılenıyodu,sımdı ıse sıfır.Ben onu cok sevıyorum ne yazıkkı ama soğudum.Yine de ayrılmaktan korkuyorum.Açıkçası ne yapacağımı bılmıyorum..Elimden gelenı yapıyorum hep fedakar olan ben..Hep düşünen taraf ben ama olmuyo..Artık anladım ve yoruldum.Ama ayrılmaya cesaretım yok.Çok üzülüyorum.Ne yaparsa yutuyorum,görmemezlikten geliyorum ama aslında herşeyin farkındayım.

İlk aşkım ve sanırım butun bayanların en büyük sorunu aşık olmasını adam gibi sevmesini biliyoruz ama çok safız aşktan gzümüz bişey görmüyo taa ki darbe yiyene kadar :85:

bi insanı çok muhteşem görebilmek nasıl oluyor? öğretir misiniz bana?

saygılı, dinlemesini bilen, anlayışlı olan, aileler arasında dengeyi koruyabilen, her şekilde sevdiğini herkese karşı koruyabilen savunabilen, düzgün bi işi olan, eşine ilgi gösteren ihmal etmeyen, odun olmayan=), evlenmeyi isteyen bir erkek galiba herzaman doğru erkektir.
çok şükür benim sözlüm bunlara uyuyor=) ben onu anlattım aslında

kime göre neye bağlı olduğu bu değişken birşeydir.. hepimizin ortak düşüncesi dürüst,çalışkan saygılı seviyeli bir erkek.. ve dahası....?

benim için hayvanları çok sevmeli... evde köpek beslemekten çok büyük keyif almalı..sinirli olmamalı..
annesini ve eşini ayırmalı, dini inançlarını kendisi yaşamalı beni yönlendirmemeli...... vb... benim için temel isteklerim bunlardı. çok şükür doğru erkek sanıyorum ki.. 2 yıldır evliyiz.. mutluyuzz..:)

sana sarıldığı zaman bütün korkuların gidiyorsa,kednini güwende hissediyorsan,
sana bakınca gözlerinin içi gülüyorsa,
sadece bir eş yada sewgili gibi değil gerektiği yerde bir baba gibi nasihat edebiliyorsa,
eğer fikirlerine ve sana önem veriyorsa,
mutluluklarını arttırmak ve hüzünlerini azaltmak için bir çabası warsa,
yanlışlarını bi tartışmada koz olarak kullanmıyorsa,
en önemlisi seni olduğun gibi değilde biraz daha kendi gibi kabul edip bir de biraz daha sen gibi olabiliyorsa
sana yanlış olan bir durumda asla yapmaz!!!! dedirtecek kadar güwen wermişse
doğru erkektir..

kesinlikle katılıyorum

tanışmada ilk dakikalar çok önemli ilk beş dakikada size ne hissettirdiyse öyle gidiyor. eğer güvensizlik hissetmişseniz devamı da öle gelir oturuşunu kalkışını bakışlarını konuşma tarzını iyi değerlendirmek lazım ......

8 aydır nişanlıyım ve nişanlım istediğim gibi biri olamıyorr. bana aşkı sevgiyi doyasıya yaşatmıyor benı sevdıgını bılıyorum ama ben başka türlü görmek istiyorum sevgisini ama o bunu anlamıyor. o yanımda olmasının ve benımle evlenme düşüncesinin bana en buyuk sevgi gostergesi oldugunu düşünüuor. onun haricinde aşka dair başka hiçbir şey hissettirmemektede kararlı ne yapıcam yardım edin lütfen

doğru erkek sevdiğiyle ilgilenen onun canını yakmamak için uğraşan yalan söylemeyen sevdiğinin verdiği değeri hakedecek ve onun için herşeyi göze alabilecek...

dogru kisi , dogru adami bulmak ve onu elinden kacirmamak cok zordur. Hele bulmak o adami iste en zorudur bence! Nerden anlarsin o oldugunu?
Konusmadan eger anlasiyosaniz, yani sadece bakismaniz bile yetiyorsa bir birbirinizi annamasiza
ve senin yanindaykene kendi gibi davraniyorsa iste ozaman bence dogru adammi buldun. Yakishlilik fazla önemli olmamasi lazim. Sadece ask ve iki kishi bir biriyle anlasiyorsa iste bu önemli :86:

herkese merhabalar;
sizlere birşey danışmak istiyorum.uzun süreli bir ilişkim var ikimizde üniversite öğrencisiyiz.benim erkek arkadaşım kafası bastığı halde ders mers çalışmıo.kendisi birazcıkda kıskanç.giydiğime gezdiğime karışır ama alıştım onu bu konuda zamanla yumuşattım.her giydiğime artık laf etmiyor ama arada kendinide hissettiriyor.benimle alışverişe bile gelir(alışverişi hiç sevmez)ailelerimizin düşünce yapılarıda birbirine yakın.beni sevdiğini zannediyorum. ben onu çok seviyorum.tartıştığımız ayrılma noktasına geldiğimiz zamanlarda oldu ama ikimizde ayrılmak istemedik.ben sensiz yapamam der hep.evlenmeyi düşündüğünü söylüyo. ama tabi bunu gerçekleştirmesi için önce okulumuz bitirmemiz lazım.arada benimde kaldığım dersler oluyor ama o her donem derslerının çoğundan kalıo,şimdiden belli oldu okulu 1 sene uzayacak.napıcam ben bu çocukla bilmiyorum.okula bile uğramyo,varsa yoksa pcdekı oyunlar.bana yardım edin!onu bırakmakla tehdit etmek istemiyorum.şayet böyle birşey yaparsam ve bırakamazsam onu bırakamayacağımı düşünüp tepeme çıkar.biraz sorumluluk alıp ders çalışmasını ve okulunu bir an önce bitirmesini istiyorum.bana yardım edin.tecrübeli ablalarımızın ve kardeşlerimizin yorumlarını bekliyorum.
Allah gönlünüze göre versin...

Görüyoruz ki bu 6 maddeye uyan tek bir erkek bile yok.Varsa bile bize rast gelmez böyleleri.Biraz şaslıysan ne ala.Erkeklere karşı tek bir inancım bile kalmadı vallahi.Feminist olma yolunda hızlı hızlı gidiyorum.Bu bir bakımdan iyi, bir bakımdan da kötü sonuçta bir bayan olarak (gerçekten) sevilmek istiyoruz bir erkek tarafından ama pekte kısmet olmuyor..Sanırım gerçek aşklar,gerçek sevgiler,doğru erkekler geçmişte kaldı....

slm erkekler sevgiliyle daha sevecen ama evliyken değişiyorlarmışlar:44:bence kızlar sevgimize layık erkek yok artık ninelerimizin anlattığı masallarda kalmışlarorjinal erkek kalmamış hepsi depozitoluu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…