Karşımızdaki doğru erkek mi? Nasıl Anlaşılır? Tavsiyeleriniz nelerdir?Paylaşalım..

buna ek olarak annesine karşı tutumu da önemlidir. inanııyorum ki bir erkek annesine nasıl davranıyorsa evlendikten sonra eşine de aynı şekilde davranır.tabi bu sözüm evlendikten sonra annesinin kıymetini bilen sonradan huy edinen erkekler için degil:)

canım ilk üç şıkta aşırıya kaçnlarlada evlenilmez bence.

kesınlıkle katılıyorum fakat bı farkla bence kultur farkı cok onemlı cunku aıleler uyusamıyosa buyuk sorunlar cıkıo,sonucta eş adayı da o aılede yetıstıgıne gore bı sekılde aılesını savunuyo,,,herneyse kulturler yakın olmalı aynı zamanda.

kendısınden önce senı dusunuyorsa bır gulusun ıcın sekılden sekıle gırıyorsa senın canın yandıgında onunda canı yanıyorsa bıseylerı kelımelere dokmeden anlasabılıyorsan ve en önemlısı sana namusum deyıp sahıp cıkıyorsa bence bu dogru erkektır...

bana göre yanında sonsuz güven duyup da huzurla doluyorsanız ve kafanızda hiç soru işareti yoksa o kişi doğru olabilir ama bu bekar yorumu...bu soruyu en iyi evliler verebilir biz boşa konuşuyoruz.)

Birlikte olduğun erkeğin doğruluğunu hislerin söylüyor zaten bir yerden sonra... Ama dinlemiyor işte insan...

Şu huyunu nasıl değiştirebilirim?
Şundan çok rahatsız oluyorum, ne yapabilirim?
Şunu yapıyor, hoşlanmıyorum.. çözümü nedir?
vs.

gibi sorular zihnini kurcalıyorsa, bunlar için başkalarına danışıyorsan... o erkek senin için doğru değildir...

katılıyorum bacımm =) birde git dediğinde gitmiyorsa(başına bişy gelmesinden korkuyorsa) seni yanlız bırakmıyorsa doğru kişidir.

Bencil değilse, önceliği her şeyde sana veriyorsa
Seni günlük olarak değil ömürlük olarak görüyorsa ve bunu sana hissettirebiliyorsa,
değer vermesini bilen biri ise,
Yanında olmasını biliyor, en önemli işinde bile kötü olunca seni yalnız bırakmıyorsa
ve tabi ki de dürüstlük çok önemli..

Aklımda bunlar var şimdilik.. Tıpkı benim aşkım

1- kendi rahatindan daha cook sizin rahatinizla ilgileniyorsa.
2- sizi her kosulda hatta toplantiya girerken bile elinden geldikce haberdar ediyorsa.
3- Ailesine bagli ise
4- size arada sirada ufak tefek süprizler yapiyorsa (illa maddi olmak zorunda degil)
5- gününüzün nasil gectigi ile ilgili ise
6- bir saglik sorununuz oldugunda sizi yalniz birakmiyor ve arastirip destek olmaya calisiyorsa
7- hoslanmadiginizi söylediginiz seylere karsi : ya bir sus yeter yerine, mümkün oldugunca orta noktayi bulmaya calisiyorsa
8- sizinle sohbet etmekten zevk aliyorsa
9- ilgi alanlariniz birbirine yakin, ya da zitliklar birbirini tamamliyorsa
10- daha tanistigi ilk günlerde kiz muhabbeti yapmiyor ve cinsellik konularina baliklama dalmiyorsa.

Burda herkes kendi doğru erkeğini anlatıyor aslında.Burda ne yazıyorsanız bir erkekten beklediğiniz şeylerde o dur ve muhtemelen ilişkilerinizde sevgiliniz o kısımları iyi dolduramıyordur.Umarım herkes gönlündekine kavuşur.Önemli olan size ne yaptığından çok davranışlarıyla nasıl hissettirdiğidir.
Herkese iyi günler.

Arkadaslar sevgılm askerden yenı geldi.işe gırmedı henuz.askerdeyken bır ılgı bır ılgı şimdi ise hergecen gun ılgı azalıor.acaba ben demı sorun var dıorum ama degısen o.napcagımı sasırdım akıl verın yoksa bıtcek ılışkım

güzel özellikler belirtilmiş hepsine katılıyorum ama es geçilmemesi gereken bir konu daha var kesinlikle sevgiliniz veya eşiniz olacak insanın eğitimi, kafa yapısı, bilgi birikimi, yaşam tarzı, görgüsü sizinkine eşit olmalı yoksa çok canınız yanar benden söylemesi...

hilal_35 bu genelde olan bişi aynısı benim de başıma gelmişti. askerden gelince sivil yaşantıya adapte olmak zordur, tabi işsizlik de bunun tuzu biberi olur, biz ayrılmaya bile kalkmıştık o dönemde şimdi evliyiz :) yappılacak sey bu dönemde biraz daha anlayışlı olmak sanırım.

Öncelikle vicdani duyguları yerinde olmalı, her zaman ne söylediğinin farkında olmalı.. Susmayı bilmeli ve sabretmeyi de tabi ki.. Empati kurabiliyosa ne mutlu; en ufak yalanında ne olduğunu anlaşılır zaten, ayrıntısına kadar yalan söyleyen erkeğin kesinlikle silinmesi lazım.. Herşeyden önce dürüst, efendi olmalı, nerde ne konuşacağını biliyosa, o kişiyide doğru yere götürür.. Benim için doğru erkek budur..

Sana davranislari degismiyorsa..
sen cok istedigin icin bazi seylerden taviz verebiliyorsa..
nezaman ihtiyacin olsa yanina gelebiliyorsa dogru insandir..

sirf bunlarla bitmiyor tabi.. birde herkes farkli gøsterir sevgisini

benim hayatımdada çok ilgili benim için herşeyi yapabilecek biri var. ama çok dengesizzzz .s kızdığında kendimi öldürcem gibi laflar edip gece 4 te evi arıyo napcam bilemiyorum .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…