Karşımızdaki doğru erkek mi? Nasıl Anlaşılır? Tavsiyeleriniz nelerdir?Paylaşalım..

Benim düşüncelerime göre,

Başka biriyle olabileceğini düşünmeyen, düşünemeyecek kadar aşık olan,
Sahiplenebilen, güven verebilen,
Sizi kırmamak için her sözüne dikkat eden, ve kesinlikle dürüst erkek doğru erkektir.

Bunlar öyle temel şeyler ki, birini çeksen hepsi yıkılır bence.

peki flört ettiğiniz kişinin gerçekten pinti olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? bir de ilk yemeğe çıkacağınız da nelere dikkat etmeli sizce? yardım edin kızlar...

Pinti olup olmadığını nasıl anlarız :))
Bir kere bir şey yemek istediğimde menüden daha ucuz bir şeyi öneri olarak almıştım. Kendinden de anlaşılabilir aslında. Üstüne başına dikkat ederek fark edebilirsin.

İlk yemeğe çıkacağında kesinlikle dökülen saçılan bir şey isteme canım :) Kendinden çok bahsetme, onu tanımaya yönelik sorular sor daha çok.

Ondan emin olursunuz. "evet bu insan benim eşim" demiştim müstakbel nişanlımı tanıdığımda.

Bir de hayırlı işler çabucak ilerler kızlar. Çok uzuyorsa anlayn ki sorun var.

Eğer hiçbir şeyine kusur bulamıyorsanız, dünyadaki en iyi en muhteşem insan olduğunu düşünüyorsanız hatta belki bu yüzden başka bir gezegenden gelmiş olabileceğine dair düşünceleriniz varsa doğru erkektir

1-Haline şükreden ,
2-elindekilerle yetinmesini bilen...
3-gözü doymuş
4-görmüş geçirmiş
5-aile terbiyesi almış
6-ahlaklı ve vicdanı olan biri dogru erkek diyebilirim

--kendinden önce seni düşünüyorsa
--yanında huzurluysan
--sana karşı saygılıysa
--yalan söylemiyorsa(yakalamadıysanız )
--sahipleniyorsa
--incitmiyorsa
--sözüne düşünmeden onay veriyorsa
--güvenini belli ediyosa

Sizi sizden fazla düşünebiliyorsa ve bunu belli edip sizin için emek veriyorsa,
Çok şiddetli tartışmalarda dahi saygısından ödün vermiyorsa,
Her sabah uyandığında size birbirinden güzel günaydın msjları atıyorsa : ) (Bunu hepsii yapamazzz, yapanın kıymetini bilmek gerekk ),
Sizi ailenize karşı olumsuz duruma düşürmekten sakınıyorsa,
Yeri geldiğinde iş yerinize çiçek gönderip o stresli yoğunlukta notu okuyup , yüzünüzün gülmesini sağlıyorsa .....

Diye devamı gelir bu yazının , bu yukardaki maddelere göre doğru erkek kavramı budur elbetteee fakat yaşanan olaylar karşınızdaki adamı değiştirebilir hatta onu hiç tanımaz hale gelebilirsinizz . Erkek milletine karşı hep bi eksi yönüm var ve ona göre yaşamaya çalışıyorumm . Hatunlar dikkat onlara !
:126::126:

çok güzel bir konu. doğru erkek. yıllardır aradık durduk, üzerine onca konuşma yapıldı, ama nafile, anlamak çok zor bir sürü olasılık var, dünya üzerinde milyonlarca ilişki var o yüzden hiç bir test hiç bir tavsiye sizi doğru sonuca götüremeyebiliyor. size çok net bir şey söyleyebilirim; 5. ayına girmek üzere olan ve çok mutlu bir bir ilişkim var. ve bunu hissedebiliyorum. anladım ki düşünmekle, doğru mu değil mi tartmakla sonuca ulaşılmıyor. o size bunu hissettiriyor, siz de hissediyorsanız doğru şeyler oluyor demektir. anlatılamıyor doğru erkek. sadece doğru olduğunu hissedebiliyorsunuz. ve bunu şimdiki ilişkimle anladım.

erkekler stabil varlıklar olmadığı için doğrudur değildir kıldır tüydür kalıplamaları olamaz, fikrimce mühim olan karşındaki erkeği mutlu olmak ve doğru adam demek için kendine nasıl uydurduğundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…