- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
bende aynı dertteyim su an doğru erkek mi(( olumlu söyledikleriniz onda var mesela bana saygılı istemediğm şeyi yapmıyo..şimdiye kadar doğru dürüst msj atmamış insan sırf ben ona msj atabiliyim diye hattını değiştirdi kendide bana yazıo...sonra ailesiyle beraber oturmak istedi ben istemiyorum diye vazgeçti. ailesi bnm hakkımda kötü bi yorum yapmasın istiyo bundan cok korkuyo neden olabilir sizce???sigara içtiğimi ailesinin bilmemesi gerekiyomuş hele bi evlenelim sonra öğrenirler dedi...başkaa giyimime çok karışmıyo telefonum çaldığında sadece kim? diye soruo, geçmişimi sadece 1 kez sordu kurcalamadı. ne zaman gel desem geliyo. bazen demesemde geliyo :) biz tanıştık tanışalı evlilik yolunda ilerledik hiç gezme tanıma taraftarı değildik ikimizde şu aralar istemeye gelecekler ama ben bilmiyorum doğru mu yapıyorum niye böyle tereddütteyim acaba iş ciddiye bindi diyemi??? ne dersiniz
Doğru erkek yoktur, doğru yola getirebileceğin vardır:):):):):) Bence yaptığı herşeyi sevgi ile yapabilen kişi doğru kişidir.
Doğru erkek yoktur, doğru yola getirebileceğin vardır:):):):):) Bence yaptığı herşeyi sevgi ile yapabilen kişi doğru kişidir.
Doğru erkek yoktur, doğru yola getirebileceğin vardır:):):):):) Bence yaptığı herşeyi sevgi ile yapabilen kişi doğru kişidir.[/QUOT
waowwww... Çok beğendim bak ben bu sözüü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?