- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
Birlikte olduğun erkeğin doğruluğunu hislerin söylüyor zaten bir yerden sonra... Ama dinlemiyor işte insan...
Şu huyunu nasıl değiştirebilirim?
Şundan çok rahatsız oluyorum, ne yapabilirim?
Şunu yapıyor, hoşlanmıyorum.. çözümü nedir?
vs.
gibi sorular zihnini kurcalıyorsa, bunlar için başkalarına danışıyorsan... o erkek senin için doğru değildir...
parası olsun, safça ve eli yüzü düzgün olsun yeter
şaka bir yana kızlar Allah korkusu olsun ama göstermelik değil kalpten olsun..
Yüreğinde gerçek bir Allah sevgisi-korkusu olan adam ne incitebilir sizi ne aldatır.
Hep adil davranır, ailesiyle aranızdaki dengeyi hep böyle korur...:1closedeyes:
Öncelikle vicdani duyguları yerinde olmalı, her zaman ne söylediğinin farkında olmalı.. Susmayı bilmeli ve sabretmeyi de tabi ki.. Empati kurabiliyosa ne mutlu; en ufak yalanında ne olduğunu anlaşılır zaten, ayrıntısına kadar yalan söyleyen erkeğin kesinlikle silinmesi lazım.. Herşeyden önce dürüst, efendi olmalı, nerde ne konuşacağını biliyosa, o kişiyide doğru yere götürür.. Benim için doğru erkek budur..
güzel özellikler belirtilmiş hepsine katılıyorum ama es geçilmemesi gereken bir konu daha var kesinlikle sevgiliniz veya eşiniz olacak insanın eğitimi, kafa yapısı, bilgi birikimi, yaşam tarzı, görgüsü sizinkine eşit olmalı yoksa çok canınız yanar benden söylemesi...
kızlar erkekler biz kadınlar kadar karmaşık değiller... mesela
-bi erkek aramak istiyorsa arar! aramıyorsa bilin ki aramak istemiyordur kaçınız!!!
-bi erkek seninle gerçekten ilgileniyorsa her şeyin bir yolunu bulur,bahane üretmez!!!
-bi erkek evliliğe inanmıyorum,bana göre değil diyorsa sorumsuzdur derhal ile çöpe atınız!!!
-bi erkek seninle gerçekten ilgileniyorsa seni tanımaya çalışır; zevklerini,hobilerini vs... seninle konuşurken işinle, ailenle, arkadaşlarınla, gittiğin yerlerle, sevdiğin filmlerle ilgili sorular soruyorsa senin hakkında bir şeyler öğrenmek istediği apaçıktır.
-bi erkek seni gerçekten istiyorsa elinden kaçırmaz,isteyen adam her yolla ulaşır!!! (ee teknolojide ilerledi yani)
-Hoşlanan erkek, sözleriyle olduğu kadar jest ve mimikleriyle de kibar görünmeye çabalar
... gibi gibi şeyler işte!!! ama siz siz olun yinede bu nesle çok güvenmeyin, sağ gösterip sol vururlar sonunda üzülen siz olursunuz
ben kocam beni çok seviyor diye evlendim, onun sevgisi beni ona bağladı onun sevgisine güvenip beni mutlu eder diye düşünerek evlendim. Ama evlendikten sonra her şey değişti.Eşimi hala seviyorum o da beni seviyor ama anlaşmak çok zor.sürekli ben alttan almak zorundayım gibi davranıyor ve artık sıkıldım.Bu arada aynı zamanda çalışıyorum ve işten gelip sanki sadece o çalışıyormuş gibi hizmet beklemesinden de sıkıldım...Doğru erkek yok bence.Eşim benle evlenirken her konuda yardımcı olurum seni çok mutlu ederim diyordu ama şimdi her şey çoook farklı bence kimse evlenmesin((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?