Karşımızdaki doğru erkek mi? Nasıl Anlaşılır? Tavsiyeleriniz nelerdir?Paylaşalım..

kızlar bi erkek kandilde annemden babamdan önce seni aradım bak kıymetini bil diyosa ne demeli,iyi o zaman onları arasaydın deseydim keşke offf :18:

Dogru erkek bence..
fedakar olan,
kendinden önce Sen diyebilen,
gözünün icine bakip 'sen mutlu ol ki benimde yüzüm gülebilsin' diyen,
onu düsündügün anda bile icin huzurla dolan,
sana güven veren,
acaba nerde napiyo kiminle demeden sana nerde oldugunu sorup seninle ilgilenip kendininde o an neler yaptigini anlatip senin kafandaki soru isaretlerini yok edip rahatlata,
sana süpheyle yaklasmayan ve senin icindede konusmalariyla davranislariyle süphe duygusunu uyandirmayan,
Senden önce seni kollayan ve savunan..
derdin tasan oldugunda ne yapacagim diye düsünmeden Onun yardimiyla sorunlarini asabilecegin duygusunu sana tattiran..

tabi unutmamak gerek hersey karsilikli.. hep iste iste olmuyo

bir erkeği çözmek çok zorr ama aynı ewi paylaşmak doruu tanımak anlamak için yeterli ama kendilerini çok güzel gizliyolar anam bunlardaa:44::44::44::44:

kızlar bi erkek kandilde annemden babamdan önce seni aradım bak kıymetini bil diyosa ne demeli,iyi o zaman onları arasaydın deseydim keşke offf :18:

bence önce ailesini araması daha doğru,, zaten ailesine düşkün olan bi erkek ilerde ailesi olunca onada düşkün olur,, ailenin ne demek olduğunu bilmeli,,,

Yok efendim anlayamazsın, anlaşılmaz da... Ne kadar doğru erkektir desen de ağzından çıkanlar kadar tanırsın karşındakini ve kalbini istediğin kadar bildiğini zannet bilemezsin. Beyninin içinden geçenleri tahmin etmeye çalıştığın her an yanılırsın. Ha hep yanılmazsın elbet tutturdukların da olur ama iddaa kadar kolay bahse girilen bir şey olsaydı aşk sabah akşam kupon yapardım emin ol. Çok zor çok... Anlayamazsın işte. Tam anladığını sandığın anda yanıldığının farkına varırsın.
Doğru erkek kimdir sorusuna gelince herkesin kendine göre doğrusu vardır. Benimde doğrularım var ama önemli olan sevdiğin kişide o doğruları bulmak gerisi fasafiso...

kimse kavun değil koklanıp anlaşılsın..ondan denenerek die düşünüyorum..ilk zamanlarda kiminde ayrılma korkusu olur ya bırakırsa falan..ama her şey göze alınmalı ve denenecek herşey yapılmalı..gerekirse sabrı ölçülmeli.bakarım yani sinirlendiğinde nasıl davranıyor,aşağılama gibi kelimeler varmi bakarım..ilk zamanlarda belli olmaz ama sonradan kabak çiçeği modunu alır yani..

beni seviyormu emin deilim yardm edın ltfen

1 bucuk yldr devam eden bi ilişkim var.Onu cok seviyorum ayrıldgımz zamanlar oldu ama en fazlası 5 gün sürdü ayrıyken resmen hayata küsüyorum bu çocuk bende bağımlılık yaptı...neyse derdim şu,bi gün iş çıkisi yürüyodk kavga etmiştik tartışma sırasında bak giderim şimdi düzgün knuş benimle dedim,bana gitmek istiyosan git kendin kaybedersin dedi çok ağrıma gitti bu nedemek senin kaybetcek hiç mi bişeyin olmucak beni özlemicekmisin yani şimdi ayrı olsak yada birlikte olsak senin için hiç farkı yok öylemi dedim,yine bana benim kaybetcek bişeyim olmaz kızım 2 gün 3 gün üzülürsem üzülürüm sonra gecer gider ddi.sonra suratımı astım hiç konuşmadım bu sefer sen kızınca çok güzel oluyosun mahsus yaptım dedi şakaydı fln dedi tabiki kaybetcek bişeyim olur diyip sarıldı ama ben bikere duydum ya o lafı neyse uzatma işte diyince uzatmadım ogün.snra aradan biraz zaman geçti onun evindeydim yine tartıştık tartışma sebebimizde benden yakınlk beklemeseydi ben pek yakın davranmadım istemiyorm ddim bana noldu şimdi değerlimi oldu dedi bu sefer çok tepki verdim yeter be nebiçim konuşuyosn dedim lafa bak bıktım bitsin artık diyip evden çıktım ordan bi arkadsmın yanına ugradım anlattım olayı böle olmaz çağır onu yüz yüze konusun belki o anlamda dememiştir kendini tamamen ifede etsin ona göre ya ayrıln yada ayrılmayn dedi.sonra çagırdm sevgilimi bana baktı şimdi değerli mi oldu lafını istediğin gibi anlamıssn sen dedi onu şu anlamda söylemiş;ESKİDEN BANA YAKINDIN SENİ ÖPMEME SARILMAMA İZİN VERİODUN ŞİMDİ NE DEĞİSTİ DE BANA UZAK DAVRANIYOSUN YAKINLAŞMAYA ÇALISNCA İTİYOSUN..anlamında söyledim yanliş bi cümleyle söylemişim o an dedi.evet yanlış bi cümle oldu bazen cok patavatsız konuşuyosun kırılırmıyım diye düsünmüyosn dedim şimdi o yanlıs cümlen için özr dilicekmisin dedim.Özür fln dilemem artık sen beni orda dinlemeden etmeden çekip gittn bitti demiştin evt artık bitti şuraya bak diyip elimi tuttu söz yüzüğünü bile çkarmşsın hemen.bitti demek sana kolaysa banada kolay hadi eyw dedi döndü arkasını gitti sonra akşam oldu aptal kafam ağlayıp durdum dayanamayp msj attım seni çok seviyorum sende seviyosun biliyorm bu zamanda birbirini seven insan bulmak zor hemen bitirmeyelim dedim oda uzatmadı zaten barıştk.amaa o gün bugündür içimde hep bi kurt var keşke msj atmasaydm ya ben istedim diye barıştıysa diyorum gurursuzluk mu yaptım gibime geliyo.yardım edin nlur.yorumlarınızı bekliyorum yanlış bi insana mı aşığm

bende de aynı sorun var,bu sebeble kaç kez ayrıldım yok tık yok...hareketlerınde çok kıbar çok ıyı ama romantık sözler hıc yok,sevdıgımı davranışımla gosterırım ben buyum dıyor..sevıyorum kelımesı bıle ayda yılda bır çıkıyor agzından:S
açıkçası bende muzdarıbım ama bu durumu çözemedım sanırım oyle kabullenmemız lazım..sana karşı ıyıyse kıbarsa kırıcı olmuyorsa onemlı olan bu dıyeyım,çunku artık oyle dusunerek çıktım işin ıcınden bende

merhabalar,şu an aranız nasıl bilmiyorum ama yazdığınız kadarıyla çok ayrılıp barışıyormuşsunuz bence bu konuda dikkatli olun ilerde evlenirseniz eğer en ufak bir yanlış anlamada ya da tartışmada boşanıcak mısınız?buna dikkat etmenizi yürekten söylüyorum:)birde eğer szin kişiliğinizde gurur çok ön plandaysa sevsenizde çok fazla o msjı attığınız için pişmanlık yaşamanız çok normal yani biz ne sizi ne de sevgilinizi tanıyoruz aranızda geçenleri ilşki boyutunuzu bilemyioruz o yüzden doğru ya da yanlış yapmışsınız demek bize düşmez ama her sevgi de gurursuzluğu haketmez yani size gurursuz veya gururlu dmeiyorum yanlış anlaşılmasın ama sevginizi hakeden biri için yapılan fedakarlıklar hiç dokunmaz size ama bazılarıda vardır ki sizin onu umursadığınızın binde birini sizekarşı umursamaz ona yapılanlar gurursuzluktur,sevgi siizn sevginizi hakedene verilir kendinizi ezdirmeyin o güzel sevginizieğer değmiyorsa boş yere harcamayın ama inşallah hep mutlu olursunuz sizin için doğru kişidir

Sizin sevgilinizin hareketlerini 6 yıldır evli olduğum eşimin hareketlerine çok benzettim. İnan bana, sana söylediği ağır kelimelerin çok daha fazlasına hazır ol, eğer onunla evlenmeyi düşünüyorsan! Her seferinde bir adım daha ileri gidecek, sonra şaka yaptımlar gelecek arkasından, bir süre sonra onlar da bitecek özür dileyecek ağzının ucuyla, bir süre sonra özür dilemeye bile seni layık görmeyecek. Sen taviz verdikçe affettikce daha ilerisini daha fazlasını göreceksin. Ben de senin gibi bu defa son, bir daha aynısı olursa her şey bitti diyorum, ve hala daha bitiremedim, pişmanmıyım, çok! Ama evlendikten sonra yuvayı yıkmak kolay olmuyor, belki olur, belki düzelir deyip duruyor insan kendi kendine... Size tavsiyem: sevgilinizi çileden çıkaracak bir şey yapın, ve bunu yalnızken kapalı ortamda yapın, gitmeye yeri kalmasın ve tüm öfkesini tüm içindekileri kussun, kapasitesini görün. Bu insanın "maksimum"u nereye kadardır, onu öğrenin. o "maksimum"u evlendikten sonra görüp pişmanlık çekmenizden çok daha iyi olacaktır, emin olun!

inanın seviyorum demesi, sevgi kelebeklerini size hediye etmesi hiç bir şey ifade etmez, içinde seven sadece hareketleriyle sevgisini belli eden kişi gerçekten seviyor demektir. Herkes seviyor aslında, sevdiğin kişiyi bir ömür mutlu edebilen kişiler de sözde değil, özde sevenlerdir! Mutluluklar dilerim!

insanları anlayamıyosunuz kii renklerini bellii etmeyebiliyolar... çok ii diyeee koltuklarınızz kabarırkenn hattaa mükemell derkenn... bi bakmışsınızz soğumuşş ayrılmakk istiyoo nedenini soruncadaa tek kelimee bilmiyorum...

çok teşekkür ederim.amin.allah hepimizin gönlüne göre versin.hala yaprak gibi savruluyorum..hayat zor bir sınavmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…