Karşımızdaki doğru erkek mi? Nasıl Anlaşılır? Tavsiyeleriniz nelerdir?Paylaşalım..

En önemli seylerden biri benim icin Ailesiyle sevdigi kisi arasindaki dengeyi koruyabilmesi!
Eger bunu yapamiyosa büyük sorun. Su an ben yasiyorum maalesef.

aynen katılıyorum...

ben kocam beni çok seviyor diye evlendim, onun sevgisi beni ona bağladı onun sevgisine güvenip beni mutlu eder diye düşünerek evlendim. Ama evlendikten sonra her şey değişti.Eşimi hala seviyorum o da beni seviyor ama anlaşmak çok zor.sürekli ben alttan almak zorundayım gibi davranıyor ve artık sıkıldım.Bu arada aynı zamanda çalışıyorum ve işten gelip sanki sadece o çalışıyormuş gibi hizmet beklemesinden de sıkıldım...Doğru erkek yok bence.Eşim benle evlenirken her konuda yardımcı olurum seni çok mutlu ederim diyordu ama şimdi her şey çoook farklı bence kimse evlenmesin((

kızlar erkekler biz kadınlar kadar karmaşık değiller... mesela
-bi erkek aramak istiyorsa arar! aramıyorsa bilin ki aramak istemiyordur kaçınız!!!
-bi erkek seninle gerçekten ilgileniyorsa her şeyin bir yolunu bulur,bahane üretmez!!!
-bi erkek evliliğe inanmıyorum,bana göre değil diyorsa sorumsuzdur derhal ile çöpe atınız!!!
-bi erkek seninle gerçekten ilgileniyorsa seni tanımaya çalışır; zevklerini,hobilerini vs... seninle konuşurken işinle, ailenle, arkadaşlarınla, gittiğin yerlerle, sevdiğin filmlerle ilgili sorular soruyorsa senin hakkında bir şeyler öğrenmek istediği apaçıktır.
-bi erkek seni gerçekten istiyorsa elinden kaçırmaz,isteyen adam her yolla ulaşır!!! (ee teknolojide ilerledi yani )
-Hoşlanan erkek, sözleriyle olduğu kadar jest ve mimikleriyle de kibar görünmeye çabalar

... gibi gibi şeyler işte!!! ama siz siz olun yinede bu nesle çok güvenmeyin, sağ gösterip sol vururlar sonunda üzülen siz olursunuz

süper........ :128:

Son düzenleme:

:))))))))))))))

Merhaba :) Umarım cevap veren olur :)

Kızlar bu zamana dek çok acı çektim çok yoruldum ilişkilerden toplasan 5 ilşki yaşadım bunların 2si iyi sayılır diğerlerinde kendimi hep ezdirdim çoğu ilişkimde hep bu böyle oldu sonra son sevgilimden ayrılalı 1 seneyi geçiyordu artık onu unutmak ve hayatımda renk olsun diyerek biriyle çıkmaya başladım ama yapamadım Çocuğu ben isteyip ben bıraktım,onun canını yaktım çok üzgünüm çok özür diledim ama üzüldü tabi onun yerinde ben olsam çok kötü olurdu.1hafta çıkıp ayrıldım yapamadım her hareketinden yürüyüşünden giyinişinden gıcık oldum şaka gibi ama öyle oldu sanırım eski ilişkilerimdeki havayı yakalayamadım onda benim için dış görünümde önemli bi bakıştan etkilenirim bi bakıştanda soğurum hiç belli olmaz :/ ,ama duygusal anlamda çok iyi ve saygılı bi insandı boşu boşuna hayatına girdim çok haksızım biliyorum.Bu ufak ilişkinin üstündende 6-7 ay geçti kimse yok hayatımda.Erkeklere karşı hiç ama hiç güvenim yok ben çok large bi kız değilim cidden ama erkeklerin iyi mi kötü mü olduğunu seçemediğim yaşlarda saçma aşklar yaşadım hep herşeye evet dedim onların egosu tatmin oldu ama ben çok üzüldüm tabi.Şimdi herşeyin gayet farkındayım kafamda hiç kimse hiçbir şey yok.Hayatıma girecek kişileri ince eleyip sık dokumak istiyorum ama yine o duygusal anaç tarafım devreye girip alttan alıp kendimi ezdirmekten korkuyorum. Bu yüzden kimseyle tanışmak arkadaş olmak sevgili olmak istemiyorum.Olurda hoşlandığım birinden teklif alırsam ne yapmalıyım ? Erkeklerin güvenilir ve güvnilmez olduğunu nasıl anlarım ? İlk buluşmalarda nasıl davranmak gerekir ? Artık işini okulunu geleceğini düşünen ve olgun etkin insanlarla arkadaşlık etmek istiyorum,sosyal çevrem şuan için yok ama oluştuğunda yeni kişiler tanıdığımda ne yapmalıyım lütfen akıl verin bu arada yaşım 18 :)

Samimiyeti < Geçen zaman ise

Sözleri > İçtenliği ise

Ve en önemlisi hangi şekilde olusa olsun konuyu şehvaniyete getirirse veyahut bunu ima eden bir söz sarf ederse niyeti farklıdır kanısındayım.

doğru erkekse seni ezmez
seni korumalı
patates kızartması yerken tamam bu kadarı sana zararlı deyip yemeyi sana bıraktırmalı
ağlarken sümüklerin akıyorsa bile elleriyle yüzünü silebilmeli
seninle beraber ağlayabilmeli
senin sevdiklerini sevmek için araştırmalı,sana sevdiği şeyleri tanıtmalı
sana zarar verecek şeylerden kaçınmalı asla nefsine yenilmemeli
bir sırdaş olabilmeli
hayatındaki en özel şeylerden biri sen olmalısın
kıskanmalı
seni incitmemeli eğer istemeden incitirse özür dileyebilmeli
seninle ciddi düşünmeli geleceğinde seni görebilmeli
iki bayat ekmeğin arasına salça sürsen bile onu bayıla bayıla yemeli
saçın sarı olsa fena olmazmış hummm dememeli seni sevdiği gibi kabul etmeli
çok kilolusun cok zayıfsın dememeli seni her şeyinle sevmeli ve sağlıklı olanı yapmanı istemeli
seni ailesine anlatmalı
sabırlı olmalı ama bazen de sabırsız olmalı hadi artııık istemeye gelelim seni diye tutturmalı (ehehehe)
senin isteklerine cevap verebilmeli

ilk olarak yalan söylemediğinden emin olmasın sana karşı her konuda dürüst olmalı ailene saygı göstermeli har vurup harman savurmamalı yeri geldiğinde romantik yeri geldiğinde maço olmalı tabi hepsi dozunda her zaman sahip çıkmalı öyle her görüdüğü kıza ağzı açık bakmamalı falan falan tabi bu unsurları bi insanda bulmak çok zor bulan varsa hemen bassın nikahıı

1. her şeyden ama her şeyden önce size saygı duyan
2. sevgisini sözleriyle veya hareketleriyle belli eden
3. ailenizi, arkadaşlarınızı seven ve onlara ne olursa olsun saygı gösteren
4. yerinde kıskançlıklar yapan ve kıskanılmaktan hoşlanan (birbirimizi kıskanmayalım, kıskançlıktan hoşlanmıyorum bana karışma diyen erkekten kaçın
5. siz üzüldüğünüzde moralinizi düzeltmeye çalışan
6. tartışmaları uzatmaktan çok yapıcı olmaya çalışan (sürekli özür dileyen demek değil bu)
7. sizi sevdiğiniz şeylerden sırf kendi isteği için kısıtlamayan
8. ailesine sizi anlatan ve arkanızda duran
9. sizden tavsiye isteyen ve tavsiye veren
10. sevdiğine sakin ve tatlı dille yaklaşan
11. sizinle gelecek planları yapan, verdiği sözlerin arkasında duran
12. köprüyü geçene kadar mantığında olmayan, evliliğin çok büyük sorumluluk olduğunun bilincinde olan
13. sevdiğine sadık olan, diğer kızlarla mesafesini korumayı bilen
14. siz güçsüz kaldığınızda sizi yerden kaldırmasını bilen, güç veren
15. sevmeyi ve sevilmeyi bilen, çocuk sevgisi olan ve en önemlisi SORUMLULUK sahibi olan bir erkek doğru erkektir diyebiliriz
tabi biz istesek bu maddeler 1500 e kadar çıkabilir ama temelde bunlar var

onun yanında kendin olabiliyorsan
kendini rahat hssedebiliyorsn
yüreğini ona açabiliyorsan
ve paylaşabiliyosan dilediğince hrbişeyini o doğr insandr bence

Öncelikle bana saygı gösteren düşüncelerime, davranışlarıma.., beni kendi istediği kalıba sokmaya çalışmayan, benimle ağlayıp benimle gülen, bana değer veren, beni üzmeyen, gönlümü almasını bilen, beni mutlu eden, beni anlayan, dinleyen ve en önemlisi yanında huzur bulduğum adam benim için doğru erkektir. Daha da ekleme yapılabilir bu maddelere ama ilk anda aklıma gelenleri yazdım.

bence doğru erkek hayatını yasamıs gormüş geçirmiş erkek olmalı aksı halde sonradan keşfederse bazı seylerı sonucları daha da kotu olabilir aslında bu biraz da şans işi.

telefonu olur ortalık yerde ise evlilik hayaleri kuruyor ise ailesiyle tanıştırdı veya tanıştırmaktan bahsediyor ise ailenle tanışmak istiyorsa sana ilk günki gibi davranıyorsa faceboota hoşuna gitmeyen kız ve kız arkadaslarını sen istedin için sliyor veya silmiş ise sana vakit ayırıyor her gün arıyor ve buluşmak istyorsa o doru erkektir <3 aklıma geldikçe yazıcam kızlar

Ben beraber olduğum erkeğin şu özelliğini de tartarım..bence insanların kontrolü elden bıraktığı anlardan biri de sinirli olduğu anlardır..o nedenle uygun bir ortamda sinirlendirir tepkilerine bakarım..eğer sinirlenip saydıran,küfreden,bir şey fırlatan,gözü dönen biriyse hayatımda zaten yeri yoktur.ama sırtını dönüp sakinleşince ''konuşalım'' diyebiliyorsa ya da şu an çok kızgınım seni kırmak istemiyorum diyorsa benim için bu bir artıdır(yanlış da anlaşılmasın ama her şeyi illa kendimizin deneyip görmesine gerek yok.çevremizde hata yapan bir çok insan var onlardan da ders almak lazım..sakin,mülayim,kibar diyip de sevgilisine bağıran,vuran çok erkek görüyoruz,duyuyoruz.o nedenle kendimce böyle bir yöntem geliştirdim ama öyle durduk yere illa kızdırayım da bakalım ne yapacak demiyorum.sadece uygun bir ortamda yapıyorum)bir de kötü anınızda her şeyi bir kenara bırakıp yanınıza koşabiliyor,elinizi tutup size destek olabiliyorsa,sizi sonuna kadar dinleyip yeri gelince sessizliği bile sizinle paylaşabiliyorsa,bazı şeyleri siz düşünmeden düşünebiliyorsa,size her şeyden önce dostluğunu,sevgisini sunuyorsa,gözlerinde doğruluğu ,şeffaflığı görüyorsanız işte o doğru erkektir.(hıı bu arada kı.ı başı da oynamayacak onu da ekleyeyim.)aslında denilecek çok şey var ama şimdilik aklıma gelen bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…