Karşımızdaki doğru erkek mi? Nasıl Anlaşılır? Tavsiyeleriniz nelerdir?Paylaşalım..

bende aynı dertteyim su an doğru erkek mi(( olumlu söyledikleriniz onda var mesela bana saygılı istemediğm şeyi yapmıyo..şimdiye kadar doğru dürüst msj atmamış insan sırf ben ona msj atabiliyim diye hattını değiştirdi kendide bana yazıo...sonra ailesiyle beraber oturmak istedi ben istemiyorum diye vazgeçti. ailesi bnm hakkımda kötü bi yorum yapmasın istiyo bundan cok korkuyo neden olabilir sizce???sigara içtiğimi ailesinin bilmemesi gerekiyomuş hele bi evlenelim sonra öğrenirler dedi...başkaa giyimime çok karışmıyo telefonum çaldığında sadece kim? diye soruo, geçmişimi sadece 1 kez sordu kurcalamadı. ne zaman gel desem geliyo. bazen demesemde geliyo :) biz tanıştık tanışalı evlilik yolunda ilerledik hiç gezme tanıma taraftarı değildik ikimizde şu aralar istemeye gelecekler ama ben bilmiyorum doğru mu yapıyorum niye böyle tereddütteyim acaba iş ciddiye bindi diyemi??? ne dersiniz

cnm bence ailesi biraz tutucu gibi geldi o yüzden bu kadar çekinip korkuyo olabilir hakkında hayırlısı olsun umarım çok mutlu olursun

ilk buluşmada hesap için cebinden para çıkartmaya korkan erkekten kaçacakmışsın. bu bir erkek tavsiyesi. bir abimiz söylemişti.
birdee ana kuzusu erkekten. tabi bunu tespit edebilmek biraz zor ama anladığınız vakit kaçmakta fayda var

Son düzenleme:
yalan söylüyorsa her fırsatta en küçük şeyde bile
ailesnin aklı ile hareket ediyorsa
geçmişi zaten karmaşıksa ve bunu hiç düzeltemden size geldiyse
size zaman ayırmak ona zulum geliyorsa
en küçük fırsatta arkadaşlarına gidiyorsa
arkadaşları ile görüşmek için sen eve git ben takılcam biraz diyebiliyorsa
siz hastane odasında iken ben gelmicem arkadaşlarla takılcam diyorsa
hasta odasında size hakaret ediyorsa ve yüzüne yastık fırlata biliyorsa
bi sen mi hastasın dirayetli ol diyebiliorsa
asla boşanmam ölürüm diyorsa
sizi sevdiğini söylüyor ama bunun için hiç bir şey yapmıyorsa,
sorumluluk almaktan kaçıorsa
her işi sizi yüklüorsa
hatalarda hep sizi sorumlu tutyorsa
sürekli başkalarını suçluorsa
hak hukuk gözetmiyorsa...................
evlenmeden önce tamamen bir başkası gibi yanii süper adam rolü oynuorsa evlendikten sonra gerçek kişiliğini srgiliorsa neye yarar doğru adam mı diye sormanın iyi araştırın kızlar herkesten sorun deneyin, %100 güvenmeyin benden sölemesi evliliğim bitirdim bu sebelerden boşanıyorum şuannn ve daha neler öğrendim nelerrrrrrrr aklınız şaşarD

Doğru olması nasıl anlaşılır bilemicem... Yada doğru derken ne anlıyoruz...

Ama şunu söyleyebilirim ki, bir erkek aşıksa bunu bütün kadınlar görebilir. Gözlerinde, davranışlarında ...

kesinlikle sevdiğiyle birlikte saygı önemli. size saygı duyuyorsa, sizi kendinden aşağı görmüyorsa, kompleksleri yoksa (sizden az maaş alabilir ve bunu dert yapmaz gibi), ailesini ayrı yerde sizi ayrı yerde tutmayı beceriyorsa, alnınızdan öpebiliyorsa :)) doğrudur bence :)

kızlar ben o kadar psikoloji hakkında araştırma yapmış olan birisiyim ama ilk buluşmada nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum. terzi kendi söküğünü dikemez hesabı, .çok heyecanlanıyorum netten tanıştım ve aşırı hoş, cool, tatlı bir çocuğa benziyor. ve çapkın olmasından korkuyorum. ciddi ve uzun süreli bir ilişki istiyorum ama çocuk çok cool rahat gözüküyor ve çapkın olmasından korkuyorum napmalıyım acaba bana mesaj atarak cevap verirmisiniz takip edemeyebilirim bu konuyu ama acil lütfen haftaya cumartesi buluşmam var bana tamamiyle aşık nasıl olur napmalıyım elimde nasıl tutarım lütfen söyleyin ve nasıl giyinmeliyim saçımı nasl yapmalıym nlur yardım eedin

İlk önce saygı, saygı...
Büyük kavgada bile saygı çerçevesindeyseniz, sürekli hakaret etmiyor ise, toplumda istediğniz gibi davranıyor ise, cömert eli açık ise, annesinin ailesinin düşüncelerine göre hareket etmiyor ise, dolduruşa asla gelmeyen biri ise, sizin söylediklerinizi dikkate alıyor unutmuyor ve uyguluyor ise, ailenize çok çok saygılı ise ve en önemlisi evlilik konusu açıldımı uzak durmuyor ise doğru erkeklesiniz demektir.
Gerçi sayacak çok şey var ama en önemlisi bunlar .
tabiki en büyük kavgada hakaret olabilir küfr olabilir ama aileye küfr asla olamaz
Ben bunu bilir bunu söylerim inşallah böyle birini bulurum ne diyim

saygıyı koruma güdüsüne kurban vermıyorsa..

sen ağlarken eğlencelerde değilse..

anıden sürpriz yapıyor,önemsedığını gözune gözune sokarsa ..

o adam olmuştur arkadaşım

kadınına sahip çıkan, arkasında dağ gibi duran, başkalarının etkisinde kalmayan, hastalandığında yanında olan, kötü günde kaçıp gitmeyen erkek sanırım doğru erkektir

Doğru erkek yoktur, doğru yola getirebileceğin vardır:):):):):) Bence yaptığı herşeyi sevgi ile yapabilen kişi doğru kişidir.

:)) benımde düşüncelerim tam bu yönde.bir yerı doğruysa dıger yerı yanlış.muhakkak bır yanlış tarafı var hepsının.ama neye göre(büyük ihtımal keyfımıze göre)
doğru yola gelırse doğru erkektır.yıne keyfımıze göre:))

bence çok önemli senden değişmeni istiyorsa ailesindeki kadınlardan hayranlıkla bahsediyorsa ve eleştirirken yıkıcıysa düşüneceksin bide erkeği sinirliyken görmeden karar vermemek lazım öfkeliyken sana nasıl davrandığına bak gerçek yüzünü görürsün

benceeeee seni sahipleniyorsa senin için birşeylerden vazgeçip,birşeylre katlanıyorsa ve konuşurken gözlerini gözlerinden ayırmıyorsa ooo doğru erkektir :)

sevgisini hissettirebiliyorsa senı mutlu ediyorsa ve saygılıysa benimde aklıma gelen bunlar ..doğru kişiyi bulmak çok zor ancak kalbınizi ısıtan size karşı değişmeyen biri olmalı ki bir hayatı paylaşabilin..sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…